Licurici de ianuarie-februarie 2009 (126)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty, Mircea al meu are probleme cu fierea, si facea crize mari de fiere, dar a inceput sa manance numai pui si peste, iar porc numai ocazional...rar, si se simte foarte bine

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Naty, la ultima masuratoare, in septembrie, Alexu avea 78 de cm si 10 kg. dar singur s-a mai inaltat ca m-am convins aseara:
L-am lasat cu niste cartonase care ii plac lui cu animale si i-am spus ca ma duc la baie sa fac dus si ca vin repede inapoi...m-am trezit cu el peste mine, in baie..A deschis singur si usa de la camera si pe cea de la baie...m-am speriat,nu stiam cine intra peste mine...eu eram in cabina de dus si nu-l vedeamcand il aud:iiiiii, l-am certat, i-am spus sa mearga inapoi in camera. se facuse liniste... cand sa ies, cine era foarte ocupat cu stersul gresiei cu o tona de dero?
Noroc ca tocmai venise soacra de la serviciu, am strigat dupa ajutor, ca altfel nu stiu cum mai ieseam eu din cabina, in fata copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mie imi place whinnie si iepurele ala verde cu morcovu lui:))
Anuc,winnie e in jur de 170 in carrefour,nu stiu exact suma,dar pe acolo.Noi l-am testat cu David si i-a placut mult.In general el se joaca cu tot ce are.
Am vazut si iepurasul ala,din pacate era tintuit bine acolo in cutie si nu l-am putut testa sa vaz si eu ce face :)))Dar suna tare interesant si cred ca i-ar placea mult lui David.
I-am luat carticica aia povestitoare si e super incantat de ea,se joaca zi de zi cu ea,o asculta,apasa pe butoane..e f faina.De Mos Nicolaie i-am luat o masinuta,acum o sapt sau doua si o tot tin in debara,nu m-a lasat sotul sa i-o dau si nici s-o incerc eu :)))
Vazusem in carrefourul din Bucuresti mai multe jucarii decat la noi in Cta,printre care si o ditamai basculanta(eu am fost sa-i iau ceva,asta de la ai mei am invatat-o..dk pleci undeva,imi aduci ceva:)) )insa nu ma puteam cara cu ea pe autocar,totusi..
Acum sa vad ce bani ia barbata-miu in dec si ce-mi trimite si tati meu si ma hotarasc ori la winnie ori la iepuras,desi mai am sa-i iau 2 cadouri,unu de ziua lui si unu de Craciun.Vom vedea..
A invatat culorile,sunetele de animale,anumite animale,vorbeste mai mult..spune mai multe cuvinte,e mai receptiv si ne intelegem pe zi ce trece din ce in ce mai bine:)
Avem niste probleme cu terapiile,as vrea sa-i iau o trambulina,insa nush unde s-o mai pun si pe aia,ca in curand casa mea o sa arate a farmacie si centru de recuperare :((..Am scris mai multe la sub lui despre asta..
Va pupam si va dorim o zi frumoasa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

sunt nervoasa
Cred ca de la atatea mediamente i-am dat peste cap stomacul copilului
ieri a avut 4 scaune apa, azi 2, dar mai legate..
I-am dat doar budinca de orez, ba cu peste, ba cu mere la cuptor, grisine, sticksuri, covrigi..si Biotics baby..de tusit nu mai tuseste, dar e cu mucii garla..Nu-i mai dau niciun alt medicament, doar un sirop de la Childlife, cu vitamine si minerale.
si ma cert cu tibi sa-i luam aparat de aerosoli, dar zice ca nu merita investitia, ca are un coeg de-al lui si nu vrea copilul sa stea, si ca tot pe gura ii da medicamentele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

de ce nu imprumtati de la coleg sa vedeti dc sta sau nu?

tu faci dus lasandu-l singur in alta camera? fara nici un alt adult in casa? mie mi se pare super periculos;

ce mare scofala dc te vede goala cand iesi din cabina pana iti pui prosop/halat? ca doar nu defilezi in fata lui in mod deosebit;

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

de ce nu imprumtati de la coleg sa vedeti dc sta sau nu?

tu faci dus lasandu-l singur in alta camera? fara nici un alt adult in casa? mie mi se pare super periculos;

ce mare scofala dc te vede goala cand iesi din cabina pana iti pui prosop/halat? ca doar nu defilezi in fata lui in mod deosebit;

mama, ce te-ai pus cu gura pe mine..

da, asa sunt eu, mai inconstienta..
dintotdeauna l-am lasat singurel, cate putin, doar ca ii las si usa deschisa sa poata veni la mine cand vrea, daca, de exemplu, eu am de gatit sau altceva..inainte il lasam in patut, acum nu prea imi mai vine mie..
iar cu dezbracatul, daca am putut evita, de ce sa nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

micola deci sunt cam la fel ai nostri. A mea e un pic mai scunda (cu vreo 2 cm cred) dar si un pic mai slaba

Cu vazutul parintelui gol ... eu umblu goala in fata copiilor fara probleme, dar pentru ca am fete. Daca as avea baiat nu cred ca as umbla. Sotul nu a stat niciodata gol, nici o secunda, in fata lor.

patricia eu nu am mancat niciodata porc. Nici ai mei nu mananca, decat la Craciun si asa m-am obisnuit si eu. Dar acum nu-mi mai vine sa mananc nici pui/vita, parca mi-e sila de orice contine carne.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Si eu, si eu...dar am tot fete. Pe tati l-au vazut doar in chiloti/slip.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Naty si eu am crezut la fel ca nu pot merge la toaleta fara tigara si cafea...in sarcina stiu ca m-am chinuit extrem de mult din cauza constipatiei si problemele cu operatia, cand era sa imi plesneasca colonul s-au datorat in mare parte constipatiei extreme, dar....acum nu am nici o problema sau cel putin deocamdata. Oricum acum spre deosebire de alte dati am fost pregatita mental si foarte hotarata, cand ma mai apuca cheful de o tigara fac 10 flotari si imi trece:)))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Nici noi nu umblam dezbracati in fata lui Vladut. Taica-su cel putin nu voia sub niciun chip sa faca pipi in fata lui Dar in cazuri de urgenta nu mai tin cont, mi s-a intamplat o singura data sa se trezeasca plangand in timp ce faceam dus si am fugit la el luand in fuga doar un prosopel cu care nu stiam ce sa-mi acopar mai intai

Naty, Micola, intram si noi inrandul slabanagilor, Vladut avea la ultimele masuratori 88 cm si abia depasise 11 kg...
Miere, felicitari pt lasatul de fumat!
Rox, super experienta, am citit articolul

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput