Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (112)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Doloress, dar daca nasti prin cezariana tot exista risc de displazie de sold?

da, asa a patit nasa lui Cristi. cica fetitele sunt mai predispuse

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

e bine in prenatal..dar cateodata ma apuca si nebuniile, de dim. pana seara tarziu singurica , sa nu vezi alt om la fata; de-aia eu incerc sa nu stau pe acsa si sa-mi fac de lucru cat mai des. Ieri am fost cu sormea prin ikea, am pierdut toata ziua..bine, mai mult pe drum.
si in plus nu stiu cum va descurcati voi cu laptopul ca eu in fund nu mai pot sa stau...doar in pat, asa pe picioare dar e destul de obositor

34+ Darius Alexandru

eu tin laptopul langa mine in pat, nu mai stau pe calc de pe birou...si asa mai ciesc, mai cos, mai un tv...si arunc un ochit

fluturas 28 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

zumzu, varful e rotund si scurt. il introduci incet in fundulet si in cateva sec e gata. Eu il dau putin cu crema sa alunece repede si daca ii atragi atentia cu altceva nici nu isi da seama.
Oricum, sper sa nu ai nevoie sa-l folosesti prea curand.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

il bagi efectiv in fundulet? ca pe supozitor?
credeam ca doar intre bucute asa..

34+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna fetele

Carmen..bafta la dr si sper sa te linisteasca ca nu e nimic grav

Zumzu..ma bucur sa aud de tine, bine ca stai acasa linistita.intra la noi sa barfim daca iti e urat...si nu te mai gandii la tampenii, vei naste la termen si sotul tau va fi prezent
eu tin laptopul pe o masuta langa pat..la nivelul patului si stau culcata pe stanga sa am acces la el, ai grija si nu sta mult in fund, iti dauneaza la spate.

Tunde..

Doloress...bravo bine ca stai acasa, te odihnesti si te ocupi mai mult de tine si linistea ta..totul va fi bine
Madutza..bine ai revenit, chiar ma gandeam la tine cand iti vedeam pozele

Lorich...ce-i cu starea aia ?? sa treaca

Vas..nu mai baga in seama pe nimeni, nu mai asculta ce spun..iti faci treaba si atat..fa tot posibilul si intra mai repede in concediu, nu are rost sa te stresezi asa

Mirela..nu mai baga in seama oamenii astia care vb aiurea..eu ii consider niste frustrati si complexati ordinari..care nu vor avea niciodata ce avem noi..da-i in branza

Eu am umblat iar pana la 12-1..aoi am facut nani ca eram rupta..iar de la 4 incoace normal ca am smotruit in toata casa..mai aveam putin dar nu mai pot asa ca m-am asezat la barfa
Pup si revin..pe urma ma uit si la poze

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

pentru ca ma simteam tare vinovata ca ma uit mereu la pozele voastre iar eu nu m-am mobilizat pana acum sa pun poze cu burta...am facut-o
si cu patutul, si cu dulapiorul lu bebe (asa la gramada)...se vede inclusiv bagajul meu de spital cu trusa de epi

34+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Cat e bb mic, asta pana pe la 4-6 luni cel mai indicat de luat temp este in fundulet , dupa aceea putem folosi ce termometre vrem noi. Din experienta pe care am avut-o nici unul nu a fost la fel de corect ca cel normal, clasic, asa ca daca e sa ne luam dupa banii dati pe fel de fel de termometre nu se merita.

Cele de la Chico sunt cele mai bune...tot din experienta. noi am avut 2 convulsii de febra si suntem asi in termometre de atunci.....sa nu imi aduc aminte de unii dr ca ii strang de gat.....mai ales pediatrii din Piata Neamt.

33+ cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine_rox

Citat:
citat din mesajul lui luciact

Lili g , doloress tunde, lorich, multumesc pt raspunsuri

am bagat o la cuptor, am bagat si niste cartofi, ca mi am adus aminte ca la mamaia la tara mancam cartofi copti in soba, si mnai incolo o sa bag si un piept de pui pe gratar sa se faca

eu cand mergeam in mall vitan imi luam mereu cartof din ala copt cu de toate in el...cred ca stiti desspre ce vb

Doloress ma bucur ffff tare pt tine, ai vazut ziceam macar 2 zile sa ti dea pe sapt ca prietenei tale....si uite ti a dat pana la nastere, bravo sa fii cumintik sa l tii pe kevin in burtik cat mai mult

Sunshine Rox, eu de azi sunt in prenatal, presupun ca te ai referit òla cai 15 % din compensare cu salriul...vroiam sa te intreb, se poate depune inainte de nastere???ce sa fac, sa depun o data cu urmatorul prenatal??

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

la aia m-am referit; legislatia nu specifica cand trebuie depusa respectiva cerere; specifica doar ca trebuie sa acorde pe parcursul a minim 6 saptamani, ramanand la latitudinea mamicii cand o depune (presupun ca poti sa o depui cand te avantajeaza mai mult); eu nu am gasit nicaieri scris ca ar fi un termen anume de depunere a respectivei cereri; prima cerere de concediu prenatal eu am dus-o la inceputul lui noiembrie si in decembrie cand ma duc cu a doua o sa ii inmanez si cererea respectiva

31+Alexandra - Maria

Eu am depus cererea luni cu primul prenatal, dar nu mi-au zis cand o sa-i plateasca pe cei 15%... Poate inainte de nastere ca ne-ar avantaja la calculul indemnizatiei...

Gabriela
29 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Asaaa. Multumesc fff frumos fetelor pentru urari si gandurile bune, bune.Va doresc tuturor la fel, cu mult drag
Tierry-se intoarce el bebe.Daca nu, nu incearca doc sa-l intoarca prin masaj special pe burta?Aici asa fac astia inainte sa recurga la cezariana.
Va pup si pe cele cu problemute, va doresc putere si rabdare.
Cel mai sanatos Sfecla se coace in coaja. O puteti pune intr-o tava cu folie in ea, sa nu se ara prin cuptor. Apoi curatata, taiata(rasa), pusa sare, putin ulei si hrean ras. Noi asa o mancam si e super. Apoi nu va speriati cand faceti pipi si nr2 cam roz!!!
N-am prea scris azi ca am gatit(supa crema de legume si-o tacanta cu pui si legume). Apoi un film presarat cu motaieli, apoi invatat.
Acum mai am de citit ceva din urma.
P.S, si aici e maaare problema cu birocratia.si eu ma lupt sa-mi obtin niste drepturi .Eh, complicat.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Zumzu ~ asa da mai burtica frumoasa! Ai o fata luminoasa, fericita, se vede!
Patutul e dragut tare si vad ca ti-ai luat constiincios provizii de hainute si cosmetice de la Mustela! Sa le folositi cu placere!

Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Luiza, ZUmzu burticile scumpe. ati stat bine ascunse pana acu, nu ati vrut sa va vedem si noi.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput