Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

ce mamici frumoase si ce de cumparaturi misto am vazut

fluturas 28 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

breee...lasati kupii in pace ..nu ii zguduiti..nu ii invartiti
stai linistita mai..inca mai are timp sa se aseze cum trebuie

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

tot ma chinuiam sa raspund la subiect si nu ma lasa si nu intelegeam de ce... capitol nou de-aia

ocsanica80 ,stai linistita ca nici eu cand aveam 29 de sapt. nu luasem nimic; acum inultimile 2-3 sapt. de cand sunt in prenatal; si in afara de hainute majoritate pe net, vine pachetzeulul la usa.
Apropo, stiti de unde am luat eu niste hainute dragute si destul de ieftine (erau cam cat cele din kiabi..si am prins si o reducere de 30% in ziua respectiva): de la debenhams, din mall

34+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

tot ma chinuiam sa raspund la subiect si nu ma lasa si nu intelegeam de ce... capitol nou de-aia

ocsanica80 ,stai linistita ca nici eu cand aveam 29 de sapt. nu luasem nimic; acum inultimile 2-3 sapt. de cand sunt in prenatal; si in afara de hainute majoritate pe net, vine pachetzeulul la usa.
Apropo, stiti de unde am luat eu niste hainute dragute si destul de ieftine (erau cam cat cele din kiabi..si am prins si o reducere de 30% in ziua respectiva): de la debenhams, din mall

34+ Darius Alexandru

da, dar cel mai probabil doar in ziua aia au fost reduceri de 30 %. daca mai vezi anunta si aici. Asa am prins si eu acum 2 ani, dar anul trecut nu am mai nimerit. Mai sti in ce zi ai fost? Eu fusesm in 30 oct sau 30 nov .
Oricum de la Debenhams vreau neaaparat sa-i iau un set de pijamale: 3 buc..cam 70-80 RON e ff convenabil si sunt fff bune calitativ. Restul hainutelor sunt destul de scumpute fata reducere.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

wowww Madutza ce de hainute frumoase si i-ai luat si clame de acu. ce tare sa le poarte sanatoasa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

multumesc, sper sa ma mosteneasca la par si sa am in ce sa prind clamele.
Cristi cred ca abia acum a inteles ca se perece ceva ciudat..ca nu prea mai are loc la mine in brate din cauza burtii, ca nu mai poate face cu mine "di, calutu'", dar e prea mic sa inteleaga ca un bebe adevarat e la mine in burta. a inceput in schimb sa fie excesiv de mamos. L-am mai dus la mama, sa nu stea numai cu mine, ca ma gandeam ca din cauza asta e asa lipit de mine, dar nu functioneaza , cum ma vede nu mai vrea nimic de la nimeni, doar de la mine. Am inceput sa mai obosesc si eu, si cand e mama la mine as vrea sa-i dea ea sa manance, sa-l culce, sa-l schimbe..dar nu vrea decat cu mine....
Ne-om descurca noi cumva !

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

scump rau ala micu, sa va traiasca

34+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

intr-o vineri a fost reducerea; intr-adevar cred ca chiar pe 30nov.
Aa...ba nu, pe 6 nov. ca aveam progrmare la medic si m-am carat cu toate alea dupa mine.
eu cred ca din dec. o sa bage reduceri nonstop la ele sincer; i-am luat si eu pijamalute de la disney, foarte frumusele; nu mai stiu sa zic cat au fost-cred ca in jur de 40 de ron 2 bucati, la care am avut reducere 30%

dar vedeti ca in plaza, puteti sa va faceti un card de fidelitate, si ala va da dreptul la 20% reducere la debanhams

34+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Apropo de intors, eu am o carte din aia de femei insarcinate din state (la noi nu prea se aplica multe). Oricum ideea e ca din ce am citit pe-acolo se practica "intorsul" de catre doctor sau moasa...il ia prin burtica efectiv si il intoarce usor usor...Mi s-a parut f ciudat cand am citit, la noi neauzind niciodata de asa ceva

34+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

ce imi place cand puneti poze noi p cont asa va vreau

Tierry pana la urma, incerci orice, poate poate il convingi sa se intoarca
auzi??? dc te dai in aparat din ala de te invarte. e un aparat din 3 cercuri, pe care dau cei din aviatie examen. nu stiu cum ii zice. nu imi vine acu in minte. ce zici??? (glumesc)

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Ralu se numeste giroscaun. Te invarte in jurul propriului ax.

Laura

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mersi LAURA

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Sa sti ca asa e. Mi-a spus dr-a mea saptamana trecuta ca sunt dr ginecologi care stiu sa intoarca copilul cand te duci la spital si le "iese" aproape intotdeauna la cei cu experienta. Mi-a spus ca ei evita sa faca cezariana, incearca sa intorca copilul,doar in cazuri extreme cand nu se poate sau copilul/mama au vreun risc, recurg la cezariana.

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Apropo de intors, eu am o carte din aia de femei insarcinate din state (la noi nu prea se aplica multe). Oricum ideea e ca din ce am citit pe-acolo se practica "intorsul" de catre doctor sau moasa...il ia prin burtica efectiv si il intoarce usor usor...Mi s-a parut f ciudat cand am citit, la noi neauzind niciodata de asa ceva

34+ Darius Alexandru

Mergi la inceput