Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (113)
Raspunsuri - Pagina 13
missmj spune:
Da, fluturas a dat parola, dar nu cred ca si-a dat seama ca trebuia macar sa dea un pm , era incantata sa arate carutul si nu si-a dat seama, stiti cum e in sarcina cu neuronii astia , asa-i fluturas ?
carmen
31+ cu Andrei
ppisic spune:
Eu va citesc in fiecare zi, dar pur si simplu nu mai apuc sa scriu...sau nu prea am ce sa spun. Sper ca nu sunteti suparici.
Azi am programare la eco, asa ca poate voi avea ceva vesti
Sunt foarte curioasa cat de mare e buburuza data trecuta avea 980 gr...
In resc sufar de arsuri si obosesc asa repede...
Ralu, vreau si eu noua parola...pe picassa am fost activa (zic eu)
Diana, 30+
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize
Irinukaaa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mayane
Mda... se poate ciorba arsa. Se pune ciorba sa fiarba si se incepe o "elite mission" in Guid Wars, de exemplu... Mi s-a intamplat mie cand eram puuutin mai tinerica. 25+ Bebe |
Sigur se poate... eu am facut cartofi fierti - arsi. I-am pus la fiert seara si am uitat de ei... asa incat dimineata inca fierbea... doar oala pe care a trebuit clar s-o arunc ca nu aveam nici o sansa sa ii scot fata. Am avut mare noroc ca nu s-a stins focul... si a ars asa aiurea.
Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian
Shhhht! Cresc...
bebelu86 spune:
iau un pic de pauza...k numai pot..am trimis o groaza de parole..dupa iar schimba..acu numai pot... trimit mai incolo
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 am schimbat iar parola...pt k dupa ce am trimis noua parola, am aflat k tocmai fluturas e cea care a dat parola pe alt topic. dupa ce deja ii trimisesem noua parola. am luat aceasta decizie, pt ca nu mi se pare corect fata de cele care chiar vreti ca albumu sa ramana privat. nu conteaza k aveti conturi de i5, facebook sau alte nebunii. e strict probl voastra.dar din moment ce am stabilit k parola ramane numai intre noi, mi se pare normal sa ramana asa. cine vrea sa aiba album public sa arate la toti ce a cumparat, ce a facut sau a dres, isi poate face cont separat si asa evitam orice fel de discutii. |
De acord
Eu am pus poze in sutien si chiloti strict pentru voiE..v-am impartasit lucruri care n-am mai zis la nimeni.Ca si pentru cele mai bune prietene ale mele.Caci duc lipsa altfel aici la noi in oras...din pacate am putini oamnei in care pot avea incredere.
Aceste poze nu le-as face publice ,daca se poate .
pe langa starea naspa am primit si o veste buna..imi vine routerul astazi si o sa am wireless in toata casa..yupppii..ma duc cu voi si la aragaz cand fac mancarica
Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004
missmj spune:
tunde e marfa rau cu router, si mie mi-a pus sotul ca sa pot sa car laptop-ul cu mine peste tot,il iau si in bucatarie cand gatesc.Sa-l stapanesti sanatoasa ! Sper sa te simti mai bine , cred ca e de la vreme, si eu am o stare psihica cam nasoala,ca nu mai e soare.
carmen
31+ cu Andrei
florintunde spune:
bebelu;nu cred sa fie asa urgent..ca sa te strofoci..
usor!..cand ai vreme si dispozitie...cred ca nu mancam parole de amiaza
MARE MULTUMIRE
Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004
ppisic spune:
Multam mult Carmen :) Mai am de asteptat..programarea e la 15.00, si asta e 16.00 ora Romaniei plus ca am un doctor care intarzie cam 1 ora...Deci mai pe seara cu vesti
Diana, 30+
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize
Shines spune:
eee..asta e tunde ..lasa mama ca esti sexy si in chiloti, ce sa facem :)))))
am si eu de ieri router..da inca nu e setat
abia astept sa scap de modemu asta ca mi-a mancat ficatii.
zicea sotu meu ca mi-a luat din ala bun..se ''falfaie'' netu in toata casa
Simo 33 cu Eduard Matei