Fluturasi de martie-aprilie 2011 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
alina06st spune:
Ahaa, lume noua pe ziua de azi.
Andreea, strumphy, djlaura (felicitari pt fetita!), dorinut@.
Dorinut@, sa-mi spui si mie, te rog, site-ul sa studiez perna pe care ai luat-o.
in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Simona, da buni mai sunt si biscuitii astia , mai ales ca au fibre multe, ajuta la constipatie _ Mind the Bump!21+Sophia Nicole |
Pai zi asa domnule, ia arunca si-ncoa' citiva...
Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
madutza_bra spune:
dorinut@, chiar acum cateva zile intrebau fetele de tine . imi pare bine ca sunteti ok si ca ai intrat in concediu. te asteptam mai des de acum incolo.
Fetele, sa vedeti ce zarva o sa fie pe aici din decembrie, cand intra mai multe fete in CO
Simo,nici noi nu luam atatea cadouri odata, dar avem 4 ocazii pentru care tb sa-i luam cadou: Sf Andrei, Mos Nicolae, Mos Craciun (mai multe ca e si Cristian) si ziua de nastere 29 dec. deci sa tot fie
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
mandreeac spune:
Laura felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si sa stea cumintica pana la termen. Nici eu nu stiu sa iti raspund, insa ma gandesc ca daca era ceva ti-ar fi zis , nu?
Dorinutz bine ai revenit la odisee.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei
dorinut@ spune:
Andreea si Mada multumesc .
si pentru toate fetele care au intrebat de mine .
Si promit de-acum sa fiu activa nu de alta dar chiar mi-a lipsit forumul..aveam intrebari si nu aveam cu cine sa ma sfatuiesc, dar de-acum ca am revenit nu o sa mai scapati de mine .
madutza_bra spune:
strumphi, spor la shopping
Povestea nasterii
Poze
madutza_bra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dorinut@
alina eu mi-am luat de pe site-ul asta perna ------------------------------------------------------------------------------------------ 24+ cu minunea mea mica si zglobie Ana-Maria |
baga spatii la denumirea site-ului ca zice ca e reclama
Povestea nasterii
Poze
bb_yasmi spune:
am revenit!!! mi-am cumparat perna...de abia astept sa o folosesc!!!!
fetele care o aveti, am avut de ales intre cea cu umplutura de polistiren bilute si ceva vata. normal ca am ales-o pe cea cu bilute, ca asa am inteles ca e mai buna...asa e???
mami x2 , de fetita cu codite si s 26
dorinut@ spune:
Neuronu mic se da huta huta:
www.bibe.ro/detalii.php?cod=AR01" target="_blank"> perna
Inlocuiti bibe cu bebelusultau..nu ma lasa ca e site concurent
------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie
Ana-Maria
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra alina, am notat , maine dimineata asta pap. Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
vezi ca eu mi-am luat o punga de musli cu fructe din auchan si acolo am diverse cereale +fructe , doar le adaug in iaurt
mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex