Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Eu raspund cand apuc, cu ora mea sucita...

Am mai incheiat si noi o saptamana cu bine, slava Domnului! Am intrat in 34

Nu stiu cum sa mai stau...la servici stau pe scaun ma doare fundul, si fac hemoroizi, aseara nu mai puteam de durere. Daca stau in picioare ma dor picoarele, obosesc, etc. Doar culcata dar asta doar noaptea...of...e greu rau

Apropos de intrabari: Ieri ma intalnesc cu un coleg de servici - roman, ma intreaba politicos ce fac,, cum ma simt etc. dupa aia zice "deci, asta e ultimul care-l faceti?" Eu ce sa-i zic, o dau pe gluma "nu mai zic nimic ca am mai zis si alta data, om vedea, ce-o mai fi..." Dupa aia se intalneste si cu sotul si il intreaba acelasi lucru... vine al meu "bai astia cred ca sunt razna ce-i freaca pe ei daca ne oprim aici ori nu?" Am dat pe ras ca ne-am gandit ca au toti problemele lor si din frustrare sau cine mai stie de ce spun si ei ce le trece prin cap, sau ce au facut sau n-au facu ei...

mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor va salut dintre perne! Mi-a dat doctorul concediul de invaliditate, pana nasc. Sunt tare fericita. Vreau sa stiu ca am facut totul ca sa fie bine. Doctorul ieri m-a cam pus pe ganduri, a zis ca nu crede ca ajung pana in februarie, a zis ca daca trec de 35-36 sa fiu multumita. Ca am burta foarte mare (de la lichid in exces , diabet, bebele o sa creasca tot mai mult) si colul foarte scurt, presiunea e prea mare, deci nu crede ca rezist pana la 38 de saptamani. Eu m-am enervat si as vrea sa-i demonstrez ca rezist, acum sper sa fe si buburuzul cooperant.
Sefa mea a reactionat tare bine, a zis ca ii pare bine pentru mine ca mereu statea cu frica sa nu nasc iar inainte de termen. Apoi si plata, ma stressam ca eu credeam ca avem 75% din salar, insa avem 100%, primele 4 luni de invaliditate, deci m-am scos.

LORICH – pupam fata, sa-i treaca starea naspa Te inteleg tare bine, si eu cand a fost piticul bolnav mult timp , eram sfarsita asa psihic, nu pot sa explic, niciodata nu m-am mai simtit asa secatuita de puteri. Mai ales tu, acum graviduta, e si mai si!. Am vazut pozele, super mamica si super burtica, iar de Robertel nu mai vorbesc, ca ma innebunesc ochii lui albastri,

Fetelor iar m-ati lasat bouche bée cu comentariile celor din jur, ce oameni, ce oameni!

MISSMJ- ai mare grija de tine, te asteptam cu vesti bune! Nu e bun sangele, doctorul insa te poate lamuri exact ce e. Multi ani fericiti sotiorului!

TIERRY pai o gramada de bebei sunt cu capul in sus, nu e neaparat sa se intoarca toti. E rost de cezariana, pana si aici, iti face cezariana in cazul asta. Nu sunt deloc probleme, parca intelesesem eu ca sunt mai apoi verificati pentru displazie de sold, dar in rest se nasc corect ca orice bebe prin cezariana. Eu facusem la Patrick eco la 30 de saptamani si bebe era cu capul in sus, eram disperata, ca nu voiam cezariana. Si la sfaturile de pe forum am luam o lanterna pe care tot o tineam in dreptul doamnei Pasa ca cica bebe vede lumina si se intoarce sa vada ce e acolo. Nu stiu daca o fi fost adevarat, cert e ca la 32 de saotamani, cand am nascut, era cu capsorul in jos. Si acum mai imi zice sotul ca de asta s-a nascut prematur, ca l-am atatat cu lanterna si a vrut saracul sa iasa sa vada ce e acolo!
de placenta nu stiu ce sa zic, doctorul stie mai bine, dar am inteles ca totusi e normal gradul 3 dupa 33 de saptamani. Eu aveam luni gradul 0 inca.

LAURA LUIZA, OCSANICA – bine ati revenit cu vesti! Nu e musai sa se scrie zic eu, unele fete n-au timp, cand mai ai servici, poate si-un copil, doi, trei, e tare greu sa mai tii pasul, se scrie in ritm ametitor pe-aici, eu recunosc ca de multe ori n-am timp de recuperat (cand ma trezesc eu dimineata la voi e deja 3-4 si-ati dat gata vreun capitol) De multe ori pana vreau sa scriu ceva, vad ca deja s-a raspuns la obiect, asa ca nu am ce zice. Imi pare rau ca niciodata n-am timp sa ma uit la poze, insa de-acum ca sunt in concediu recuperez eu.

LUCIA – si eu sfecla o pun in general la cuptor, taiata in 2 sau in 4, acoperita, cu putina apa. O tin cam o ora jumate asa. Apoi o dau pe razatoare – pun niste hrean, ulei si otet si iese o minunatie. Papa ca e buna tare pentru sanatate . Eu mananc si goala asa.

Felicitari fetelor pentru vestile bune de la eco!!! FOXY, LAURA!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 27+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Chiar nu am facut nimic azi,m-am trezit,am mancat ,am stat la calc, si cam atat. Bine ca am programare azi ca altfel innebuneam. Auzi ma gandam, ai idee cum o sa luam banii ? pe 5 si 20 ca inainte ?sau doar o data ? Si de Ada ce mai stii ?

carmen
30+ cu Andrei

nu stiu cum o sa luam banutii; stiu ca fetele luau tot in 2 transe deci presupun ca asa o sa il luam si noi; eu vreau sa ii duc si cererea pt aia 15 % cand o sa ma duc cu prenatalul in decembrie; abia astept sa vad ce fata face ca eu cand am intrebat-o de salariu o dadea cotita; Ada e bine m-am intalnit cu ea saptamana trecuta si zicea ca sa ne intalnim vineri acu ca e nu stiu ce targ de bebei si mamici si sa mergem sa ne uitam de preturi; eu oricum ies si vineri seara cu fetele si o sa fiu in oras de dimineata pana seara probabil; a inceput deja sa isi faca si ea aprovizionarea cu diverse lucruri de bebe; are deja caruciorul si zicea ca sa ne uitam dupa patut si preturi vineri; acu sa vedem; o sa o sun joi seara sa vad; abia astept sa imi iau si eu la sfarsitul lunii cand o lua al meu banutii; am in plan shoping pt carucior si lenjerii de pat plus ca vreau sa dau comanda pe net de patut;

31+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Doloress super vesti ca ai reusit sa-ti iei concediul. Si i-a demonstreaza tu dr ca se poate ca bb sa stea cumintel pana la termen, chiar si cu toate problemutele tale.

Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Lili g , doloress tunde, lorich, multumesc pt raspunsuri

am bagat o la cuptor, am bagat si niste cartofi, ca mi am adus aminte ca la mamaia la tara mancam cartofi copti in soba, si mnai incolo o sa bag si un piept de pui pe gratar sa se faca

eu cand mergeam in mall vitan imi luam mereu cartof din ala copt cu de toate in el...cred ca stiti desspre ce vb

Doloress ma bucur ffff tare pt tine, ai vazut ziceam macar 2 zile sa ti dea pe sapt ca prietenei tale....si uite ti a dat pana la nastere, bravo sa fii cumintik sa l tii pe kevin in burtik cat mai mult

Sunshine Rox, eu de azi sunt in prenatal, presupun ca te ai referit òla cai 15 % din compensare cu salriul...vroiam sa te intreb, se poate depune inainte de nastere???ce sa fac, sa depun o data cu urmatorul prenatal??

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Irinuka;multumim de compliment
Doloress;asa Mama!sa vezi ce bine e in patut..tine bebelutul la caldurica
Lili;felicitari pt cele 34 sapt implinite....mai ai un pik

Desteapta de mine..am ars mancarea daca casc gura la laptop..nna da am remediat-o..nu se simte asa tare.

Carmen sa nu fie nimic !!!sa ne scrii cand te intorci!

Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Buna fetelor,eu sunt aici in fiecare zi,chiar daca nu scriu va citesc pe nerasuflate,ma bucur si ma intristez alaturi de voi dar mai incet cu scrisul pt ca nu prea am ce spune....ma simt bine,sarcina merge ok,soacra o am departe,asa ca,....toate bune si frumoase ...momentan.
Felicitari celor care si-au vazut bebelusi,mai,dar asa grasani aveti,ce mancati?...ma bucur pt voi ,al meu la 31 de saptamani avea doar 1730g,dr zice ca cica este in grafic,asa o fii, dar la cat de burtoasa sunt eu ma asteptam sa fie mai mare....si ce m a uimit cel mai mult este ca nu o sa mai fac nici un eco si nici control la dr,doar la moasa o sa mg din 2 in 2 saptamani....comic,nu?
Ne laudam si noi cu patut nou nout,la oferta,120 euro si cuprinde:
saltea,perdeluta,aparatori,palpumica,perna plus lenjerie,eu zic ca e bine....o sa pun si o pozica cu el

30 cu Lukas Christian

Crina

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

Lili g , doloress tunde, lorich, multumesc pt raspunsuri

am bagat o la cuptor, am bagat si niste cartofi, ca mi am adus aminte ca la mamaia la tara mancam cartofi copti in soba, si mnai incolo o sa bag si un piept de pui pe gratar sa se faca

eu cand mergeam in mall vitan imi luam mereu cartof din ala copt cu de toate in el...cred ca stiti desspre ce vb

Doloress ma bucur ffff tare pt tine, ai vazut ziceam macar 2 zile sa ti dea pe sapt ca prietenei tale....si uite ti a dat pana la nastere, bravo sa fii cumintik sa l tii pe kevin in burtik cat mai mult

Sunshine Rox, eu de azi sunt in prenatal, presupun ca te ai referit òla cai 15 % din compensare cu salriul...vroiam sa te intreb, se poate depune inainte de nastere???ce sa fac, sa depun o data cu urmatorul prenatal??

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

la aia m-am referit; legislatia nu specifica cand trebuie depusa respectiva cerere; specifica doar ca trebuie sa acorde pe parcursul a minim 6 saptamani, ramanand la latitudinea mamicii cand o depune (presupun ca poti sa o depui cand te avantajeaza mai mult); eu nu am gasit nicaieri scris ca ar fi un termen anume de depunere a respectivei cereri; prima cerere de concediu prenatal eu am dus-o la inceputul lui noiembrie si in decembrie cand ma duc cu a doua o sa ii inmanez si cererea respectiva

31+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Crina ai fost haioasa tare cu soacra departe. Fericita mica ce esti tu!
Te-asteptam cu pozele cu patucul, dar si cu burtica!

Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doloress ce ma bucur ca ai reusit cu concediul! Stiu c anu-i domeniul tau, asta cu odihna, dar pt bebe faci orice. Acuma...din experienta mea de prenatal d epana acu..ii doresc sanatate maxima si lui patrick!

Tunde sora mea, am fost la limita cu arsul mancarii.deh..m-am luat cu abtibildurile...

Jasmin , burticuto, ma bucur ca esti bine, nu-i norma aici, scrie cum poate, cine poate, cand are timp, chef de3 raspuns...nu facem prezenta, dar apreciem mult sa stim ca sunteti toate ok!felicitari pt achizitii!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput