Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (113)
Raspunsuri - Pagina 7
tierry spune:
Carmen bravo pt. vestile bune de la eco! Iata ca dupa vremea rea (cerclajul), au venit si vestile bune de la eco !
madutza_bra spune:
tierry, nu cred ca se mai practica de muuult timp taietura verticala. Iti spun sincer ca daca ajungi pana la urma la cezariana nu tb sa-ti faci griji ca se va vedea urat. Poate am avut eu bafta..nu stiu...dar abia se mai vede operatia. Este o linie subtire subtire, are cam 10-12 cm si este mult sub linia chilotului. la inceput intradevar nu arata tocmai frumos si eram f trista din cauza asta...parca aveam un zambet pe burta, dar acum arata fff bine.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
maimutzica10 spune:
Neatza si de la mine!
mi-e un somn... si e racoare bine afara.. brrrr... as fi stat cu nasul in perna, dar dc ma necesita scarbiciul.. si maimutzica mea a stat cuminte, la 7 a inceput sa loveasca; voia niste fructe si covrigi, ceea ce i-a si furnizat mama ei
o zi mermecatoare sa aveti!
rox 27 +
think pink
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monika_bt Neata, fetele!! Nu am mai scris de cateva zile dar v-am citit... La mine nu s-a schimbat nimic, am aceleasi dureri de uter seara cand ma asez in pat, in rest e f bine, slava Domnului. Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii. Eu abia in dec o vad din nou. Dar sunt multumita ca bate saraca zi si noapte ca sa asigure ca e bine. Aseara am visat cam uratel...ca parca am facut pipi sange si cand am sunat-o pe dr mi-a zis ca sa stau linistita ca din cauza ca tre sa nasc.. Sa fac baie si sa merg la ea...Eu in loc sa merg la ea ma plimbam pe strazi aiurea, apoi cineva m-a dus la un barbat care-mi dadea in tarot...Prostii! Bunn...va las ca sunt la serv.. O zi frumoasa va doresc! Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 25+ |
citind mesajul tau mi-am adus aminte ca si eu am visat urat...ca a avut al meu accident..cu avionul... si era pilot
Povestea nasterii
Poze
vas spune:
asaaaaaaaaa, am vazut poze, am citit!!!
Vreau sa va spun ca mie imi sunteti tare de ajutor. Cand ai probleme cu psihicul numai discutile te repun pe linia de plutire, asa ca VA MULTUMESC INCA O DATA CA SUNTETI AICI!!!.
Ieri dupa ce am ajuns acasa, imi venea sa plang, dar stiam ca ma patez toata pe fata si isi da seama imediat oricine ca am plans asa ca m-am abtinut cat am putut. Cand s-a trezit printesa mea mi-am dat seama ca aceste minuni de copii iti fac viata frumoasa. Atat timp cat ai o familie frumoasa, si nu ma refer la partea fizica, ci doar la partea spirituala vei fi fericit; asta am inteles-o abia ieri, deci fiecare lucru se intampla cu un scop. Gandidu-ma la toate astea ma apuca plansul de fericire (bine sunt prezenti si hormonii de la sarcina) dar intr-un cuvant azi sunt FERICITA.
Acum ca am vazut si pozele voastre atat de frumoase, Bebelu, orice ai zice esti o gravidutza de revista, MAdutza_ pari atat de calma,
MIssmj ai o burtica scumpa de tot, Tunde m-ai linistit ca am cu cine sa ma compar la burtici, laura_luiza frumosi foc toti trei, numai burticutze si mamici frumoase.
Doloress, hai ca o sa fie bine pana la urma. Ai sa vezi!Ma bucur ca ti-ai rezolvat concediu.
Shi nes, cand e vorba de munca tot exemplul tau imi vine in minte.Cat erai tu de constiincioasa.
Missmj, ma bucur ca totul e ok. Chiar citeam cu ochii dupa nick-ul tau sa vad daca apari, asta pana ne-a linisit Simo.
Apropo de pozitii comode la travaliu, eu sa stiti ca in scurtul meu travaliude o ora cand aveam contractii ma puneam in patru labe. Mi-am permis sa fac ce vreau sa eram singura acolo. Nu stiam ca e benefica pozitia dar o contractie m-a prins in picioare si fara sa vreau am ajuns in pozitia patru labe. Atunci am remarcat diferenta.
Oricum toti medicii recunosc: pozitia de nastere ideala e cea in care stai ca pe WC; problema e ca nu mai vad ei nimic. , Dar oricum eu mi-am propus sa nu stau in pat deloc pe perioada travaliului, vreau sa ma plimb sa-l ajut pe bebe sa coboare, si doar cand voi ajunge sa nasc ma urc pe masa. Sper sa-mi si reuseasca.
Andreea , mamica Elizei + Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
bb_yasmi spune:
vas, eu nu am avut voie sa am ridic din pat pe perioada travaliului, ci doar sa stau pe partea stanga parca. si era monitorizat bebe . din cauza ca pot face bebelusii tahicardie.
acum, cand am fost la spitalul partic unde voi naste si am vb cu cei de acolo la fel mi-au spus.
mami x2 , de fetita cu codite si s 26
madutza_bra spune:
vas, imi pare bine ca esti fericita , si eu simt cam acelasi lucru in fiecare zi, si multumesc Domnului ca am asa o familie frumoasa!
Indiferent de greutatile vietii, copii te invata sa te bucuri de lucrurile marunte.
Povestea nasterii
Poze
bebelu86 spune:
NEata!!!
hai k m-am trezit super bine dispusa, cantam de zor pe aici si cand citesc faza cu parola. vreau si eu sa stiu unde, ce si cum.
oricum o schimbam. gata. si o sa o aibe doar cele active.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria
Lorich spune:
Neata...??
Foxy Doamne ajuta sa avem toate nasteri usoare!
zumzu treb sa accepti asta cu termometrul rectal, ca la bebei e imp sa stii exact ce si cum; alea d ela chicco au capul super flexibil si dau rez in 10 sec; nici nu au timp sa-si dea seama si e asa de "usor" ca eu am incercat o data sa i-l pun ca sa faca caca (ca cica stimuleaza) si nici nu l-a simtit.
termometru d efrunte am acum d ela Microlife, e destul de precis, si acum Robert e mare nu mai suporta in fund.
roxx vorbeam de abtibilduri -carte ..le potrivim cu Robert, nu d ealea de pus pe pereti...care cred cate intereseaza.
Missmj Doamne, bine ca era d ela cerclaj, ca adca aera d ela dop, era mai problematic
S-a aflat parola..ok..hai sa nu facem drob de sare...se poate schimba parola, insa...Maduta nu mi se pare ok ce-ai scris, probabil ca nu te-ai gandit la toate aspectele, de ex ex n-am inca folder acolo, eu am pus poze cu moaca, burti, cupil aici, direct pe topic...deci...cred ca s-a vazut ca nu-s vreun pedofil; pur si simplu n-am avut timp de transfer poze si in contul Buburuze; voiam sa pun si eu cu burtica si cu niste hainute..insa ce-ai scris tu acolo..ma face sa-mi vad de treaba mea.
Asa ca merg rapid s avad poze cu burtici frumoase si adioase..pana mi se interzice accesul
In rest...nu stiu ce voi mai gati azi...de 3 zile gatesc si Robert e "nediversificat", papa doar cereale cu lapte. Frustrant si eu...nu am las, tot incerc, tot incerc. Dar macar cu raceala e mai bine, asteptam si pofta de mancare inapoi.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+
mirela2 spune:
neata
de la 6 bantui prin casa
o zi frumoasa
+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)