Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (113)
Raspunsuri - Pagina 4
djlaura01 spune:
bebelu86mersi
_
21 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
djlaura01 spune:
fetelor ma bag in pat poate scap de durerea de cap
noapte buna tuturor
_
21 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
madutza_bra spune:
Somn usor fetelor mai stau si eu putin si ma bag la tv. Nu cred ca in seara asta mai intra missmj...e prea tarziu.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Shines spune:
fetele..Carmen e ok..au plecat cu treburi dupa ce a fost la dr.
bebe e grasunel si totul e ok
va povesteste maine
pupici
ma duc la nani
iar ma trezesc devreme
somnic usor
Simo 33 cu Eduard Matei
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines fetele..Carmen e ok..au plecat cu treburi dupa ce a fost la dr. bebe e grasunel si totul e ok va povesteste maine pupici ma duc la nani iar ma trezesc devreme somnic usor Simo 33 cu Eduard Matei |
Multumim de vesti. Somn usor!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
roxx26 spune:
Buna seara!
Am revenit si noi de la ultimul modul din cursul Lamaze, gata, suntem absolventi cu diploma
Ma duc sa vad ce ati mai scris, ca vad ca ati avut ceva activitate de cand am plecat de acasa...
_
BB e deja pe drum
Roxana 32+ cu Catalina-Victoria
bebe creste
missmj spune:
In sfarsit am ajuns si noi acasa ! Suntem forte bine, buburuzul are 1700g si e cu capul in jos, placenta bine, colul 28mm, firicelele de sange au fost de la firul de cerclaj,cica se mai intampla,nu e nimic grav.Doamne ce m-am linistit ! Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine si m-ati incurajat !simo merci pt msg si pt ca ai anuntat fetele ca sunt bine. Am fost am dat si avansul la rest !
carmen
30+ cu Andrei
missmj spune:
Ah, am uitat, pe 20 dec ma mai duc si atunci o sa imi scoata firul de cerclaj .Cica nu doare, si ea nu crede ca nasc pana in ianuarie,Doamne ajuta sa stea cat mai mult. Nu mi-a mai dat analize de facut ,habar nu am daca trebuie sau nu,dar eu am mare incredere in ea ,stie ea ce e mai bine.
va pe toate !
carmen
30+ cu Andrei
bebelu86 spune:
Carmen ma bucur din suflet k esti ok. chiar am statu cu grija si nu intelegeam de ce nu mai intri sa ne zici ce si cum. bine k totu e ok
acu pot sa dorm linistita
noapte buna si somn usor tuturor
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria
melanies spune:
Fetelor, din ce am citit eu si ne-a explicat si moasa la curs, statul in 4 labe ajuta bebele sa se intoarca cu fata spre spatele mamei. Adica atunci cand iese trebuie sa fie cu fata in jos ca sa iasa mai usor. Aici in timpul travaliului am inteles ca iti sugereaza tot felul de pozitii numai pe spate sa nu stai ca asta "incurajeaza" bebele sa se intoarca cu fata in sus. Nu stiu insa daca statul asta in 4 labe ajuta si la intorsul bebelui cu capul in jos cand e in pozitie pelviana.
Am auzit si eu de faza cu lanterna si chiar o sa o aplic daca o sa fie cazul.
Simona 24+ cu Leah Paula