Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

feteleeee de la ora 9 am ramas fara cablu la tv, acu a picat si curentu... mai am baterie pe laptop pt 20 min. asa k dc dispar... sa stiti de mine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'Neata si de la noi,

Am vazut si eu pozici frumoase..

Lorich stai cumva in zona Dorobanti? Asera am vazut o persoana cu un baietel cam de 2 ani si ma gandeam daca erai tu? retinusem eu ceva din pozele de la ferma...

Carmen bine ca e totul in regula...

Fetele eu azi calc camasile si capotul pentru spital, pun papucii, prosoapele si cosmeticalele... si pregatesc actele sa le gaseasca sotul...
Nu mai astept ca timpul trece... si nu am chef de surprize dar nu se stie mai bine sa fiu pregatita...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata si de la mine
mai beti o cafea cu mine ?
sunt culcata la 1 si trezita la 5
am fost in dragon sa imi iau lenjerii,prosoape,pilota si perna pt camera fetei.
le-am gasit suuuper..de la firma mea preferata(am de trei ani de la ei si zici ca-s noi si acu), material foarte bun,culori frumoase..si ff ieftine fata de magazine.
in rest nu am umblat, strict pentru asta am fost, le-am achizitionat si am fugit sa duc sotu la birou.
Monica ..pup fata

pup fetele, sa aveti o zi frumoasa

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Lorich, nu am vrut sa te supar. Oricum faptul ca mi-am spus parerea nu inseamna ca se va face cum vreau eu.
Nu vrei totusi sa incarci si tu niste poze acolo?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Carmen Marieta nu, stau in baneasa.
Shine ce firma, ce firma?
Bebeluuuu deci esti pe intuneric...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

maduta stiu, stiu..dar nu mi-a picat bine... vreau sa ma mobilizez si eu sa pun, dar ramane mereu la urma pe lista de "chestii de facut". Nici hainute n-am spalat, camasa n-o gasesc, , copilul e marait la mine-n brate...n-am papa pt azi...sa continui???

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

harnicute rau de tot sunteti voi, mai ales shines chiar esti super super cu contractii, cu placenta joasa, cu toate problemele nu stai o clipa, ba servici, ba treaba, alergat pe la tot felul de ghisee, extraordinar...
si eu ma vait ca o baba ca vin la serv in fiecare zi cu toate ca mare lucru nu prea fac, doar imi iau portia de nervi zilnica si apoi incerc imediat sa ma linistesc sa nu ii transmit starea si buburuzei mele ...

29 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mai am fix 5 min

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Neata si de la mine
mai beti o cafea cu mine ?
sunt culcata la 1 si trezita la 5
am fost in dragon sa imi iau lenjerii,prosoape,pilota si perna pt camera fetei.
le-am gasit suuuper..de la firma mea preferata(am de trei ani de la ei si zici ca-s noi si acu), material foarte bun,culori frumoase..si ff ieftine fata de magazine.
in rest nu am umblat, strict pentru asta am fost, le-am achizitionat si am fugit sa duc sotu la birou.
Monica ..pup fata

pup fetele, sa aveti o zi frumoasa

Simo 33 cu Eduard Matei

de unde din dragon? ca sunt mai multe cladiri; si eu vreau sa ma duc la sfarsitul lunii sa imi iau de acolo mai multe trebusoare si vazusem si eu niste lenjerii cu tot cu aparatori pe la vreun mil care erau ok la material, adr dc se gasesc si mai mici ca pret nu ma supar

31+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ce-i cu pozele ca eu nu am priceput?Ce parole? In fine.

Da Madutza, sincer familia e cea mai importanta.
Yasmi, eu tot asta a citit, ca e bine sa mergi, sa te plimbi, mai exact sa stai la verticala....acum oi vedea ce va fi la momentul exact. Imi amintesc ca imi dadea moasa tubul de oxigen dar cand vene contractia ea imi spunea "respira"....eu ma agitam, pana i-am spus " stiti ce?--teorie stiu si eu multa dar practica nu mai seamana cu realitatea"

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput