Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

io m-am falfait prin birouri azi, n-am facut nimic, da' chiar nimic si voi intre timp iar ati scris de de-abia dovedesc cu cetitul

sper ca v-ati linistit intre timp cu discutia aia neplacuta

shines cd am cetit de dop, am zis aoleu, mai ales cu intepaturile tale si cu agitatia continua.. bine ca erau glume

vedeti ca e gaudeamus la romexpo de azi pana duminica (daca vreti stocuri de carti sa lecturati pana vin buburuzicile), desi la cat gatiti si trebaluiti prin casa ...

io insist cu ziua mermecatoare, poate, poate se disipa norii astia brrrr..

rox 27 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Lorich felicitari si multi inainte . Eu sunt de aceeasi parere cu Angie in legatura cu masa: sa iesiti in oras

Andri31 saracuta de tine...prin cate treci tu! Zici ca nu ai pe nimeni alaturi de tine...Lasa ca te ajuta Dumnezeu si vei vedea ce buburuza vei primi

Eu sunt tot mai agitata in ultima vreme. Nu mai am rabdare si nu-mi mai place sa stau. Azi am facut un pic de ordine. Am sters un geam. Am spalat baile....m-am obosit. Trebuie sa mai fac ceva de mancare. Salata de beuf azi. Voi cum faceti salata orientala? Ca mi se pare ca am fiert cam multi cartofi.

Ce parere aveti desprescaunul asta de masina?
http://www.bebebliss.ro/kids-im-sitz-scaun-auto-safety-plus-nt-p-467.html

30 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Ce parere aveti desprescaunul asta de masina?
http://www.bebebliss.ro/kids-im-sitz-scaun-auto-safety-plus-nt-p-467.html
30 cu elena alexandra

mie mi se pare ok..si cum arata..si faptul ca e pana la 18 kg..si pretul e bun
multe sunt intre 0-9 kg

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Citat:
citat din mesajul lui Shines

la faza cu dopu m-am simtit cu musca pe caciula :))))))))))))))))
va dati seama ca eu chiar sunt de un cot cu fund cu tot..si am pus 8 kg ..si se vedeeee rau..

hai ca ai fost tare, te-a lovit andri unde te doare !

carmen
31+ cu Andrei

n-am vrut , really !!

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

capitol nou(114)

Laura

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

Citat:

Citat:

va dati seama ca eu chiar sunt de un cot cu fund cu tot..si am pus 8 kg ..si se vedeeee rau..

carmen
31+ cu Andrei

n-am vrut , really !!

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

heiii..glumeam :)))
stai linistita

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

lorifelicitari si multi inainte fericiti
eu am o sugestie de gravida -fa comanda la un restaurant ce bunatati vrei tu+ desertsau ia-ti familia si la orassi nici nu te mai agiti sa speli vase..chestiieu asa am facut cand am implinit 10 ani de la nunta..am iesit la oras

Angie +29

bebe jucaus

subscriu la angie! si eu la fel am facut cand am implinit 8 ani de casatorie ....

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

Citat:

Citat:

carmen
31+ cu Andrei

n-am vrut , really !!

Ete na, stai linistita, mai glumim si noi

carmen
31+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Heheee... ce inseamna sa raspunzi in timp ce citesti, si sa nu citesti pana la capat... a picat ciorba mea arsa fix in mijlocul tornadei... Deh...

In principiu suntem cu toate tornade hormonale... Aseara al meu a adunat lucrurile spalate de pe sfoara, si m-a intrebat ce face cu ele... Pe mine m-a bufnit plansul. Bietul om se uita la mine si nu intelegea cu ce a gresit. Adevarul este ca nu gresise el cu nimic. Putea sa-mi spuna si ca soarele este mov, ca pe mine tot m-ar fi apucat plansul. Intrasem in panica.
(L-am auzit pe seful meu vorbind cu cei de la HR, ca nu se poate semna contractul cu cel care ma va inlocui cat voi fi in CIC pana nu intru eu in prenatal, deci trebuie sa-mi iau prenatalul cu 5 decembrie. Primul gand al meu a fost "daca nu nasc la termen? ce ma fac? daca bebe vrea sa mai stea acolo 2 saptamani in plus?"
Dupa care am inceput sa ma gandesc la alte prostii... Daca n-o sa fiu destul de buna. Ca mama, ca nevasta(ca doar maine ma marit)...)

Probabil aceleasi temeri le are si omul meu... Si probabil are in plus temerea ca va fi dat la o parte cand buburuzul va veni pe lume... Ca n-o sa mai "aud" si nevoile lui... Tot ce imi doream aseara era sa ma ia in brate si sa-mi zica "totul va fi bine".

25+
Bebe

Mergi la inceput