Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
Rebiana da'pe mine fata????

Se intelege!!! Nu stiu cum am uitat sa scriu ca-l felicit pe scumpel pentru ca foloseste cu brio olita si pentru cate stie sa faca si sa zica!
ANDRA

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
rebiana ti.am scris inapoi pe yahoo, in ziua aia, nu eram la comp, era leo si a intrebat foarte interesat cine esti :))) crezand ca esti aia din avatar cu acadeaua in gura :))))

am lasat niste poze
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana7Luni#5541235238072474530

Am citit Roxi.
Ce ganduri la Leo :))))) As vrea eu! :)))))
Dulce rau Silvana si-i sta foarte bine in roz!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

ahhh ce-mi place ca si-a mai revenit la viata forumul asta si fetele au revenit cu chef de vorba
bravo bravo..va pup pe toate, toate.

LA MULTE LUNITE iepurasilor :IANIS de mami ANDRA
ISABELA de mami 25MIKY
RICARDO de mami NAFI

sa traiti fericiti, sanatosi si norocosi toata viata voastra .

ANDRA va pupam dulce si noi si o sa bem in cinstea lui Ianis astazi
chiar imi e pofta de un paharel de vin rosu dulce sa-ti traiasca flacaul
salutari si pupici transmite-i IRINEI din partea noastra.mi-a zis mama ca a ajuns in tara.

OANA fata te primim noi aici cu mare drag...e cald, e bine, oamnenii sunt mult mai calmi..mancaruri excelente, gustoase rau, aerosoli vb lui Gaby....pupam dulce pe ericdupa cate inteleg e mai bine, nu?

AMI chiar ca m-am bucurat
daca stau bine sa ma gandesc...uite peste 4 zile se implineste UN AN de cand va cunosc si chiar m-am atasat f tare de voi.
chiar daca acum in ultimul timp ma solicita fiimea la maxim...fac ce fac si tot incerc sa gasesc timp, sa va citesc macar.

fetelor, de cand se ridica in picioruse m-a terminat , sunt non stop cu ochii pe ea .cand o mai pun in premergator mai am si eu timp sa fac ceva prin casa, dar tot e periculoasa ca se duce la sertarele de la bucatarie si trage de ele....tare imi e ca o sa-si prinda dgetele intr-o zi..dar ma duc eu sa cumpar sigurante pt ele zilele astea.
ce mi-a facut acum 2-3 zile??...era in premergator si a tras de geaca mea care era pe scaunul de la masa mare de sufragerie si l-a dat jos bine ca nu a cazut peste ea .

ELLA bravo fata lui Dnul Geo pt cacaceala la olita baiat mare si frumos are mama-sa.pupam frumosii

aaaa, daca va zic ce a facut acum...
am auzit-o eu plescanind cu foc si cand ma uit la ea...era toata plina la botic de ciocolata
i-am dat o mini napolitana sa se joace cu ea, ca ii place cum fosneste ambalajul....si a desfacut-o la cat a muscat la ea...dar nu ma asteptam la asta pt ca a mai mosflocit la de astea zilele trecute cand am fost la NIKY si l-a mosflocit cu mare eleganta, in schimb, atunci MARIA era toata plina la botic de ciocolata

SAMARIA multa sanatate puiului tau si
tuturor iepurasilor bolnaviori.

nu mai pot scrie...
e calare pe mine pitica asta mica si nu ma lasa in pace, mi-a tras o muscatura de umer de am sarit in sus de durere

sa nu uit...am pus cateva poze din romania , ca in sfarsit am reusit sa bag in laptop si pozele de pe aparatul meu

va pupik
sper sa ma lase fiimea sa revin si mai tz

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hello

Andra- sunt aici fata dar stau tot prost cu organizarea.

Roxi- super pozele. Silvana e o dulceata frumoasa. Imi place jucaria. M-as juca si cu ea . Maya sigur ar da-o cu cracii in sus . Asa stie ea sa se joace, intoarce totul invers.

Rebiana -. Tot ma tin sa te intreb: papa Mare din feeder ?

Michelle- wow ce mesaj ... Florile tot afara sunt. Eu calesc tot : copil. flori... numai cu honey nu-mi ies. Ea la 22 C tremura.

Ioanaaaa - ma bucur sa te revad.

Erina-

Oanka - nu mai retin daca ai scris : cum au iesit analizele mariei ??
Si noi concuram pt titlul de iepuras fotomodel.... si pt ala de iepuras lenes.

Irina- face progrese Rares.

Maya doar sta in fund. Nu merg in 4 labe, nu se ridica, daca o pun nu vrea sa stea se intinde repede pe burta cu mainile dupa orice.
Se deplaseaza pe spate , se impinge in picioare si se ajuta de cap. Se intoarce pe burta, dar inapoi pe spate ii ia 10 min pt ca se incurca de mana.

bluekiddo = distractie placuta

ella- si Maya spune ga-ga-ta-ta -ca-ca. Tot timpul ta-ta e urmat de ca-ca. Ma-ma spune decat cand e nervoasa.

ami -

Nu mai stiu....

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

gabyhila multa, multa sanatate iti doresc. sa ne spui cum te simti dupa tratamentele de la ocna.

rebiana mamaica scumpa, tu stii ca aduci o raza de soare aici cu fiecare aparitie a ta, cum merge serviciul? cu cursurile cum te descurci? cu scumpa de Mara tot bunelul sta cat esti tu la job?

din capitolul cu olita, sa stiti ca si eu sunt patita, adica dupa ce mi-a facut galusca, a plecat cu ea la fund cu tot . o asez dimineata doar, cand prind pe fata ei ce urmeaza sa faca, in timpul zilei ne tine mereu in suspans ca nu stim cand onoreaza pampersul. mai am o dilema: maria are zile cand face dec cate 5-6 ori pe zi si stiti doar ca nu prea se omoara cu mancarea...

alina cu e pitica ta, s-a rezolvat deranjatul la burtica? maria si-a prins de cateva ori degetele in sertare si acum impinge usurel si se uita bine la degete sa nu ii ramana inauntru

eu inca fac parte din gasca mamicilor de iepurasi fara dintoci...sa imi fac griji sau va fi fara dinti la gradi?

inca o intrebare pt mamicile cu experienta: cam cat dureaza perioada asta cu cocoseala noastra? momentan asa ia masa, unul o tine de manute si merge cu ea prin casa, si altul cu lingurita dupa fundul ei pana mananca tot. asta se intampla doar la pranz, micul dejun si cina le savureaza la masuta ei

ina si al voi lipsa dintocilor??? fain tare sejurul si disctractia voastra . tot uit mereu sa iti zic cat de mult imi place poza ta de profil de pe facebook, sa stii ca ai fata de vedeta

bumbitza imi pare rau ca ai parte de somn chinuit noaptea, dar trece timpul si asta va fi ultima grija. noi avem parte de o singura trezire noaptea pt lapte, uneori sare peste trezit si o ia din loc ceva mai devreme dimineata.

ramy pune si tu la fund ce zice socrela, sotului oricat i-ai spune, pt el e mama si e prins la mijloc. pune tu piciorul in prag cat poti de diplomat si va intelege pana la urma. din nefericire, mai sunt si unii care, desi ii dai pe usa afara, se intorc pe geam. gasca te sustine

child sanatate multa si tie si puiului tau scump

oanaiacovita ce se ne mai miram de ce e in tara asta?? capul sus si mergem inainte cu bune, cu rele, cu mai multi sau mai putini bani, sanatosi sa fim. trebuie sa vad pozele cu ginerica si filmuletul... ca am ramas in urma. un pup urias pt familia minunata de la cluj

sensibila sa avem cu totii un weekend minunat, cu iepurasi plini de viata si sugur ai activitate luni dimineata la cafeaua de dimineata caci chiar vrem atmosfera aici.

dar, totusi mai sunt persoane de strigat la catalog:
dayanara[red] cam rar acum cu animatia, vazut pozele cu printesita(nu cred ca am scris corect ) scumpa foc ca o bombonica
[red]miria, castelana, dianami, vladimirescu fetelor, va asteptam cu vesti despre voi si iepurasi

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Cori - eu las usa deshisa. O fi curent dar lasa ca-i bun si el.
Chiar daca as vrea nu am cum s-o inchid. Noi avem usi de termopan in toata casa si nu as mai auzii nimic.

am vazut poze cu Eric. Super filmuletul. cu Irina frumoasa de de Ami. Cu Robin la balaceala. Cu David de delia, ce schimbat mi se pare. si ce perisor lung are .

nu mai pot sa stau

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI IANIS, ISABELLA, RICCARDO!!!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna seara dragi mamici!!!!

Nu am reusit cam de multicel sa va scriu dar de citit am mai citit. Ma solicita Mica foarte tare, nu doarme in timpul zilei decat cate 30 min maxim de doua ori/zi. In rest........joaca. Seara de la ora 19.30 maxim doarme pana dimineata la 6 fix, punct.De mancat, mananca din 3 in 3 ore nopatea. Nu reusesc in nici un fel sa o culc mai tarziu ca sa doarma si ea pana mai tarziu.
La capitolul dinti stam ca si pana acum....2 dintisori si gata...restul se lasa asteptati.

Vreau si eu parola va rog.

Va pup si promit ca am sa incerc sa scriu mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Salutare,

Copilu imi e catarat pe masa din sufragerie si barbatu se duce la K1 Local Kombat. eu cam o mama denaturata culeg ferma si citesc forumurile:)

Ella draga m-am luminat cu olita. Eu nu o mai nimeresc cand se screme ca si-a schimbat programul. Dar il recompensezi cu ceva? cum se face ca sa realizeze si el ca face o chestie buna? Astept reteta de la vas.

Selina si Cristina va multumesc de raspunsuri cu cezarette. Nu o sa iau. Mai am ceva analize de facut si ma duc la medicul care m-a operat a doua oara de chist ovarian. Mie nu mi-a mers niciodata bine pe anticonceptionale, asa ca...

Briza imi pare rau tare ca te chinuie acelasi lucru. Te sun eu sa te intreb si de aia cu socul daca nu gasesc alta solutie.

Ioana28 curentarile sunt niste procedee de fizioterapie. Imi face f bine si incep sa ma simt si eu ca om. Sa stii ca am platit si putin, adica vreo 400 de lei pe 10 zile. 150 de lei deconteaza casa de sanatate.

Cristina ce marime sunt vasele care le ai si cat framanti la cozonac? eu am impresia ca mi-am luat cel mai mare vas si va trebui sa fac din 2 kg de faina...

Rebiana Ai grija cu spatele ... eu stiu.

Ina am vazut pozele cu Robin si voi in bazin. Super misto!!:)

Andra tocmai pe mine m-ai uitat din ditamai carnatu de mesaj... am pus botu:)

Oanka te pup! ce ii mai faci bun Mariei?

Urla rau Joy la mine...

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

andra_s, babyangel, stanucel, corimami, bluekidoo
trimit pupici si pt voi si iepurasii vostri

am uitat de honeybaby, sa ii transmiti Mayei sa te lase cate 5 min libera sa ne scrii ca e totul ok si la voi

daca v-am plictisit cu mesajul kilometric scuze, scuze , dar imi era dor de toate, toate de aici, si sigur uit o parte din mamici la fel de importante, dar ce sa ma fac cu memoria asta...

michelle m-a emotionat placut mesajul tau

uite ca a aparut mamica honeybaby. analizele au iesit bine, mai putin fierul. ii dau 15 picaturi de fier 2 luni, am dat deja o luna si sper sa asimileze bine ca sa nu mai fie nevoie sa ii mai dau. o indop si eu cu frunze de telina, stafide, ficat(ms [gabyhila]),la ou face urat, dar mai insist

la inceputul lunii am fost din nou la control si dr ne-a zis sa ii dam 2 saptamani acid folic 1 mg pe zi, i-a mai recomandat cuiva dr?

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput