Fluturasi de martie-aprilie 2011 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra dorinut@, chiar acum cateva zile intrebau fetele de tine . imi pare bine ca sunteti ok si ca ai intrat in concediu. te asteptam mai des de acum incolo. Fetele, sa vedeti ce zarva o sa fie pe aici din decembrie, cand intra mai multe fete in CO Simo,nici noi nu luam atatea cadouri odata, dar avem 4 ocazii pentru care tb sa-i luam cadou: Sf Andrei, Mos Nicolae, Mos Craciun (mai multe ca e si Cristian) si ziua de nastere 29 dec. deci sa tot fie Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Ohoo cate zile,ce o sa mai chefuiti!
mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex
alina.n spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi am revenit!!! mi-am cumparat perna...de abia astept sa o folosesc!!!! fetele care o aveti, am avut de ales intre cea cu umplutura de polistiren bilute si ceva vata. normal ca am ales-o pe cea cu bilute, ca asa am inteles ca e mai buna...asa e??? mami x2 , de fetita cu codite si s 26 |
Inseamna ca de azi o sa ai un somn pufos, te duci sa-i faci proba?
bb_yasmi spune:
cris, la 14 parca esti la eco, nu??? te asteptam cu vesti super bune!!!!
dorinuta bine ai revenit!!! multumesc de raspuns.
laura ai aparut si tu!!! ma bucur!! felicitari pt printesica!!!
merg sa mai citesc
mami x2 , de fetita cu codite si s 26
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
Inseamna ca de azi o sa ai un somn pufos, te duci sa-i faci proba? mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex |
sunt asa de obosita....ca nici nu am sco-o din plasa....
si am si hainele de intins la uscat
alina.n spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi mamaaaa da' ati scris...nu gluma.... eu m-am prostit rau de tot.... ieri dupa masa pizza...azi la amiaza shaorma cu piept de pui....macar am mancat fara lipie aaaa si n-am rezistat si mi-am cumparat 3 saloane (bomboane de pom de craciun) cu jeleu si martzipan... mami x2 , de fetita cu codite si s 26 |
Aha te plangi tu dar maine dimi pun pariu ca tot 61kg ai
dorinut@ spune:
Gata ies un pic la plimbarica sa facem si noi un pic de sport sa nu rugineasca oasele.
Pup
PS: Chiar ca mi-a fost dor de voi fetelor, recunosc ca mai mult de cele vechi pe care le stiu de la inceput dar si de cele mai noi (care sunteti multe tare) o sa-mi fie de-acum.
La inceput cred ca eram maxim 10 si acum am ajuns la 73, bravo viitorul tarii e asigurat
------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie
Ana-Maria
madutza_bra spune:
ce frumos as vrea sa-ik iau si eu lu naty ceva tematic sa o imbrac de craciun mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex |
vezi ca a aparut oferta noua la Cora si am vazut costumase de fetite de Craciun cu 9 lei . Mai mult ca sigur nu o sa tina mult, dar sunt de efect si oricum la anul nu o sa-i mai vina.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
Aha te plangi tu dar maine dimi pun pariu ca tot 61kg ai mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex |
sigir ca da, asa si sper!!!! ca restul zilei e pt mere si iaurt si apa
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui mandreeac Yasmi o idee buna cu perna. Si eu am adoptat acest stil de a dormi cu o perna intre picioare azi-noapte cand pe la 3 nu ma mai lua somnul. Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei |
eu de ceva timp dormeam asa....si cu 3 pernute..nu una
madutza_bra spune:
yasmi, baga repede proba la pernuta si zi-mi cum este. Ma ingrozeste gandul sa dorm numai pe canapea, iar in pat nu-mi mai gasesc pozitie de somn
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png