Fluturasi de martie-aprilie 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

laura, felicitari pentru fetita . Nu stiu sa-ti raspund la intrebare... nu poti suna medicul sa-l intrebi?

Stumphi, deja am cumparat ceva cadouri, dar scrisoare nu am scris inca. Deocamdata stie cum arata Mos Craciun si stie ca aduce cadouri multe la copiii cuminti . A tb sa o luam de la zero ca nu isi mai aduce aminte de anul trecut...cred Am emotii cum o sa se comporte cu bradul. anul trecut l-au intepat acele si nu s-a mai atins de el, anul asta are mai mult curaj

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Buna burtici,

Remember me? Long time no see..
Sorry ca nu am mai intrat demult dar promit ca o sa fiu mai activa.
Sa va pun la curent cu mine si bebe .

Am intrat in concediu medical de pe 3 noiembrie , inca nu am ajuns sa ma plicistesc. Mi-am tot gasit de treaba , imi era dor sa fac ordine prin sifoniere si dulapari.

Ma dispera kg si cand ma gandesc ca pe 23 ma duc la dr si dr a zis sa nu iau mai mult de 10 kg, eu la 20 de sapt luasem 6 si mi-a facut panarama...acum la 24 am mai pus 2 . Am trecut la regim ca nu se mai poate dar vad ca de 3 zile de cand nu mai mananc seara nimiccccc (si eu nu am probleme cu constipatia) nu s-a miscat cantarul..

Sunt fericita ca bebe e bine, misuna tot timpul in burtica, vorbim tot timpul si ne alintam .Mai nou vrem sa-i punem numele
Darian Gabriel (daca il convingem pe tati..mai lucram la asta)
Legat de somn eu mi-am luat perna (am comandat de pe net 127 Ron) si am primit ci un cadou: o crema antivergeturi, o crema bebe, un dvd pt alapatat, o suzeta chicco. Perna e comoda chiar ma ajuta.

Va pupacesc pe toate si sper sa va pun poze mai tarziu cu burtica.

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Madutza, ai mei au fost cuminti langa brad, n-am avut probleme...Matei a terfelit citeva globuri (de plastic) si si-a satisfacut curiozitatea.SI atit...
Cadouri mai slabut anul asta caci deh..suntem cu casa...i-am spus sotului sa nu mai facem ca anul trecut cind aveau fiecare cite 7-8 pachete de cadouri...Si asa e casa plina fetelor d ejucarii, le tin si pe jos, abia astept mutarea aia....

Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Dorinutz, avem aceeasi virsta a sarcinii :)) Si eu urasc cintarul dritei, mai ales c ama pune imbracata, incaltata cu cizme...e demoralizant

Mergi la inceput

Mai, capitolul asta a fost facut pt mine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Dorinutz, avem aceeasi virsta a sarcinii :)) Si eu urasc cintarul dritei, mai ales c ama pune imbracata, incaltata cu cizme... demoralizant

Daaaa imi vine sa ma las acolo in chiloti sa ma cantaresc si are cantar de ala antic, eu am acasa digital si imi arata cu sute de grame care pentru mine conteaza...

Da simona mereu am avut cam aceeasi varsta , eu schimb saptamana vinerea ( mai am cateva zile si fac 25 yuuhu)

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

simonacip

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Laura felicitari pentru fetita, la intrebare nu stiu sa iti raspund

Simona, da buni mai sunt si biscuitii astia , mai ales ca au fibre multe, ajuta la constipatie

Madutza, deci asa, i-ai reimprospatat memoria cum si cine e mosu poate anul asta nu o sa se mai teama de brad daca il implici si pe el la facutul lui

dorinut@ sa pui pozici sa vedem si noi kilogramele ca nu te cred si sa mai treci mai des pe la noi daca tot esti in concediu

Am de iesit afara sa fac ceva shopping de mancare si mi-e lene , ca e inca un pic de bruma si e friggggg...vreo 4 grade numa`

_
Mind the Bump!21+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Fetelor, de pe ce site va comandati perna?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Andreea, ma confrunt si eu cu leni d-astea severe...Ma bucur ca bb e bine, asta e important, in rest cred ca fizic te simti ca si mine...umflata si constipata

Da si e groaznic sa imi vad picioarele umflate, mai ales cand stau si ceva timp in picioare, saracutzele de ele.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput