Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (112)
Raspunsuri - Pagina 15
florintunde spune:
Jasmin;vreau si EU patut cu de toate la 120-160 de euro!
Platesc cu ramburs![]()
ma bucur ca esti ok.Sa ne mai scrii
Tunde
26 sapt
+Mami de ursulet Mario 04.03.2004 

jasmin26 spune:
Irina,asa e...
,mare fericire :))
si 

30 cu
Lukas Christian
Crina
Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul
florintunde spune:
lorich;bine ca nu am ars ciorba

era mai greu de salvat![]()
Tunde
26 sapt

Irinukaaa spune:
De ciorba arsa n-am mai auzit...

, se poate?!?
Irina ~ 33+
cu
Patrick Cristian
Shhhht! Cresc...
luciact spune:
ms de raspuns sunshine, asa am sa fac si eu....sper sa mi dea, nu inseamna mult, mai ales ca cei 15 % sunt supusi taxelor, dar sunt dreptul nostru
iar model de cerere am vaz pe drepturile-gravidelor.ro,
jasmin asteptam poze

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
Irinukaaa spune:
Crina chiar foarte dragut patutul si probabil si restul "achizitiilor" (dar alea nu se vad prea bine). Sa le stapaniti sanatosi! 
Irina ~ 33+
cu
Patrick Cristian
Shhhht! Cresc...
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Irinukaaa De ciorba arsa n-am mai auzit... ![]() ![]() , se poate?!?![]() |
Se evapora apa..drept n-am patit niciodataTunde
26 sapt

Lorich spune:
nici un spor cu bagajul asta - nu-mi gasesc camasa de noapte de la nasterea lui Robert ... de aia cu pense pt alaptare....
aveam si eu bagaj daca o gaseam ..chilotii "moarte pasiunii" cred ca-i gasesc, cand ii vede sotu cica "chilotii de sex?"
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
31+
zumzu spune:
tzup, tzup si noi![]()
pupici la buburuze. noi suntem bine(speram!!) ne rostogolim din ce in ce mai greu. Ne pare bine sa auzim sa buburuzele sunt bine si sanatoase si grasune; ma gandesc ca ne apropiem asa mult de termen si mereu intru cu strangere de inima asa sa nu se fi dat startul.
Eu am incheiat 34 de saptamani si am intrat si in sapt. 35 cum ar veni, Ma gandesc ca mai e o sapt. si un pic si nici macar nu ar mai fi considerat prematur bebe dc. se naste.
Sotul e plecat 2 nopti in delegatie si am fost tare necajita, ma gandesc ca nu s-o intampla chiar acum .. nu m-as descurca singura
34+
Darius Alexandru
zumzu spune:
e bine in prenatal..dar cateodata ma apuca si nebuniile, de dim. pana seara tarziu singurica , sa nu vezi alt om la fata; de-aia eu incerc sa nu stau pe acsa si sa-mi fac de lucru cat mai des. Ieri am fost cu sormea prin ikea, am pierdut toata ziua
..bine, mai mult pe drum.
si in plus nu stiu cum va descurcati voi cu laptopul ca eu in fund nu mai pot sa stau...doar in pat, asa pe picioare dar e destul de obositor
34+
Darius Alexandru