Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

GATA!!! cu discutia asta in contradictoriu. Ma doare capul. Eu una sunt un pachet de nervi de cand am citit prima data. NU vreau sa comentez nimic. Dar m-am saturat de falsitate.

Si revenind la treburile noastre.
Diana bafta la eco sa vii numai cu vesti bune.

Andri ma bucur ca sunteti bine. Noi suntem alaturi de tine. Nu mai fi trista, gandestete ca faci rau la bebelina.ca sa treaca supararea.

Laura

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

iubita_2007 vezi ca scrie la inceput de capitol ce sa faci pt editare semnatura.Trebuie sa intri in stanga la profil personal.

Gabriela
29 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

multumesac scumpele

ce sa am: dureri mari , f mari de burta , nopti nedormite , col scurtat sarcina cu emotii
de vreo 2 sapt bune au inceput sio ametelile , poicioarele ca picioarele dar mainile sunt super umflate bine ca am rezolvat cu med de familie sa intru in prenatal (va spuneam ca e tampita , am rezolvat cu bani evident pt un drept al meu , vita ! dar asta e !)
am luat 12 kg pana acum .. toata lumea ma felicita smi spuen ca arat mai bine acum (eu personal cred ca eu nevoie de ochelari .. cum sa arat mai bine cu atatea kg in plus...)

na! si acum ! swcriu si pap o varza a la cluj cu carne de pui ,e dementiala. .. si intentionez sa fac si 2 chec-uri f usore (in 10 min sunt la cuptor) ...

cu tov sat nu stiu ce am sa fac ... sunt toal debusolata... chiar nu stiu ....

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

vaaaai de mine ! imi cer scuze ! am scris oribil ! acum am vazut !
imi cer scuze !! serios !

o sa fac lucrurile pe rand , am sa scriu , am sa mananc , am sa scriu , am sa mananc. ..oribil ! scuze !

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

vaaaai de mine ! imi cer scuze ! am scris oribil ! acum am vazut !
imi cer scuze !! serios !

o sa fac lucrurile pe rand , am sa scriu , am sa mananc , am sa scriu , am sa mananc. ..oribil ! scuze !

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Lasa ca nu esti singura careia i se intampla.

Laura

32+ cu

Mergi la inceput

ma gandeam ... suntem privilegiate ca putem trai asa emotii , sentimente , suturi date de bb , arsuri la stomac , nopti de somnambulism , maini umflate , picioare ce necesita 2-3 marimi in plus .... eu una asa ma simt , dupa 9 ani de incercari (tocmai de aici si nedumerirea mea in privinta sotului) dupa 9 ani de incercari , intr-o lume in care nu se mai ramane atat de usor insarcinata , intr-o lume in care vin muuulti copii cu muulte probleme grave , trebuie sa fim recunoscatoare si "vii" in fiecare zi pt adevarata minune data in dar , sa intorcem iubire si liniste catre toti cei cu care intram in contact , caci acum avem mai multe din toate , numai pt ca purtam acesti copii

restul .. sunt nimicuri , rautati ,chestii... sunt peste tot si usor de "agatat"... ceea ce avem acum , noi , este unic , minunat , real si inaltator si asa trebuie sa traim... macar de acum incolo ...

(na ca am spus-o! parca deja ma simt mai bine! cred ca mie mi-au fost adresate aceste cuv ... asa pt imbarbatare)

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

shines daca mergeti la Kiabi, sa va uitati bine la compozitia produselor( eu am gasit foarte multe cu un procent mare de polyester). nu zic ca nu sunt bune, dar preventiv (eu mai bune am luat de la MiniPrix ).

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
32+

da..chiar o sa ma uit
desi hainute nu cred mai iau..imbrac tot neamu pe urma cu ele..
luam lucrurile alea mari pe care le-am lasat la urma..

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

andri ai foarte mare dreptate !un lucru il avem sigur in comun suntem norocoase si binecuvantate ca avem prunci in burtica !

carmen
31+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am uitat sa va zic, m-am cantarit la dr ieri si am 59 kg, am luat 10 deja !!

carmen
31+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

andri ai dreptate

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput