Fluturasi de martie-aprilie 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Yasmi sa ne spui cum dormi cu perna aia dupa ce ti-o cumperi ca si eu sunt tentata , eu acum nu dorm cu nici o perna, inca mai dorm pe o parte asa, si putin pe burta, mai da Sophia cate un piciorus cand o mai turtesc, sper sa nu fac prostii, dar drepti pe o parte fara sa ma inclin putin si pe burta nu pot dormi poate mi-ar trebui si mie o perna de aia ca sa nu mai turtesc bubulina

_
Mind the Bump!21+Sophia Nicole

tot pozitia asta de somn o am si eu....si de multe ori trebuie sa ma intorc ca stau pe picioarele lu' bebe si la eco intr-adevar acolo avea piciorusele.... si unde am patit sa se faca o umflatura mareee pe burta era funduletul :))))

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

yasmi
sa-mi zici te rog daca in urma tratamentului dat de dr mai ai contractii

madutza_bra merci de pont , sa vad dc reusesc sa ajung in Cora

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

Mergi la inceput

mada, sa imi mai revin 5 min si apoi ii fac o poza, k?? atunci vreau sa vad pozica si cu frumuselul tau flacau....

alina, nu am luat inca tratamentul. doar no spa de 40 (nu am ajuns sa cumpar de 80) la nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am revenit!!! mi-am cumparat perna...de abia astept sa o folosesc!!!!

fetele care o aveti, am avut de ales intre cea cu umplutura de polistiren bilute si ceva vata. normal ca am ales-o pe cea cu bilute, ca asa am inteles ca e mai buna...asa e???

.

Dap. Aia cu vata se turteste si asa ramane.
Sa o folosesti sanatoasa.
Am citit pe sarite si mancat intre timp, pe fuga, cred ca as ao sa iasa si Maria, tot pe fuga, ca are mami treaba.
Ma duc sa-l iau pe A de la gradi si revin mai tz daca mai pot.
Pupici

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

happy multu de raspuns!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

bb_yasmy e buna de care ai luat chiar aia se recomanda. Daca ti se pare prea groasa mai scoti din ea (asta daca are dispozitiv pt scos) si pe parcurs daca se mai taseaza mai completezi.

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Dorinutz, de regula pernele au husa detasabila, lavabila si nu e cazul sa umbli la bilutze.
Dupa ce speli husa, revine la forma initiala.
Sunt foarte bune!

Mergi la inceput

Citat:

mamaaaa da' ati scris...nu gluma....

eu m-am prostit rau de tot.... ieri dupa masa pizza...azi la amiaza shaorma cu piept de pui....macar am mancat fara lipie

aaaa si n-am rezistat si mi-am cumparat 3 saloane (bomboane de pom de craciun) cu jeleu si martzipan...

Daca te consoleaza cu ceva, am fost la magazine si am ras un croissant cu cioco si alune desi zisesem stop dulciuri, parca sunt drogata, si am ajuns acasa si mi-am facut tagliatele+ciuperci+sos de rosii Jamie Oliver. Nah. Asta ca sa ma razbun si sa bag si mai multe calorii.
Off doamne.

Dar nu mai conteaza, Maria sa fie sanatoasa ca asta e sarcina, cu pofte si kg de adunat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:

mamaaaa da' ati scris...nu gluma....

eu m-am prostit rau de tot.... ieri dupa masa pizza...azi la amiaza shaorma cu piept de pui....macar am mancat fara lipie

aaaa si n-am rezistat si mi-am cumparat 3 saloane (bomboane de pom de craciun) cu jeleu si martzipan...

Daca te consoleaza cu ceva, am fost la magazine si am ras un croissant cu cioco si alune desi zisesem stop dulciuri, parca sunt drogata, si am ajuns acasa si mi-am facut tagliatele+ciuperci+sos de rosii Jamie Oliver. Nah. Asta ca sa ma razbun si sa bag si mai multe calorii.
Off doamne.

Dar nu mai conteaza, Maria sa fie sanatoasa ca asta e sarcina, cu pofte si kg de adunat.

m-am linistit de tot
oricum eu azi am in continuare "program" de mere si/sau iaurt... ca am deja 1600 calorii consumate azi....

Mergi la inceput

uffff tre sa ma pun sa continui mancarea pt sot si buburuza...dar cine mai are chef acum???? si satula si obosita???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

happiness, eu crema antirid evit sa folosesc acum, asa am procedat si cand eram gravi cu vlad..folosesc o crema normala hidratanta, eventual luata de la plafar sau bio.
ceaiul ala de care vorbesc fetele e special pt gravide..e o combinatie din mai multe plante usor diuretice..nu cred ca sunt puternice, mai ales ca e creat specific pt aceasta perioada..

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput