Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Andri..ma bucur sa sunteti bine, asta e ceea ce conteaza..si totul va fi bine pana iti vei tine printesa in brate
Te rog sa intri mai des la noi, sa ne povestesti starile tale..gasim noi cate ceva de comentat si bombanit mereu incat sa te mai inveselim si sa fim alaturi de tine.
S-au adunat multe si pe sufletul tau ,poate de aia vezi altfel si relatia cu sotul..poate el la randul lui nu stie cum sa reactioneze,ce sa spuna..a fost si el speriat si ingrijorat..nu stiu ce sa zic..tu spui ca era om bun..stati de vb ore intregi pana descoperi iar acel suflet..
pup fata
o sa intreb de tine sa stii...nu ai voie sa fi trista si necajita

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

andri ma bucur ca ai "inviat", sper sa te simti mai bine, sa treaca supararea !

carmen
31+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

bebelule...am zis ca e optiunea fiecaruia daca vrea sa impartaseasca din experientele lui, foto, etc, si ca cine e vedeta, etc si nu vrea..nu e obligata..sa nu cautam motive...

de ce dai cu pietre...

gresala recunoscuta parca era pe jumatate iertata..dar vad ca tocmai tu nu vrei..pe tine nimeni nu te-a iertat pt nimic????

si sincer, aici suntem sa ne sprijinim, sa ne ajutam sa traim emotii una pt alta...emotii adevarate...mai ales pt unele dintre noi care avem si neplaceri .... ca la bine e toata lumea...

exact ca adrii..o spun..am discutat cu voi cum nu am putut discuta cu nimeni altcineva...si tu o stii...nu stiu ce e asa de neinteles???

fluturas 28 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

andri31 sper sa te simti mai bine de acum incolo, nu te intreb ce ai patit, ne spui tu daca vrei...iar cu sotul, ce sa zic sper sa vina zile mai bune pt voi
sa te simti mai bine si fizic si psihic

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

andri31 eu zic sa te bucuri ca lucrurile merg bine cu sarcina si sa incerci sa te detasezi de alt fel de probleme..usor de zis greu de facut. Cu barbatii astia e mai dificil..unii se simt dati la o parte..altii nu realizeara ca intr-adevar vor fi tati, altora le vine greu (din egiosm probabil) sa inteleaga ca de acum vor trebui sa-si calculeze altfel cheltuielile si prioritatile.. Uneori au nevoie de timp sa se convinga singuri de ce e cu adevarat important.
Nu stiu cum de m-am gasit eu sa "te sfatuiesc", dar m-a emotionat mesajul tau.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andri, Dumnezeule, dar ce s-a intamplat?? Of, bine ca sunteti bine acum! Nu et stresa cu starea de spirit, uite esti colega cu mine, vas a fost si ea mai ...supi ieri, ce s afacem, facem terapie aici, ne descarcam, "inviem" cum zici tu;

Bebelu eu as vrea s anu te vad ca te superi si stresezi prea mult acu, cu porcaria asta cu cont, poze etc. Ti-am zis, daca vrei ajutor, sa-mi spui.

Fluturas eu am inteles ce s-a intampat cu parola, a fost o chestie, pur si simplu nu ti-ai dat seama si nici ca un topic nu e citit doar de persoana careia ii raspunzi, daca te uiti pe pagina principala vezi mai multe accesari; dar trebuie sa intelegi ca unele fete se pot supara, vor ca chilotii lor, chiar d e"nevedete" sa nu fie vazuti decat de cine vor ei. Eu, la fel ca bebelu mi-am pus pozele public, cand si cand, dar efectiv inteleg punctul lor de vedere. Acuma, cred ca toata lumea a inteles si putem merge mai departe, nu are sens sa ne cramponam in a cui e vina, cine trebuie tras in tzeapa, ce ni se intampa, noua acum e prea frumos sa fie stricat de o mica scapare. Mai ales, tu... esti martora la minune dubla, hai nu fii suparata!

Laura luiza daca mergi la o piscina in care ai incredere - ca igiena- nu-i nicio problema; am o prietena care a facut gimnatisca de gravide in apa la Active ceter si a zis ca minuni a facut pt ea.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

shines daca mergeti la Kiabi, sa va uitati bine la compozitia produselor( eu am gasit foarte multe cu un procent mare de polyester). nu zic ca nu sunt bune, dar preventiv (eu mai bune am luat de la MiniPrix ).

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

iubita_2007 dai sus pe pagina pe bara albastra unde scrie contul meu
dai pe l si iti apare profil personal apoi dai, editeaza profil si acolo gasesti optiunea,optiuni profil si dai pe plusul care apare langa cam asta ar fi sper ca am explicat bine ca nus prea priceputa

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

de 10 ori am sus ca nu mi-am dat seam si imi cer siner scuze...

nu am sus ca sunteti vedete...si nici nu reiese asa ceva...nici nu as indrazi cumva...am sus ca daca acea pers este vedeta si nu vrea sa ni se alature ....e probl ei....e chestie de interpretare....

vedeti...cum suntem noi romanii...mai bine taceam malc...si era ok...cine e mai rau aici...eu...ca sunt bine crescuta cred...

imi asum inca o data...ajunge pt azi??????

fluturas 28 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce situatie de cacao. Gata parola e schimbata , am cazut toate de comun acord sa ne respectam una pe cealalta si sa nu postam parola pe alte topicuri, ok ? Vorba lui lori traim niste momente atat de frumoase ! Trebuie sa ramanem cu amintiri frumoasa din odiseea noastra .

carmen
31+ cu Andrei

Mergi la inceput