Licurici de ianuarie-februarie 2009 (126)
Raspunsuri - Pagina 19
Porumbita spune:
micola nu am avut nici intentia sa te fac inconsitenta si nici sa sar cu gura pe tine
pana la urma fiecare face ce si cum vrea cu copilul din dotare
eu am crezut ca aici discutam...
ori o discutie inseamna si sa pui intrebari si sa iti spui pct de vedere
in fine...
eu nu mai continui
micola spune:
porumbitaaaaaaaaaa, in niciun caz nu m-am suparat!!!!!!!!!!!! nici 0,001%
am zis ca te-ai pus cu gura pe mine, dar in sensul de gluma, nu ca ma critici sau ceva
normal ca discutam, fiecare isi spune parerea
stiu ca gresesc ca il las singur, dar daca nu am incotro...uneori chiar sunt inconstienta..eu imi zic "curajoasa", dar stiu ca e mai mult inconstienta..
sper ca ai inteles si tu ca nu m-am suparat deloc, si sper ca nici tu, ca mi-esti draga rau! (mai ales de cand imi doarme copilul toata noaptea)
fetelor, mai dati idei de mancarica de licurici, felul 2, va rog
si pt dimineata ca alexu nu mai vrea nimic, doar placinta cu mere, dimineata
cami_antonia spune:
buna fetele
micola si eu imi las fetita da nu sa fac un dus ... am inteles ca au dat la stiri cazul unui copil peste care a cazut un dulapior si a murit ... doamne fereste da se poate intampla orice ... eu nici cand doarme nu am starea sa fac dus ... nu te supara ... exact cum zice si porumbita doar ne zicem parerea .... discutam
naty eu nu stiu daca as putea trai fara carne ... acu cu aceasta posibilitate de diabet cu atat mai mult ... dar daca tu poti .... si lasa tigarile
carmen noi suntem bine ... nu voi mai naste la giulesti ca anu am avut bani de benzina sa mai vin la controale acolo ... e bine sa stai in perioada asta cat mai mult cu stefan ...
eu am avut niste dureri de burta aseara de nu mai trecea ... am luat 2 no spa de 40 ... si abia apoi m-au lasat ... de atunci am renuntat sa mai iau pe antonia in brate ... desi nu se mai intampla decat rar ... dar imi e atat de dragaaaaaaaaaaaa
sanatate bolnaviorilor
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+
cami_antonia spune:
aaaaaaaaaaa
si maine e Sf. Ecaterina
daca aveti pe cineva sa uratii La multi ani cu numele
miere felicitari pt lasatul de fumat
eu merg saptamana viitoare luni la eco morfofetala de semestrul 2
sa vedem iar bebelinaaaaaa
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+
Anuc spune:
Ada si Ledi multumesc pentru info. Sigur unul dintre cadouri va fi Winnie povestitorul. Chiar daca nu se va juca F cu el, vine sor-sa din urma...dar sper sa-i placa, mai ales ca Winnie este printre preferati.
Iepurele ala cu morcov cum e mai? In week-endul asta dau si eu tarcoale pe la jucarii in magazine, desi ce vrea Ioana cred ca doar pe net gasesc...Oricum, mi-am facut socoteala Craciun si Mos Nicolae si bat la 600 ron ptr amandoi...asta fara zilele lor din ianuarie...cand alte cheltuieli, alte distraactii....Iar la anul, sa te tii! Vor fi 3!
Mami de Ioana, Filip si 25+
Naty spune:
Fetele, sunt tare bucuroasa, ne-am gasit apartament si am gasit si cumparator pentru apartamentul nostru. Acum am inceput toata nebunia cu creditele, actele, etc.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
bebelusi spune:
Nici noi nu ne dezbracam de fata cu Vlad, si asa a inceput sa imi puna mana pe sani prin bluza si sa zica "tita tita", si nu imi place, nu stiu de unde a luat asta. Pe Mircea l-a prins o data in baie cand isi ridica pantalonii, si l-a intrebat Vlsad "Tata, unde e cucu??"...si mircea s-a panicat si a zis ca el nu are cuc si de atunci o tine tot asa "Tata n-are cuuuucc, tat n-are cuuuucc".....canta asa prin casa
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
'Neata pe la amiaza si de la mine ,
La mine ca la nebuni, cand nu am ce sa fac la birou, cand se trezesc toti sa ceara cate ceva - cum e azi .
Miere felicitari pentru renuntatul la fumat...ar cam fi cazul sa ma las si eu da' nu am vointa deloc .
Ira bine ati revenit, am admirat-o pe Eliza cu carliontii din dotare pe FB ...mai zi-ne ceva despre voi.
Rox interesanta vizita in Pampers Land
Anuc mersi ...cred ca e OK pretul, parca il vazusem prin Real in jur de 180. Vezi si tu cat te mai costa in plus transportul daca-l comanzi de pe net. Bebe ce face? Tu esti bine?
Naty pai eu zic sa te obisnuiesti si cu Nadia la fel...mai ales ca cred ca nu sta o clipa...Bafta cu renuntatul carne, eu nu pot pt mine vorba proverbului porcul este cea mai buna leguma . Bravo pentru apartament, da si tu mai multe detalii (zona, pret, alea ca si pe mine ma intereseaza).
Ada in ce magazin sunt serile astea magice cu reduceri? La Carrefour? Ca mie imi place shoppingul noaptea (noi mai nou mergem in Realul din Afi la cumparaturi numai pe la 12 noaptea)
Ledi felicitari pentru culori, animale si vorbe ...Am citit la subiectul lui David, de care trammbulina va trebuie?
Micola sanatate Alexutului ...incercati totusi sa luati aparatul de aerosoli de la prietenul vostru si vezi daca sta...oricum e super bun la casa omului, noi ne-am carat cu el si prin concedii.
Cami sanatate multa
Patri e mortal Vladut
Asa mai ziceti de iepurele ala si morcovul lui...
O zi usoara tuturor si multi
Crisspy, fericita de Razvi
lisssa_ana spune:
Salutari si de la noi
eu n-am nici o treaba goala in fata Anei(eu doar),Cristi... nuuu!!! Ieri chiar am facut baie impreuna,tocmai pt ca nu vroiam sa o las singura...imi e frica,chiar daca stiu ca nu are ce sa faca/unde sa se duca. I-am dat jucarii,si eu m-am spalat,la sf am iesit eu din baie si am spalat-o pe ea.
Culmea si Ana cand ma vede goala de la burta in sus,incepe:si mama are burtica,si mama are titi...
Mama de Ana si 7+
miereamara spune:
Noi nu avem treaba cu goliciunea, adica nu defilam goi intentionat in fata lui dar nici nu intram in panica dc ne vede goi, lui i se pare f natural, a intrebat o data ce e aia si aia, i-am spus si cu asta basta, si-a vazut de treaba lui. Nu e un mister, nu e ceva rusinos, e un corp gol si atat, la varsta lor nu au inca notiunea asta ca un corp gol e ceva jenant sau rusinos, noi suntem cei care le impregnam ideile astea in cap.
Tata are penis si mama vagin, nu cuc si pasarele, eventual mai folosim putza, dar in general folosesc cuvantul exact.
Apoi cu sanii, ce atata tevatura, sunt copii alaptati pana la 2-3 ani si le se pare f normal sa vada sanii mamei ca doar de acolo mananca. Daca voi avea un alt copil, nu ma voi ascunde de Aidan de teama sa nu imi vada sanii cand alaptez.
Crisspy eu am citit o carte In sfarsit nefumator de Allen Carr si crede-ma ca dupa ce am terminat-o am luat deciza de a nu mai fuma, cand mi-a recomandat-o cineva si mi-a spus ca nu stiu cate persoane s-au lasat de fumat dupa ce au citit-o, m-a bufnit rasul zau, am crezut ca face misto de mine, dar surprinzator a functionat.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator