Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor multumim de complimente

oanka, alesandra a dat acid folic, poate intra ea sa spuna mai multe
ma bucur ca mariuca e bine, ei cum credeai tu ca nu e bine? esti o mamica perfecta, care are grija de ea, n.o lasa sa planga , ii face toate poftele

gaby nu mai pune bot ca andra m.a sarit si pe mine :)

asteropi frumoase pozele din avion si din aeroport, imi place aia cu mcdonald

zilele astea ma duc in mall, na mare noutate :))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Honeybaby, multam de raspuns.
Oanka, trimitem pupici la Iasi

Ella, vreau sa te intreb daca Geo bea si altceva inafara de laptic de mamitzica. Eu nu reusesc sa o fac pe Petala sa bea. Cana o foloseste sa-si dea in gura cu ea...biberonul sa-i zgandareasca tetina cu degetele...etc
Cum de de gustul apei, al sucului de fructe..e total scarbita. Acum i-am dat un biberon cu compot de mere...nu a fost scarbita dar nici nu a baut decat o gura.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Oviletu' meu azi a tras 2 somnicipe fuga asa ca spre seara a fost super marait si obosit.acum vreo 30 de min l-am luat in brate si...a adormit l=am pus la nani, asa cum era imbracat, sarit si peste baita...asta e. sa vedem ce noapte vom avea, si la cat se trezeste dimineata...pe la 6 cred, ca doar e sambata
Ramy zau ca ma intreb de multe ori cum rezisti...macar daca ai avea un pic de ajutor din partea cuiva...
cu un pic de energie. Dar de fapt asta iti da si Briana...ea te descarca, ea te incarca
Bumbita, si la voi se invarte contorul, nu gluma. Mai, eu imi doream fata ca ziceam in sinea mea ca-s mai linistite si mai cuminti nu de alta, da cu Alex am avut si eu program secsy...desi, sincera sa fiu, am cam uitat greul, da imi mai amintesc unii si altii, de exemplu vecina de peste drum, se tot minuneaza cat de cuminte e Ovi, si-mi spune ca si acum isi aminteste ca in perioada cand era Alex mic se intreba "oare fata asta cand se mai odihneste?"
Alina, hai ca si voi completati clubul !! da tie ti-a luat copiluta si mintea si sufletul, vad ca nici n-ai vreme sa te plangi in plus, se simte rau ca " love is in the air"
hai cu bebe 2!!
child, imi pare rau ca va chinuiti inca sa va reveniti cat mai repede !!! urata de tot laringita asta, si Alex a facut la un an si tot asa, primul diagnostic a fost de rosu in gat, iar apogeul a fost intr-o noapte, asa cum se intampla de obicei...si a fost oribil.Tineti minte cat ne avertiza si vladi asupra ei...

se chitaie...revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

tot din amintiri

Ramy biscuiti Plasmin au la Dona. si de bagat in bibe si praf la cutie metalica.
Daca nu gasesti iti pot trimite de aici

Maya nu vrea sub nici o forma formula de continuare. ea tot 1 bea .
Ce fac ??? Ce are daca ii dau in continuare 1 ?

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

LML iepuras Ianis cel carliontzat, Ricky cel creol si Isabella Sa fiti papaciosi si vorbareti de acuma

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

elladraga, scrie fata mai des, atate informatii intr-un singur mesaj "e grele" pt mintea mea, zau...
glumesc, da nu prea tare, chiar vreau sa scrii mai des, esti o capodopera pe forumul asta !!!
felicitari pt toate reusitele !! de ce nu ma mira??

Rebiana, si de tine mi-era dor..cineva trebuia sa exceleze si la lirism si sensibilitate. poze, ceva??

acu' chiar s-a trezit...deci reluam programul normal, la baita cu noi!!!
pa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Asa. Moment respiro. Joy e inconjurata de parintii mei asa ca mai am 10 min sa va scriu:)

Astero fain povestesti tu cum e la tine pe insula! pe mine ma pasioneaza locurile astea calde in extrasezon cand nu trebe sa ma inghesui cu barbatumeo sub aparatul de aer conditionat din camera si cu turistii grasi la mare:)
Sa stii ca eu am Maclaren Tehno XT primit. E super carucior si e destul de mic. Dar nu e 400 de euro. daca il cauti pe siteurile nemtesti e 260-270. depinde acuma cat costa transportul.

Child imi pare rau sa aud ca sunteti bolnavi. Noi am fcut aerosoli cu ACC Inject si apa de ocna. Sper sa scapati si voi cu antibioticul. Gaseste un homeopat, pentru noi au facut minuni bilutele homeopate.

Ioana28 nasol cu somnul. dar nu as da niciodata senzatia de mama pentru una de dormita pana tarziu!!:))

Cori mai asteapta cu canita. Se invata ea sigur!:) nu stresa Petala:)

Nibi ma bucur tare ca te-am citit si pe tine! of doamne cat stres a fost pe aici! bag sutu in ele situatii naspa..

Michelle tu faci sarbatorile departe de casa?

Roxana de tine nu mai zic nimic, ca ne-am saturat una de alta pe mess:) pup boticul fain al Roxanei. Aaaaa tot zic ceva... AM GASIT PEDOFILU: Leo al Roxanei daca i-a tresarit inima la fete cu acadele:))
(glumaaaaaa))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Serus, fetelor!
...intru scurt ca stau prost tare cu timpul

RAMY, mi-am amintit, am vazut si eu ceva produse de la Plasmon la Dona la Fortuna. Vezi acolo, pana venim noi acasuca.

BUMBITZA, parca tu intrebai, si Alessa doarme in camera la el, nu inchid usa pentru ca daca ar auzi noaptea usa, cand merg la el ca plange, s-ar trezi instantaneu de tot. In rest, l-as auzi fara probleme, stie el sa urle ca sa se faca auzit.

OANKA, da noua ne-a dat medicul acid folic atunci cand era mic si avea anemie, hemoglobina mica. Ne-a dat picaturi, pe vremea aceea 8 picaturi, parca la copilasi mai mari se dadeau 16 picaturi, insa nu stiu cat inseamna asta in ml sau mg.
Stai linistita ca nu ii face nici un rau. Mai zii ce vrei sa iti spun, ca acum nu imi amintesc.

Va las, ca e deja la plimbare de unul singur

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Oanacu indemnizatia,tare ma tem ca va intra in vigoare pt toata lumea..pt ca cun masuri "pro bugett de stat" pe timp de criza..cand au taiat 15 % au taiat la toata lumea..acum vor sa dea inapoi 15 % tot la toata lumea...deci si perioada va fi scurtata la toata lumea..cred ca emigrez in Canada

Ioana28 sa vii mai des in timp de criza cu energia ta pozitiva...macar nu picam in depresie

Ella ce barbatos e Geo..sa arate el cucu la toata lumeaCu olita..nu pot decat sa felicit mamica care cunoaste atat de bine programul de kk..Codrin almeu, inca este imprevizibil

Gabi, sa va pedtreceti bine la ocne! Nu ma pricep cu chisturile ca nu am avut niciodata!

Oanka si Codrin pune stapanire pe tastatura..eu scriu de regula cand doarme el! pup Mariuaca!

Child sanatate si tie si sportivului!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Gaby fata, de ce pupi tu boticul RoxANEI ??? Mai la voi e in familie ?

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput