Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (113)
Raspunsuri - Pagina 20
angieangie spune:
lorifelicitari si multi inainte fericiti
eu am o sugestie de gravida -fa comanda la un restaurant ce bunatati vrei tu+ desertsau ia-ti familia si la orassi nici nu te mai agiti sa speli vase..chestiieu asa am facut cand am implinit 10 ani de la nunta..am iesit la oras
Angie +29
bebe jucaus
iubita_2007 spune:
Probez si eu semnatura noua
Felicitari pentru aniversare , tortul de mere e preferatul meu!
mai nou, noua ne place sa face pulpe dezosate la gril ies foarte bune si gustoase! Le dezosez, condimentez le bat putin ca pe snitel ies o nebunie!! Si unde mai pui ca le poti pune si la congelator , in folie sa fie oricand pregatite pentru o masa rapida si foarte gustoasa!
[size 4] [red][b] DIANA , mami de Roberta ( 13 martie 2007), 26 s
iubita_2007 spune:
Nu vroiam sa arate asa , trebuie sa mai lucrez la ea
[size 4] [red][b] DIANA , mami de Roberta ( 13 martie 2007), 26 s
gabrielaromt spune:
Fetele cu tortul de mere, imi dati si mie o reteta buna?
pupicei
Gabriela
29 saptamani Tudor
bebelusi spune:
Missmj e ok daca ai luat 10 kg pana la 31 de saptamani, pe bune, nu se mai stresa atat
Lorich 13 ani de casatorie?daca da, atunci se serbeaza NUNTA DE DANTELA, deci tre sa ii faci cadou ceva din dantela, ti-as zice tu imbracata in lenjerie sexi, dar tinand cont de col scurtat....nu iti mai recomand. Vrei sa faci ceva de dulce, sau si de mancare?
Simo, doar 8 kg si te simti dop????esti nebuna???
Lorich sa stii ca nu e rea deloc ideea lui ANgie
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 31 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crissia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui angieangie n-am gasitdar maine plec la Bucuresti,ca am echo..si stau si in week-end ..o sa bantui prin mgazine.daca stiti careva unde gasesc v-as fi recunoscatoare,sa nu caut ca nebuna
Angie +29 bebe jucaus |
29+ cu
Karina-Maria
luciact spune:
Lorich La multi ani pt maine
nush daca te inspira, dar cine stie....pui cu ciuperci si smantana???eu asta parca as manca si n am mai facut de mult si niste cartofi frantuzesti...
azi fac orez cu legume si snitel porc plus salata de varza alba si rosie
nush altceva ce....
Shines, hai curaj si modifica la semnatura acolo...hai pune 34
29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
Shines spune:
pai ma cam simt dop Patricia..la putin peste 1.50m..8 kg egaleaza cu 20 luate de voi astea inalte da asta e
ma fac eu sexy iar..asa imi amenint sotu in fiecare seara :)))))))))
Simo 33 cu Eduard Matei