Fluturasi de martie-aprilie 2011 (70)
Raspunsuri - Pagina 9
bb_yasmi spune:
mada, andreea si cine vroia sa vada poze cu perna am pus pe contul comun.
mami x2 , de fetita cu codite si s 26
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Dorinutz, avem aceeasi virsta a sarcinii :)) Si eu urasc cintarul dritei, mai ales c ama pune imbracata, incaltata cu cizme...e demoralizant Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
simona, chiar vroiam sa-ti zic ca are mai mare relevanta cantarul pe care te cantaresti tu in mod constant, dimineata pe stomacul gol..nu asa, mai ales imbracata, incaltata..
mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu
miki1979 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra neata fetele! happi, multumim de cap miki, simo, am vazut pozici , ce burtici frumoase mai fetelor, potoliti-va cu curele astea de slabire! eu sunt de acord cu mentinerea kg, dar daca tot s-au pus, sarcina nu este momentul sa incepeti sa dati jos. nu vreau sa ma intelegeti gresit. voi oricum sunteti slabute si frumoase si mamici si gravidute si de toate, iar cateva kg in plus sunt sigura ca nu or sa fie un obstacol pentru voi dupa nastere. si ca sa continui cu tem kg in plus, eu numai cate 2 kg am pus apoi am stagnat , adik am sarit din 2 in 2: 4, 6, 8...acum astept sa vad cand sar la +10 De 2 zile nu mai pot dormi in pat , nu mai imi gasesc locul..pe canapea e cel mai bine . S-a format intr-un loc pe canapea o gaura cam cat fundul meu (evident de mine facuta)si cu fundul acolo dorm cel mai bine yasmi sa-mi zici cum te descurci cu perna de alaptat, ca nu prea imi surade sa dorm urmatoarele 3 luni pe canapea eu azi fac curatenia mare in buc, apoi declar curatenia de sarbatori terminata roxy, vezi ca nu m-a apucat chiar Craciunul . tu cum stai cu treaba? parca vroiai sa te apuci la jum lunii, nu? iony, mandreeac, strumphi, alina, stefy, deea, viss, catank, scrish, ama, Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
uite ca am zis ca ma abtin si nu mai zic nimic legat de kg/alimentatie dar m-a intaratat madutza si nu ma pot abtine.. as vrea sa intaresc cele spuse de madutza
in primul rand multumesc la toate pt aprecieri, dar sa stiti ca si eu am luat ceva kg, vreo 7..si am pus cum zicea alina peste tot, si pe picioare ca doar d'aia nu ma mai incap blugii de la 4 luni dar asa mi se pare normal ,ca doar n-o sa pun disproportionat ca pe urma se dau mai greu jos..asa dam in mod egal
revenind, vroiam sa va zic ca un menu sanatos fara dulciuri si fara mancat seara poate mentine cantarul si poate chiar sa-l scada, un ex este ailed parca..care a si postat pt noi regimul indicat de doctor, un regim chiar hipocaloric ( parca 1800 cal ) dar ati vazut si voi cat era de echilibrat, adica continea din toate sursele nutritive atat de necesare noua si lui bebe..eu n-am nimic impotriva cartofilor, ca vad ca v-a apucat pe toate febra lor..dar nu credeti ca acele calorii pot fi inlocuite cu ceva similar ca aport caloric dar mult mai nutritiv, un gratar si o salata sau un peste la gratar..sau doar o salata cu de toate..chiar daca bebe creste ok, nu vrem sa ne distrugem pe noi, pt ca va trebuie sa fim tari si puternice pt a avea grija de bebe si pt a-i asigura laptic mult si de calitate uite eu pe bbyasmi o admir, cu tot calculul ei de calorii, mi se pare ca mananca echilibrat si cat de cat sanatos..chiar daca mai calca si ea stramb cateodata aacum, ca iar am deviat, mai vreau sa va dau un singur exemplu din copilaria mea, de fapt adolescenta ca eram prin liceu, cand eram o impatimita a regimurilor de slabire drastice..tot aveam impresia ca sunt grasa si faceam eforturi mari sa slabesc, dar cam fara efect ( cred ca totul era de la psihic )..acele regimuri bazate pe un singur aliment ( mancat toata ziua cartof, orez sau mai stiu eu ce..) duce la o slabire de moment, adica a doua zi cantarul arata -1kg dar nu este o slabire sanatoasa si de durata..este doar o deshidratare de moment pe care organismul are grija imediat ce revii la regimul normal de viata s-o echilibreze, adica isi revine si cantarul..stim toate cred din sfaturile medicilor si nutritionistilor ce inseamna regim de viata sanatos si slabire sanatoasa: gratare peste/pui/vita, legume crude/fierte, salate, lactate gen iaurturi, fructe, cereale in proportii echilibrate..si sigur de asta va beneficia atat bebe cat si noi..
la toata lumea
dorinut@ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Dorinutz, de regula pernele au husa detasabila, lavabila si nu e cazul sa umbli la bilutze. Dupa ce speli husa, revine la forma initiala. Sunt foarte bune! Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria Am produse la bazar. Ajuta si tu! |
Hapiness eu asa am primit in pliantele de la ei recomandari.vEu o sa-i mai scos din bilute ca imi par ca multe.
Am vazut-o pe-a lui yasmy dar e mai mica parc a si mai subtire, a mea e mai lunga si mai burdusita.
------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie
Ana-Maria
miki1979 spune:
madutza, l-am admirat si eu pe Cristi tare dulce este..abia astept Craciunul desi nici eu nu stiu cum o sa facem cu bradul pt ca sigur il va darama Vlad..mai ales ca in parc e distractia lui sa alergam in jurul lor si sa facem cucu-bau..deja stiu ce o sa faca cand o sa-l vada ma gandeam sa iau unul in ghiveci, pare mult mai solid si ma gandesc ca greutatea ghiveciului va fi un obstacol pt el..de globuri si restul nici nu ma mai gandesc..
miki1979 spune:
hai ca se pare ca am ramas singura.. ma duc sa invat
dorinut@ spune:
[red]Miki[red] si eu in liceu eram disperata dupa slabit si aratam chiar super (acum gandindu-ma) tineam diete care dupa ce slabeam 3 kg intr-o saptamana aparea efectul yo-yo puneam 3 + 3 ca sa fie treaba buna.
Eu inainte sa raman insarcinata (cu un an) am slabit 10 kg intr-un an nemancand seara decat frcute si dulcirui in wkd. Acum imi doresc macar sa mai stagnesc kg astea putin ca prea si-au luat avant...
Intr-o carte 'Mama si copilul' pusa de nu mai stiu cine pe mail scria ca pana la 28 de sapt e ideal sa fi luat 9kg si ca din sapt 22 pana la 28 parca poti sa pui si 50-60% din greutatea totala. Eu asta imi doresc ca pana la 28 de sapt sa am maxim 9 puse..hai 9,8 .
PS: Eu dulciuri si acum manac in wkd si ma limitez la clatite..dar tampitul de cantar..oare nu s-o fi stricat ?
------------------------------------------------------------------------------------------
Ana-Maria
wmagnolia spune:
Buna Strumfi fetita face bine. Nu am nici o problema cu ea. A inceput sa se miste mai vioi ca sunt saptamana 22.
Am probleme cu pisica ca azi s-a c..at in sufragerie. Sambata ma duc la veterinar cu ea sa vad ce e in neregula cu ea.
Asteptand o minune 20+ weeks
miki1979 spune:
citat din mesajul lui dorinut@ [red]Miki[red] si eu in liceu eram disperata dupa slabit si aratam chiar super (acum gandindu-ma) tineam diete care dupa ce slabeam 3 kg intr-o saptamana aparea efectul yo-yo puneam 3 + 3 ca sa fie treaba buna. Eu inainte sa raman insarcinata (cu un an) am slabit 10 kg intr-un an nemancand seara decat frcute si dulcirui in wkd. Acum imi doresc macar sa mai stagnesc kg astea putin ca prea si-au luat avant... Intr-o carte 'Mama si copilul' pusa de nu mai stiu cine pe mail scria ca pana la 28 de sapt e ideal sa fi luat 9kg si ca din sapt 22 pana la 28 parca poti sa pui si 50-60% din greutatea totala. Eu asta imi doresc ca pana la 28 de sapt sa am maxim 9 puse..hai 9,8 . PS: Eu dulciuri si acum manac in wkd si ma limitez la clatite..dar tampitul de cantar..oare nu s-o fi stricat ? ------------------------------------------------------------------------------------------ 24+ cu minunea mea mica si zglobie Ana-Maria |
da, asa e, eu am avut o colega de servici care a slabit asa muuulte kg, cred vreo 10-15 nici nu stiu..doar nemancand seara dupa 6 dar pe termen lung, cred vreo 6 luni..
9 kg pana in sapt 28 ? auch, asta ar insemna ca mai am voie doar 2..si mai e aproape o luna..nu cred ca ma incadrez in plan
dorinut@ spune:
he he tu mai ai sanse ca ai 7 puse deci mai ai de luat 2kg in 3 sapt..eu in schimb am luat 8 si 25 de sapt fac vineri si nici sa manac prostii nu am de gand
Ana-Maria