Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Zumzu, , multumim!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Tierry, poti cauta info pe net si poate gasesti si la no un medic capabil sa faca asta.Dar se intoarce el , inca are loc
Va pup, merg sa ma intind ca nu mai pot. Noapte buna fete cucuiete, sa dormiti bine.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

fetelor ma bag si eu la un film si apoi somnic; sper ca e bine Carmen; noapte buna tuturor;

31+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

si noi ne bagam la somnic.

34+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

noapte buna burtici.
eu mai stau.poate intra Carmen sa ne zica ce a facut

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

eu i-am trimis un mesaj mai devreme dar nu mi-a raspuns; sper ca e ok

31+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

sa speram k totu e ok. si doar a ramas fara baterie sau are telu aksa si de aia dureaza

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor am o durere de cap de mor ce sa iau??ma doare rau de tot mai ales la frunte si tamplele

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

burticutze vorbarete, dom'le 13 pg de la ora 5 si pana acum.. pai va dati seama ce buburuze vorbarete o sa rezulte???
tierry apropo de intors, eu fac masaj (pt gravide) si pe burtica facem tot timpul numai cercuri (de sus de la stanga la dreapta, si mai mici si mai mari), dar sensul e mereu acelasi; mi-a recomandat sa fac si eu la fel, cica sa stie bebe in ce parte sa se intoarca si sa nu-l ametim cu miscari haotice; cred io ca si lichidul ala s-ar misca haotic, de-aia e bine sa pastram o ordine (asta e o 'emanatie' personala)

io am mers pe jos dupa serviciu cam 2 statii de metrou si am zacut cand am ajuns acasa; s-a intarit burtica si imi venea sa vomit;am reusit sa ma tarasc la dus si mi-am mai revenit; mai pateste careva asa de la o plimbare linistita? e drept ca eram pe langa multe tevi de esapament si nu prin parc, dar totusi...

ce o fi cu missmj? placenta si gravitatia nu-s prieteni buni.. sper sa aiba placenta suuuuuuus de tot; sa vina cu vesti bune, chiar si maine, ca asa e ordinu' de la inceputul capitolului

doloress am ras sa ma prapadesc la faza cu lanterna
nici de chestia cu mers in patru labe nu auzisem

vreo reteta de ridicat placenta aveti careva?

va , ma duc la nani ca maine o iau de la capat

de-abia astept sa intru si io in prenatal, fericitelor care ne cititi ziua de acasa!

rox 27 +

think pink

Mergi la inceput

incearca cu un paracetamol simplu, nu sinus. poate te lasa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput