Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (112)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Zumzu bine "ai revenit". Te dadusem disparuta, ca nu ai mai dat nici un semn. Conteaza ca esti bine.
Te asteptam mai des, vorbareata ca altadata!

Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

da...mereu ma gandesc, ia sa intru sa dau buna seara sa nu zica fetele ca am patit ceva

am vazut ca ati vb de celule, si noi am facut.
am mai cumparat si din lucruri: un set de pat cu aparatori, plapumioara sau cum ii zice, cearceaf etc...

sunt suparata cu un termometru de la chicco, am dat si destul demult pe el, e de frunte, dar mi se pare ca nu e deloc exact: am facut mai multe masuratori consecutive si mi-a dat diferente chiar si de 0.8 grade intre.
Voi de care va luati/aveti? am zis sa investesc si eu in unu mai bun si cand colo...nu cred ca are asta o problema..cred ca asa sunt ele mai inexacte; in nici un caz nu as vrea din ala de fundulet.
de termometrele alea tip suzeta ce credeti? or fi bune? bine ca dupa ce am dat pe asta cat am dat nu mai imi vine sa iau altul.(ca sa nu mai zic ca face un zgiomot ingrozitor cand ia temperatura)

34+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Am crezut si eu ca o sa stau cuminte, da cu vremea asta cine poate sta in casa si chiar in curte ...mi-a ajuns 2 zile ,asa ca azi am iesit iar la patrulat si la luat lucru care nu trebuiesc . Vineri plecam la Brasov sper sa fiu bine ca am nevoie de o ultima iesire....cautam un apartament in zona ...daca are cineva de vanzare sa imi dea de veste .

Maine am de lucru la birou asa ca imi trece leneveala...

Trebuie sa le dau un omor la astia cu carutul...eu fraiera daca am platit totul inainte, asa mi se intampla, parca ar fi ca zidarii numai aia nu se tin de cuvant....tb sa vina de pe 10 noiembr., noroc ca nu nasc asa repede, da maine ii c.. de nu se vad.

Am inceput sa iau Maltofer...numa ca dr a zis una pe zi si in prospect zice 1 tb de 2-3 ori pe zi, oare daca iau asa putin mai isi face treaba daca doza recomandata e alta???? Am intrat in cetza si nici n-am prieteni pe domeniul asta....ca am stresat pe toata lumea cu anemia mea.

33+ sapt. cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Zumzu, de ce nu vrei termometru de fundulet? Sunt cele mai exacte. Eu din asta am, tot Chico. E f bun si rapid. Are si capul flexibil sa nu raneasca bebeul daca se misca.

Crina, sa folositi cu placere patutul!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Zumzu
ma bucur ca esti bine...nu te gandi la chestii d-astea ca nu e acasa si cine stie ce se intimpla.O sa fie totul in regula!

Lapotpul tin langa mine pe jos am pus o perina sub ea.. Eu fiind intinsa intr-un fotoliu de a lui Mario..si asa mi-e la indemana ..ma mai uit si la tv..
Sambata am facut si Eu criza de istere..stau mereu singura.Sotul plecat toata ziua..Mario pleaca si el la bunici cand poate...stiu ca e mai bine asa caci se joaca la aer ..in curte..numai asa urasc sa stau singura!..mai am vreo trei luni cu ajutorul lui DD o sa am preocupare
Temperatura exacta numai rectal se poate masura la bebe...astea digitale in 5-6 secunde deja au masurat..si au cioc flexibil.

Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetele pe mine ma dor sanii rau de tot..ce sa fac?

Angie +29

bebe jucaus

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Zumzu, de ce nu vrei termometru de fundulet? Sunt cele mai exacte. Eu din asta am, tot Chico. E f bun si rapid. Are si capul flexibil sa nu raneasca bebeul daca se misca.

Crina, sa folositi cu placere patutul!

Povestea nasterii

Poze

stiu ca sunt cele mai exacte, doar ca mi se pare mie asa greu de folosit (mi-aduc eu aminte de cand eram mica cat uram sa mi se ia temepratura asa); mi se parea mult mai usor sa-l pui la frunte si gata
probabil o sa-mi iau si din ala, e si ceva mai ieftin..sa vad

34+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Zumzu
ma bucur ca esti bine...nu te gandi la chestii d-astea ca nu e acasa si cine stie ce se intimpla.O sa fie totul in regula!

Lapotpul tin langa mine pe jos am pus o perina sub ea.. Eu fiind intinsa intr-un fotoliu de a lui Mario..si asa mi-e la indemana ..ma mai uit si la tv..
Sambata am facut si Eu criza de istere..stau mereu singura.Sotul plecat toata ziua..Mario pleaca si el la bunici cand poate...stiu ca e mai bine asa caci se joaca la aer ..in curte..numai asa urasc sa stau singura!..mai am vreo trei luni cu ajutorul lui DD o sa am preocupare
Temperatura exacta numai rectal se poate masura la bebe...astea digitale in 5-6 secunde deja au masurat..si au cioc flexibil.

Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

va cred, voi stiti cel mai bine, ca aveti experienta. nici nu-mi dau seama cum se ia..bagi varful ala intre bucutze? paralel cu spatele cum ar veni, sau perpendicular? (nu stiu dc m-ati inteles)

34+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

zumzu, varful e rotund si scurt. il introduci incet in fundulet si in cateva sec e gata. Eu il dau putin cu crema sa alunece repede si daca ii atragi atentia cu altceva nici nu isi da seama.
Oricum, sper sa nu ai nevoie sa-l folosesti prea curand.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Mda, m-a mancat in fund si am citit pe net de prezentatia pelviana si m-am panicat fireste. Asa-mi trebuie. Sper totusi sa se intoarca, daca nu, nah ce pot face...

Doloress, dar daca nasti prin cezariana tot exista risc de displazie de sold?

In rest ma bucur fetelor ca sunteti bine, sa ne ajute DD sa ajungem cat mai aproape de termen si fara probleme

Carmen, sa ne zici ce facusi la eco

Mergi la inceput