Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

LauraLuiza inotul face foarte bine , dar cel mai bine intreaba-ti dr ,sa nu te trezesti ca iei vreo infectie dn apa

carmen
31+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

missmj..multam mult..probabil ca numai o gravida care a obt ffffff greu o sarcina poate fi un pic mai euforicasi greu de inteles...pt un fleac gratuit

din cauza asta probabil ca nu o sa mai putem dormi...in caz ca nu avem alte griji si probleme adevarate

macar eu am avut bun simt sa recunosc ca am dat parola cuiva de la gemeni, nestiind de strictetea din clubdesi poate a mai facut-o si altcineva...si pote nu se stie..

dar sa impartasesti in gura mare cine a facut-o si metodele de pedepsire..nu mi se pare tocmai de POSTL CRACIUNULUI, credeam ca ne-am facut o parere una despre alta...

fluturas 28 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele

am trecut prin momente f grele , cu mica viata din burtica
am stat aproape 3 sapt in spital , acum suntem bine.
maine mergem la dr. de la ora 14 sa vedem ca mandra e bine
acum am intrat si in prenatal
ca sa vedeti ca nu v-am uitat am citit intr-o sapt cap 77-112 ca sa nu pierd nimik (un adevarat maraton). acum am si eu laptop si sper sa vb mai des
din pacate eu inca nu am cumparat decat un carucior si cam atat dar ma gandesc ca mai este vreme , abia sunt in 28 sapt si ma uit la fetel , ralu, simo .. mai aveti asa de putin incat imi dati mie emotii

eu am o stare psihica nu prea buna , o fi si de la vreme dar este si de la sot , simt ca nu ma intelege ... ca tot timpul meu e ocupat acum cu sarcina , cel putin gandurile... il simt distant si neimplicat , visez mandra mea f des cum o alaptez , sau cum incerc sa o alaptez ,etc si el ce-mi spune:"ai devenit obsedata de chestia asta" ... un om cu suflet minunat , un om cu triri intense si simcere cum se poate schimba asa.. mai ales in perioada asta ? incep sa ma gandesc ca mai avem puti si ne despartim .. in fine.... voi vedea

lista de 3 pagini publicata de ralu este de capatai , de la inceputul lui dec o sa incep si eu sa ma ocup de cumparaturi .. nu mai spun ce zice al meu sot ,c are se duce la painball in we si da 400 lei dar i se par prea mutle lucruri si chestii de luat pt bebe ....

nu sunt o companie palcuta si cred ca de asta nici nu am vrut sa scriu sa nu intristez fetele vesele si zglobii si dtatoare de forta pentru celalte...

imi pare f rau de discutiile legate de parole si conturi si etc. .. eu am poze din prima luna dar nu le pot descarca , am vrut sa impriom din ele pt mama care in curand va fi strabunica si nu m-a vazut cu burtica... o sa vad zilele astea cum oi reusi ... pb e ca nu-mi recunoaste windowsul aparatul desi a fost instalata aplicatia.. trebuie sa vin fratele sa ma ajute... dar chiar si asa... daca suntem aici mi se pare aiurea sa excludeti fetele care.. desi invata , traiesc , se linistesc , mor si invie pe acest forum dar nu au poze sa nu aiba acces la ele ... daca si aici nu ne regasim ... .. eu care nu am cu cine sa vb , sora , cumnata , nasa , prietena , nimik .

haide ca iar am umplut paginile .. desi am o stare de tot rahatu' .. macar de luni nu mai fac perfuzii ceea ce tot e bine
eu si mandra mea sa fim bine .. restul ..nu stiu ...
promit sa redevin activa ca pana la inceputul lui oct cand au venit si primele pb.

aaa si icna ceva , m-am hotarat sa incerc sa nasc normal o sa vb maine cu dr sa vedem ce si cum..

pup fetele.. o viitoare mamica de 28+ sapt...

mami 25 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

missmj..multam mult..probabil ca numai o gravida care a obt ffffff greu o sarcina poate fi un pic mai euforicasi greu de inteles...pt un fleac gratuit

din cauza asta probabil ca nu o sa mai putem dormi...in caz ca nu avem alte griji si probleme adevarate

macar eu am avut bun simt sa recunosc ca am dat parola cuiva de la gemeni, nestiind de strictetea din clubdesi poate a mai facut-o si altcineva...si pote nu se stie..

dar sa impartasesti in gura mare cine a facut-o si metodele de pedepsire..nu mi se pare tocmai de POSTL CRACIUNULUI, credeam ca ne-am facut o parere una despre alta...

fluturas 28 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

pe forum faci p victima si vai domne saraca de tine, cu ce ai gresit, si pe pm zici k ne credem vedete...
dc ti se pare normal comportamentu asta..inseaman k eu sunt

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

andri31 ne bucuram ca esti bine

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iubita_2007

OK, pana la urma imi trimite si mie parola cine la contul comun? E cam ciudat totusi sa stau acum sa ma rog de voi..
Pana la urma , daca doriti sa excludeti din start unele persone..spuneti gata s-au ocupat locurile suntem prea multe....

Bebelu a zis ca o sa dureze pana cand trimite tuturor ! Si sa stii ca nimeni nu vrea sa excluda pe nimeni,si nu este un nr de locuri ! Eu nu sunt de mult pe acest site,mi-era aiurea sa intru,sa imi fac cont, doar citeam, vedeam ca fetele se cunosc deja,pana intr-o zi cand m-am hotarat sa imi fac cont.Am ramas surprinsa ca in secunda urmatoare toata lumea mi-a dat reply cu "bine ai venit,sarcina usoara,etc".Si m-au bagat in seama,mi-au ascultat parerile ! De ex. ieri cand am avut sangerarea,toate fetele mi-au fost alaturi, unde fugi cand ai o problema? pe forum,la fete, la gravidute, sa te consulti .Sau repede sa anunti ce ai facut la eco ! Nimeni nu cauta barfa,probleme, suntem aici ca sa impartasim sentimente si sa discutam despre sarcina !

carmen
31+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

andri31 ne bucuram ca esti bine

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

ma simt bine ca am "inviat" printre voi....

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

andri31uoff..prin cate ai trecut si tudar totul e bine cand se termina cu binepupa buburuza
bebelute rog eu frumos nu mai fi supie de inteles indignarea ta,si noi am fost suparate,dar hai sa zicem ca o greseala recunoscuta e pe jumatate iertata

Angie +29

bebe jucaus

Mergi la inceput

fluturas trebuie sa recunosti ca nu e normal sa dai parola si punct,chiar daca e posibil ca si alte fete sa fi dat parola.Nu trebuie sa ne spui ca ne credem vedete , sau ca nu vrem ca lumea sa ne vada "toalele" bebelusilor.Logic ,daca vrei sa nu vada toata lumea pozele,pui parola, de aceea aveam noi parola.
Sa zicem ca nu ti-ai dat seama, pur si simplu trebuia sa spui ca nu ti-ai dat seama , sa schimbam prola, nu se va mai intampla, imi cer scuze ca nu am respectat fetele care nu doareau sa li se vada pozele, etc.Si nu se ajungea aici ! Parerea mea

carmen
31+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_2007 spune:

Andri31, asa sunt unii barbati, nu inteleg cum de un bebe are nevoie de atatea lucruri! Dar incetul cu incetul o sa castigi teren!

Cine imi spune si mie cum se poate schimba semnatura?

Diana si Roberta ( 13 mar

Mergi la inceput