Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (113)
Raspunsuri - Pagina 19
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui missmj Am uitat sa va zic, m-am cantarit la dr ieri si am 59 kg, am luat 10 deja !! carmen 31+ cu Andrei |
stai f bine ! eu am luat 12 si sunt cu 1 luna in urma ta ! am atins 80 kg ... noroc ca am vreo 1.70 inaltime si nu-s chiar dop !
mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce
Lorich spune:
buuun, acu ca s-a terminat cu subiectul neplacut, vin su eu: maine facem 13 ani de cand suntem impreuna, veau sa fac un tort de mere si vreau idei papa bun dar ceva ce o gravida cu copil bolnav +intepaturi in col poate prepara usor; vrea usor, festiv si bun!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+
djlaura01 spune:
Lorichla multi ani fericiti si frumosi impreuna
_
21 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
missmj spune:
lori felicitari,va doresc multi ani fericiti impreuna ! ma mai gandesc la mancare,ca nici mie nu prea imi vin idei !
carmen
31+ cu Andrei
Shines spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andri31
stai f bine ! eu am luat 12 si sunt cu 1 luna in urma ta ! am atins 80 kg ... noroc ca am vreo 1.70 inaltime si nu-s chiar dop ! mami 28 Amalia lumina si putere mandra dulce |
la faza cu dopu m-am simtit cu musca pe caciula :))))))))))))))))
va dati seama ca eu chiar sunt de un cot cu fund cu tot..si am pus 8 kg ..si se vedeeee rau..
Simo 33 cu Eduard Matei
missmj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines la faza cu dopu m-am simtit cu musca pe caciula :)))))))))))))))) va dati seama ca eu chiar sunt de un cot cu fund cu tot..si am pus 8 kg ..si se vedeeee rau.. |
hai ca ai fost tare, te-a lovit andri unde te doare !
carmen
31+ cu Andrei
ariana2005 spune:
lori,felicitari si la multi ani fericiti de-acum inainte!..referitor la mancare????...ceva care poti baga la cuptor toate la un loc..garnitura, carnita...cava care sa nu te solicite prea tare..eu de exemplu azi fac legume si peste la cuptor..
andri, sa stii ca la un moment dat si eu eram ca si tine..consideram ca sotul nu-mi acorda atentia cuvenita fiind insarcinata, dar eu stiu ca el nu se poate manifesta ca si mine,..eu toata ziua as sta si m-as mangaia pe burtica, as vorbi numai despre bebe..si cu el..poate totusi cerem noi prea mult..
mami de Ariana (30.10.2005) si 28+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
ariana2005 spune:
si cand s-or mai linisti apele...vreau si eu parola..
mami de Ariana (30.10.2005) si 28+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
bebelusi spune:
Missmjnasol fara sot de revelion, dar daca va fi familia alaturi va fi ok
Andri imi pare rau de problemele prin care treci cu sotul tau, ai incercat sa discuti cu el, dar nu in cearta, la un moment de liniste, sa vezi ce il doare, poate iti vei da seama ca gresesti si tu la ceva (desi nu cred)....poate e doar o pasa....tinand cont de schimbarile din viata voastra
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 31 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
dangabriela spune:
Buna, fetele cu burtici !!!
Eu am ramas in urma cu cititul, dar intre timp vroiam sa va mai vad, si cand colo: nu mai mergea parola. Acum am ajuns la cap cu schimbarea parolei, si m-am lamurit! Sper ca primesc si eu noua parola, nu de alta , dar ce ma fac?? ca mi se face dor de voi, si mai ales vreau sa vad mininile ce se ascund in burticile voastre!!!
Bebelu, trimite-mi si mie asadar, noua parola, please!!!
FVL heterozigot, 29 de saptamani