Licurici de ianuarie-februarie 2009 (126)
Raspunsuri - Pagina 17
lisssa_ana spune:
Am gasit un articol interesant
http://medlive.hotnews.ro/5639.html
Mama de Ana si 7+
ada_coman spune:
Buna dimineata!
Vrea cineva o ?
Bine ai revenit Ira!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
roxanaz spune:
neata!!
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Roxana zi-ne si nou bre despre cum fu vizita la Pampers? |
hehe ia uite detectivu' fara tigari (felicitari ptr lasat si ptr workout, zau!)
a fost ff frumos. pentru cine nu a citit aveti povestea aci: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2460
nu stiu ce sa zic mai mult.... am incercat sa povestesc mai pe larg in articol ce si cum. am sa fac un album cu mai multe poze de acolo. Centrul de cercetare e impresionant - ca arhitectura, design... e chiar un loc unde te duci cu drag la servici . am vazut o gramada de teste pe viu - putere de absorbtie, viteza, puterea de a tine departe umiditatea de pielea copilasului, etc. mi-a placut locul de joaca in care se testau scutecele pe viu si Equity Room despre care am povestit si in articol.
acum fug ca am o expozitie dar revin.
va pup!
ada_coman spune:
Miere felicitari pt reusita de a te lasa de fumat.
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Anuc spune:
Neata si de la noi!
Miere, felicitari pentru lasatul de fumat si pentru vointa de a face sport...chiar extrem din punctul meu de vedere. Vad ca ai ales o viata sanatoasa! :)
Ira, bun revenit! Am admirat-o pe Eliza pe FB
Crisspy, ai vazut mai ca Razvi se da pe brazda? Tot inainte, sa vezi ce bum va fi cu vorbitul asta.
Fetelor, cat costa Winnie povestitorul la supermarke-uri? Eu l-am gasit redus de la doua sute si ceva de lei, la 173 parca si nu stiu daca sa-l comand sau nu.
Mami de Ioana, Filip si 25+
bebelusi spune:
Rox felicitari pentru experienta, am citit articolul, foarte interesant
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
micola cati cm are Alexutu?
crisspy da si Ioana tot asa e, dar cu ea m-am obsnuit asa slabanoaga!
miere si Nadia tot "spirited" e, i se potriveste manusa descrierea!
Un mare BRAVO pentru lasatul de fumat.
Si eu imi tot propun sa o fac dar parca nu sunt pregatita inca. Eu una fumez mai mult dimineata; am probleme mari cu stomacul si tigarile ma ajuta (sau poate asa cred eu) sa merg la toaleta. Peste zi ma mai iau cu colegii (e un prilej de iesit la barfa pe balcon).
Eu am hotarat sa nu mai mananc carne pana la Craciun. Tin un fel de post catolic si totodata o cura de detoxifiere. De fapt ma cam bate gandul sa renunt de tot la carne, voi vedea cum ma sint saptamanile astea.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
deliafairais spune:
neata. as vrea sa ii iau lui david pt craciun masinutele din bob the builder, dar nu le gasesc in set nicaieri. ati vazut pe undeva prin magazine? david e mort dupa ele!
am cautat si eu cartea happiest toddler la curtea veche dar nu am gasit decat traducerea lui happiest baby... o sa o caut in engleza.
sa aveti o zi frumoasa!
ada_coman spune:
Anuc la carrefour e 179,9 lei Pooh povestitorul. E tare dragut.
Mai pe mine ma incanta tare iepurele de te cauta daca ii iei morcovul. :))
Edit: Pe 3 si 4 dec vor fi serile magice de la 20.00 la 24.00 si vor fi reduceri.
Daria
Karina
POZE