Fluturasi de martie-aprilie 2011 (70)
Raspunsuri - Pagina 6
alina06st spune:
Dorinutz, sa mai pui o data site-ul, te rog, sau da-mi pm, ca vad ca nu merge. Multam
Fetelor, ce frumos o sa fie la voi de sarbatori cu copilasii si cu brad si cu cadouri. La noi o sa fie mai... simplu, ca sa nu zic trist. Sotu' pleaca martea viitoare pt 6 luni. Dar ma gandesc ca, cu ajutorul lui Dumnezeu. anul viitor vom avea sarbatori de vis: in casuta noastra frumos la curte, cu bebelasul si cu bradutul
in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Apropos i-a cumparat mama lui Cristi un costum de Mos ,am pus poza cu caciulita , asa imi vine sa-l mananc --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
ce frumos as vrea sa-ik iau si eu lu naty ceva tematic sa o imbrac de craciun
mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex
bb_yasmi spune:
mamaaaa da' ati scris...nu gluma....
eu m-am prostit rau de tot.... ieri dupa masa pizza...azi la amiaza shaorma cu piept de pui....macar am mancat fara lipie
aaaa si n-am rezistat si mi-am cumparat 3 saloane (bomboane de pom de craciun) cu jeleu si martzipan...
mami x2 , de fetita cu codite si s 26
strumphitza spune:
Andreea, ai terminat de calcat sau nici nu te-ai apucat ? si eu as avea de calcat cred vreo suta de camasi dar nu am chef si le calca singur domnu Smith Te pup
Alina, lume noua eu ? eu-s asa veche de ma dor toate , toate oscioarele pocnesc , mai ales dupa curatenia de ieri Un cappuccino pentru mine mai ai , ca eu le-am terminat si tre sa ies sa cumpar, dar azi fac aprovizionarea si o sa imi iau iar
Simona, sa stii ca cerealele si fibrele ajuta foarte mult la constipatie, eu in fiecare zi mananc fructe si cereale si nu prea am probleme cu constipatia, am avut ceva problemute ca am mancat popcorn si nu prea bausem lichide, si mi-a fost tare rau si de atunci nu trece zi pana nu mananc fructe si cereale si beau multa apa si ies la wc in fiecare zi , foarte rar o data la 2 zile . Tocmai ce am terminat de balotat o portocala si mai am un gref pink langa mine si ma asteapta dar dupa ce termin mesajul asta
Multe fete nu au mai scris de mult tare , ia sa strigam noi un pic catalogul!!
salo_sama, tu pe unde umbli mamico? Nu mai treci pe la noi sa ne spui ce mai vopsesti?
dinora, tu nu mai vii sa ne spui nimic de baietel?
MsBb, de mult tare nu ai mai fost al raport, te asteptam
Stefana tu pe unde mai esti ? Doar ne citesti si nu spui nimic ?
Copiloi, terminasi cu examenele? Inca nu esti in concediu ?
Ruxandrada, ce mai face bebe ?
DanaMi, esti suparata pe noi sau inca busy cu renovarile ?
Deea, tu ce mai spui noi? Cum mai e tatal tau ? Sper ca sunteti toti bine si te asteptam pe aici cand mai ai timp
Lauriciu, nu esti inca in tara sau nu ai acces la net inca ?
wmagnolia, ce mai face fetitza?
danielle, tu cred ca esti in mutari inca, stiu ca te-ai intors in ro de pe 4 nov, inca nu ai acces la net sau nu ai timp de forum inca ?
Monas, tu inca la munci ? Nu mai treci pe la noi ? Cand intri in concediu ? Pupici la bebici
millie, pe tine nu te-am mai vazut de mult, sunteti ok ?
offf mai sunt asa multe fete care nu au mai scris de mult tare, sa mai treceti pe la noi sa ne mai spuneti ce faceti
_
Mind the Bump!21+Sophia Nicole
dorinut@ spune:
Alina ti-am dat PM.
bb_yasmy e buna de care ai luat chiar aia se recomanda. Daca ti se pare prea groasa mai scoti din ea (asta daca are dispozitiv pt scos) si pe parcurs daca se mai taseaza mai completezi.
------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie
Ana-Maria
alina.n spune:
citat din mesajul lui djlaura01 ma mai primiti?scz ca nu am mai intrat dar mi sa stricat calc si azi l-am adus de la reparat mia fost tare dor de voi sper ca sunteti bine eu vin cu vesti bune am fost la dr si am fetita dar am o nelamurire cine ma poate ajuta la morfo scrie ca bebe are o usoara dilatatie bazinala nu am apucat sa il intreb pe dr ca am vazut acasa ce scria este de rau ?????am de ce sa imi fac griji??? pe toate burticile _ 21 saptamani minunea data de dumnezeu Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu? |
Felicitari pentru fetita!!
Cu dilatatia nu stiu ce sa zic cred ca cel mai in masura sa-ti raspunda este dr.
mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex
mandreeac spune:
Ma faci sa rad! Acum ma apuc de calcat, am intins rufe, am strans alte rufe si acum incep usor usor. As avea de calcat o saptamana in continuu daca mi-as pune mintea , dar o iau si eu asa usor.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei
djlaura01 spune:
mersi de raspunsuri si felicitari
_
21 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui scrish hello burtici happiness eu la inceputul sarcinii stateam cu laptopul pe burta! asa ma obisnuisem, stateam rastignita pe canapea cu picioarele sprijinite si cu laptopul pe mine. de cand a crescut burtica, intre mine si laptop si a facut locul o perna...acum mi ai dat de gandit... daca vorbim de kg, eu am in continuare doar 1 kg luat.luasem la un mom dat 1.5 dar jumatatea aia s-a evaporat. iar m au luat emotiile cu eco...la 2 sunt la biometrie, sper sa fie totul ok...ne auzim dupa! yasmi, mandreeac, madutza, roxy, iony, simo,alina.n, happiness, shtrumphi s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat |
Bafta multa si sa vii cu vesti bune!
Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui Happiness_4_us bb_yasmi, felicitari ptr vestile bune de ieri de la eco. Cat despre stagnarea ta, ma roade invidia de nu mai pot! Esti tare! Eu sigur nu o sa rezist, insa targetul meu in sarcina asta este nu mai mult de 15kg. Deocamdata stau bine, nu ma vait. Cat despre greutatea lui bb, fina mea care a nascut in sept., pusese 14kg iar bb a avut la nastere 4.200kg, ca dr a si intrebat-o: ce i-ati dat sa manince de a iesit asa barosan. Ei locuiesc in Canada si acolo mai rar asa greutati la nastere. Iar mamica, era numai burta de ea. Sa nu mai zic ca acum mai are doar 2kg plus. Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic. Offf. Despre ceaiuri diuretice au ba. Peste tot scrie ca lichidul amniotic se reinnoieste la fiecare 24 de ore, evident din lichidele consumate de mama. Daca mama bea ceaiuri diuretice, ma intreb, ce mai ramane in organism? Mare atentie cu ceaiurile in general. Cititi cu atentie inainte ce fel de ceai consumati, ca nu sunt prea multe plante admise in sarcina. Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria Am produse la bazar. Ajuta si tu! |
happy vezi sa nu ma deochi
lasa ca nu ai de ce sa imi invidiezi stagnarea pt ac si tu stai fff bine.
super ce spui tu de fina ta!!! oricum nu mai stiu ce sa mai cred in legatura cu kg depuse si kg lu' bebe. eu voi fi un exemplu clar...sper
si target-ul meu e 15 kg, inca mi se pare un vis target-ul asta!!!
cand ma uit pe graficul de la prima sarcina cu kg ma ingrozesc..
cat despre ceaiul diuretic pt gravi, la mine nu are nici un efect....sau cel putin nu observ eu....
mami x2 , de fetita cu codite si s 26