Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Mi-am amintit...Gaby, eu iau Cerazette si inca o sa iau mult si bine, gravi nu pot ramane ca am cezariana, sterilet nu se poate ca inca alaptez, iar in altceva nu ma incred. Am avut sangerari, initial le-am pus pe seama lor, ca auzisem si eu multe...apoi am fost la control Pap si de fapt aveam o infectie. Dupa ce am tratat-o nu am mai avut probleme defel. Eu nu aveam treaba cu efecte secundare nici inainte cand luam anticonceptionale normale.

editez, ca tot cu greseli scriu
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Hai ca a adormit si atomelul meu...

IOANA28, stai linistita, rezist eu,eee, ma mai plang eu uneori,dar vorba lui Gaby, n-as da pentru nimic in lume tot ce inseamna a fi mama! Oboseala trece candva, dar clipele astea nu se mai intorc veci...

Cat despre soacra, de obicei o las in treaba ei, ca sunt obisnuita, dar in ziua aia m-a gasit si m-a turat la maxim, na, asta e, toate trec...

Obosita, ciufuta si fara chef, imi trec toate cand vad ca se agata de mine, sau intinde bratele sa o iau sus,sau ma pupa (mozoleste, ma rog)sau mai nou,ma musca...Ca s-a invatat sa muste printesa mea, am catelus acasa! Cand am fost la cumparaturi cu prietena fratelui meu a muscat-o de degetca n-a lasat-o sa-si puna gurita pe carucior...

GABY, tare te invidiez eu pentru masajele alea..balaceala treaca mearga, dar masajul Eeee, poate imi vine si mie randul candva...

Tare ma bucur sa vad ca revin incet lucrurile la normal, asa imi fac dimineata mai frumoasa ca am cu cine sa-mi beau cafeaua!

HONEY, ALEXANDRA, mersi de info, eu nu prea merg la Dona de obicei, dar o sa merg sigur daca ziceti ca am sanse sa gasesc si acolo biscuiti Plasmon.

Ma duc si eu la o baita si revin mai incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Andrafelicit Ianisu' pt olita..bai dar ce barbatei el cu Geo...azi-maine se duc la fete

Stanucel de ce nu ai la semnatura si pe fratiorul adelinei??sau ceva poze cu amandoi??(ori am ratat eu) Cati ani are ? Al meu ala mare are 10 ani...si mai suntem pe aici mamici de copii mari(Kossir)

Sensibila, sa ai un we frumos acasa!

Niki, vezi ce faci cu netul ca am cumparat migdale pt tine...

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Fetelor , multumim de urarile de sanatate, ne fac tare bine psihicului!

IOANA28 mie mi-a ramas in cap postul lui VLADI despre laringita si cand l-am auzit pe Albert cum face, am zis: asta e laringita! naspa! spital!
Bine ca a trecut faza aia, acum suntem pe vindecate.

GABY pe langa antibiotic luam si ACC inject, dat in aerosoli.
O sa vizitam si homeopatul, dar intai sa se faca bine Albert.
O sa te sacai si eu la vara cu informatii despre ocna sibiului, vreau sa o duc pe mama.
Si mai am intrebari despre ingrijirea cizmelor, mai intra si tu pe mess

Albert si-a scos masa de laptic de la orele 16.
Nu stiu daca e doar o faza, dar ma refuza de vreo 3 zile.
Asta inseamna ca acum avem 5 mese, 3 de solide si 2 de laptic.

Zilele astea este o competitie internnationala de patinaj artistic in Brasov si eu sunt un pic trista, mai bine spus nostalgica, pentru ca eu nu sunt in juriu, anul asta am refuzat internationalele
Dar ma bucur de clipele petrecute alaturi de cavalerul meu, clipe cu care nu ma voi mai intalni niciodata...

Maine ma duc pe la patinoar sa vad macar finala, o sa-l las pe sotul meu cu Albert.

Noapte buna, fete dragi...

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Child daca era la Brasov de ce nu te-ai dus? Trebe sa mergi la toate?

Nu ma inteleg cu Joy in seara asta. Nu e tata sa ne hucine si nu adoarme ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Salutare,

Copilu imi e catarat pe masa din sufragerie si barbatu se duce la K1 Local Kombat. eu cam o mama denaturata culeg ferma si citesc forumurile:)

Ella draga m-am luminat cu olita. Eu nu o mai nimeresc cand se screme ca si-a schimbat programul. Dar il recompensezi cu ceva? cum se face ca sa realizeze si el ca face o chestie buna? Astept reteta de la vas.

Selina si Cristina va multumesc de raspunsuri cu cezarette. Nu o sa iau. Mai am ceva analize de facut si ma duc la medicul care m-a operat a doua oara de chist ovarian. Mie nu mi-a mers niciodata bine pe anticonceptionale, asa ca...

Briza imi pare rau tare ca te chinuie acelasi lucru. Te sun eu sa te intreb si de aia cu socul daca nu gasesc alta solutie.

Ioana28 curentarile sunt niste procedee de fizioterapie. Imi face f bine si incep sa ma simt si eu ca om. Sa stii ca am platit si putin, adica vreo 400 de lei pe 10 zile. 150 de lei deconteaza casa de sanatate.

Cristina ce marime sunt vasele care le ai si cat framanti la cozonac? eu am impresia ca mi-am luat cel mai mare vas si va trebui sa fac din 2 kg de faina...

Rebiana Ai grija cu spatele ... eu stiu.

Ina am vazut pozele cu Robin si voi in bazin. Super misto!!:)

Andra tocmai pe mine m-ai uitat din ditamai carnatu de mesaj... am pus botu:)

Oanka te pup! ce ii mai faci bun Mariei?

Urla rau Joy la mine...

revin...

Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010)

Hi,

eu am doua.. una de vreo 6l cred si celalt de vreo 2-3l; da cred ca nu conteaza cat faci, 1kg cred ca e Ok, trebuie sa faca peng... Eu cand le-am luat le-am luat ca sa am ligenase de calitate, le-am luata tunci de la un coleg diect, nici n-am fost la o party de-a lor; mai caut acuma pe net sa va arat, dar nu gasesc cum am eu... ale mele sunt albe inauntru si albastre deasupra, au capac cu gaura si in gaura mai vine un capac transparent... dar cel folositoare sunt acum dozele de sandwich sau chiar si mai mici pentru gradinita... de pus fructe sau biscuiti vi le recomand cu incredere....
http://www.yopi.de/prd_3863274

astea, mini twin sunt f faine, sunt si mai mari

http://cgi.ebay.de/2-Tupperdosen-Mini-Twins-/180587888675?pt=DE_Haus_Garten_Haushaltswaren_Bevorraten&hash=item2a0be08023

Pretul e scump dar se spala bine si tin o vesnicie zic ei...

editez sa mai pun si asta, ceva de genul ast am eu,

http://www.tupperware.de/xchg/de/hs.xsl/664.html

dar modelul de acu 8 ani....
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

fetelor multumim mult pt urari

Roxana e o dulce Silvana, ce-mi place jucaria aia din Ikea, abia astept sa ajung sa ii iau si eu lui Ianis ca am vazut chestii de genul ala f faine

Alina in poza aceea din aeroport se vede ce craci lungi are Asteropi, mama-mama cati cm are lungime, ea toata, nu cracisorii ?

Gaby, Roxana hai ca nu puneti botu' ca va cunosc, na uite aici o mare de pupici la voi da' cum de v-am sarit tocmai pe voi

fetelor sunt zombie, memoria mea este pasare migratoare, a plecat in tarie calde, plsssss, credeti-ma ca m-am trezit cam de 10 ori azi-noapte

Anca taci fata cu migdalele tale, si eu sunt fan nuci, migdale, alune de padure, fistic, dar la cate jdemii de calorii au nu am mai cumparat ... pt ca nu ma pot abtine pana nu termin punga

mda, cam atat ... mai vb si maine ca mi-e somn, rau de tot

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Andrule, ce daca termini punga? macar sunt grasimi sanatoase..dar fi si tu smecherone si cumpara-ti pungute mici de 50-100 g...cam asta r fi portia admisa/zi!

Ramide cand este si Briana atomel?? Eu stiam doar de duracelul Bumbitzei Si lasa fata sa faca cunostinta si cu elasticele, sa vada si ea ce o strange de cap...sa-l vezi si pe al meu ce limbi imilasa pe oglinzi (si am cateva prin casa)..el tptul testeaza cu limba inainte daca e bun , si daca e mic obiectul testat, il indeasa in gura..daca e mare..contunua cu limbuta..nu se lasa!

Ma retrag si eu!
Noapte linistita!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

na gagici, sunt ramolita si uzata, numai buna de dat la "Rabla"

am uitat de meniu, sa-l pun ca ma injurati, si nu de alta, n-as vrea sa primti advertisment din cauza mea

zic si eu din amintiri:

dimi:
combinatii de doua luate cate trei : para, mar, portocala, banana, mango cu fulgi cereale, biscuiti, branzica, cereale cu lapte
Ami uite o pt pontul cu fulgi de cereale maruntite la blender, am luat amestec de fulgi de grau, orz, ovaz si secara, i-am facut faina la blender si papa Ianis de mama-mama in amestec cu diferite chestii

pranz:
supa de pui cu tatei si legume (morcov, pastarnac, patrunjel radacina si frunze)
supa de pui cu zdrene de galbenus
supa crema de legume
pilaf cu carnita
ciulama cu carnita, legume (pastranc, morcov, patrunjel) si mamaliguta
peste cu sos de rosii si mamaliguta
galbenus cu putin unt, smantana, branzica si mamaliguta
ficat de pui cu legume (sos de rosii, ardei, gogosar, f putina ceapa, usturoi, marar) si piure de cartofi
eu ii dau supa la final, cam 50 de ml, si nu zilnic, eu fierb un pui cu legume si apoi zeama o pun la bocanele mici si o pastrez la frigi max 48 de ore sau o congelez si apoi o scot si ii pun ori taitei, ori zdrente, ori o fac ciulama, sau cu orez si spanac, etc

seara:
iaurt cu branzica, cu sau fara biscuiti
iaurt cu fulgi de cereale
crema de porumb, care de fapt a iesit o zeama, am ingrosat-o cu fulgi de cereale si a fost ok
branzica cu biscuiti si portocala

in mare cam asta a papat Ianis in ultima saptamana, adica sunt cam aceleasi chestii ca acum 2 sapt ... maine o sa ii fac ceva legume la cuptor cu orez si carne de vita

Mergi la inceput

abia am scris mesajul cu meniul, ca are maraieli in program

si normal ca am uitat ceva, plsssssssss, parola, cand aveti voi timp, va multu mult

Mergi la inceput