Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Baga cineva si la fata noua parola? Nu o dau nimanui. PAROL! ...A...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

eu tot nu pot accesa mesajele private. mai are cineva aceeasi problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Evamika ma bucur tare ca ti-a iesit ok biopsia. Sa stii ca si noi ne-am bucurat tare de toamna asta frumoasa. Daca vara a fost cum a fost macar toamna a fost superba.

Bordeancavio ce fain ca aveti casuta voastra. Cred ca sunteti tare fericiti. Si ce baiat precoce ai! Bravo lui!

Si eu vreau parola va rog.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

si sa ma laud si eu cu piticul la 7 luni:

http://picasaweb.google.com/vasileviorica/BebeTudor7Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Nu am putut sa inchid calculatorul pana ce nu am mai tras un ochi pe aici. Ma bucur ca v-a placut horoscopul funny si chiar ma intrebam daca vi se potriveste... la mine merge din cand in cand aia cu " sa deschida gura inainte sa gandeasca".
Bumbitza imi pare rau ca va necajiti in continuare. Niste Neveste disperate ceva si pentru Ilinca si poate o sa se culce singura. Cat despre prietena ta, nu stiu ce sa spun. Nu am mai auzit cazuri... Sa mearga sa mai ceara parerea la alt doctor si niste analize ceva.
Alina te-ai bucurat asa tare ca ai trimis mesajul de doua ori.
Sanzi eu habar n-am de fontanela. Nici dr noastra nu spune nimic si mie imi este teama sa o ating acolo.
Roxana da merge si cu apa pe foc. Eu prefer sa fac asa, in ideea ca se pierd mai putine vitamine. Si Irina mea m-a cocosat de cand a descoperit mersul tinuta de manute.
Annya multa sanatate lui Raducu.
Vio felicitari pt casa!! Ce bucurie pe voi. L-am vazut si pe Tudor. Un scumpel!
Corina si Silvia deci v-ati hotarat sa va "oficializati relatia"?
Noapte buna tuturor!
PS. are careva parola?

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Andra voi sunteti ok? Hai ca te astept cu meniul lui Ianis.

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna seara fete dragi,

Ma bucur tare sa vad ca s-au mai asezat lucrurile si s-au lamurit (sper)si ca urmare e mai multa animatie pe aici, mai ca m-ati scos si pe mine din butoi...

MICHELLE, nu mai sterge Briana praful de prin colturi, a trecut la dvd, playstation, de-astea...lucruri serioaseDeja am le-am mutat toate de la "parter" ca fii-mea e ca atomul..peste tot.

VIO, ma bucur tare mult ca ati reusit sa va luati casa! Imi amintesc ca-mi placea sa merg in apartament si sa stau pur si simplu acolo, desi era inca gol (inainte sa ne mutam) si imi placea sentimentul acela de posesiune, imi venea sa strig "e casa noastra!"
A crescut mult si puiutul tau!Nu mai sunt bebelusi, sunt copilasi acum

ROXI, cred ca facem clubul cocosatelorsi de-abia de-acum urmeaza ce-i mai greu!

EVAMIKA, ma bucur ca sunt ok analizele!

ASTEROPI,, vezi ca am percutat la apel, da?

Eu sunt obosita, ciufuta, colac peste pupaza mi-a venit CM, maica-mea nu poate veni decat saptamana viitoare, ma enerveaza socrela cu OTV-ul ei, deci...ma duc in luuume!

Briana doarme tot asa, ca ea, cu treziri fara numar, fara numar,are zile cand e maraita, mai ales dupa-amiaza...na, asta e, devine obisnuinta.

Va pup pe toate, revin cand sunt in toane mai bune.

O noapte buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Roxi, "dop cu craci", zici? , mor de dragul tau, cand scoti cate una de-asta, iar m-ai facut sa rad. Chiar azi ma gandeam ca as vrea sa am cam 1.40 inaltime o perioada, ar fi perfect, nu m-as mai cocosa atata. .
Stanucel, cum merge laptopul? Sa il stapanesti sanatoasa!
Vio, felicitari pt cuibul vostru, sa fiti sanatosi si fericiti in el. Am vazut pozele, mare a crescut flacaul tau, e un dulce si pare foarte inaltut.
Fug sa adorm pitica, e super maraita, a trecut de mult ora ei de somn.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

annya sanatate lui raducu

cu rares de irina ce.i? n.am citit, cred ca mi.a scapat

sanziana pai la cat de terminata sunt, cocosata, coloana stramba, cam 140 mai am :)))

mihaela, asteropi

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Acum ca tot am facut publica relatia, tin sa va spun ca ne tot vedem de vreo 4 luni.Ne-am intalnit odata si de atunci iesim aproape in fiecare zi impreuna. A fost un fel de "love at first sight".Petru a convins-o pe Eva ca nu-i chiar asa rau sa stea in carut...iar Eva l-a invatat ca nu-i rau nici in marsupiu la mami....si cum Petru e baiat istet a bagat repede la cap....si vai de spatele Silviei.Si uite asa ne-am facut plimbarile mai frumoase, nici nu stim cand zboara timpul, e o placere s-o asculti pe Silvia povestind....iar de Petru numai cuvinte de lauda, e cel mai scump motanel si orice face se asigura ca mami e langa el.

Voi ati cautat hamuri pt copii? Eu am unul clasic de la chico pe care l-am primit , pe net am gasit asa ceva si chiar am vazut la un copil pe strada....zici ca era papusa marioneta http://www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=897

Mergi la inceput