Fluturasi de martie-aprilie 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Sdcrish, tinem pumnii, sa vii cu vesti bune. kilogramele...cu cit mai putine cu atat mai bine!
Alina, bine ca reusesti zilnic, mare lucru, nici nu visez

Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

simo, multumesc , da are costum intreg. L-a luat din Selgros, dar nu e calitate cine stie...mai mult de efect

alina, nici eu nu ies zilnic, cam de 2 ori pe sapt

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti burticilor?

Vad ca scrieti de zor si ce am citit m-a intristat ca nu e bun ceaiul diuretic , iar pe mine asa ma ajuta ca nu mai eram constipata deloc
, dar nu il voi mai bea daca nu e bun.

Speranta 18-21 noiembrie e un targ pt copii la Sala Dalles, apoi Baby Expo si la inceputul lui decembrie e Kidex.

Simo eu zic sa nu iti faci griji, mai ales daca retii lichide si esti constipata. Burtica nu mi se pare sa iti mai fi crescut, dar e drept ca ai tinut-o si ascunsa, nu ai lasat-o sa vada si ea lumina zilei

Madutza e mortal Cristi si iti seamana leit.

Miki burtica , e asa mica si frumoasa.

Scrish te asteptam cu vesti de la dr.

Yasmi o idee buna cu perna. Si eu am adoptat acest stil de a dormi cu o perna intre picioare azi-noapte cand pe la 3 nu ma mai lua somnul.

Roxy a facut micul meu printz un spectacol azi de dimineata, ziceai ca il alearga cineva asa trecea dintr-o parte in alta. In rest nu ma loveste sa ma doara, inca.

Alina.n, Strumphy, Stefy si Alina06

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Happi si eu ma dau cu crema, dar cu o crema normala, inca nu utilizez antirid intrucat mi se usuca f rau tenul, mai ales pe nas mi se cojeste pielea.

M-ati innebunit cu clatitele, mi s-a facut si mie poftaaaaaaaaaaaaaaa.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Andreea , ce mai faci? tu cum mai esti. salivez si eu la clatite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Andreea , ce mai faci? tu cum mai esti. salivez si eu la clatite

Simo sunt bine multumesc. Sunt trista ca tot retin lichidele si ma si constip f rau, ies o data la 4-5 zile, dar asta e, ce sa faci. Cartofi fierti am mancat vinerea trecuta si mi-a fost asa rau de la ei, fir-ar sa fie. In rest imi e bine, sunt fericita ca bebe e din ce in ce mai vioi si azi am la treaba, dar am si o leneeeeeeeee crunta. Am bagat o masina si ar trebui sa calc, dar nu stiu daca voi pune in aplicare planul meu. La mine burtica creste, e simpatica, imi e drag de ea.

Mergi la inceput

Andreea, ma confrunt si eu cu leni d-astea severe...Ma bucur ca bb e bine, asta e important, in rest cred ca fizic te simti ca si mine...umflata si constipata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

ma mai primiti?scz ca nu am mai intrat dar mi sa stricat calc si azi l-am adus de la reparat

mia fost tare dor de voi sper ca sunteti bine

eu vin cu vesti bune am fost la dr si am fetita

dar am o nelamurire cine ma poate ajuta la morfo scrie ca bebe are o usoara dilatatie bazinala nu am apucat sa il intreb pe dr ca am vazut acasa ce scria este de rau ?????am de ce sa imi fac griji???

pe toate burticile

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua burtici !

Nu mai pot sa va spun buna dimineata ca e cam tarziu Am dormit si eu pana pe la 10 si un sfert azi ca azi noapte sforaila a meu iar a avut program Abia dupa ce pleaca el la munca mai dorm si eu un picut si mai bine

Iar aveti 25 grade la Bucuresti ? Aici azi noapte a fost un frigggg... bbrrr -2 grade cred sau poate si mai putin, dar cert e ca a fost o bruma groasa de inca se vede afara peste tot desi a iesit soarele si e ora 11.

Acum sa raspund la intrebari ca asa e frumos

1. Nu folosesc laptopul pe brate sau ep burta, stau la masa din bucatarie pe scaun si forumesc, foarte rar seara pe canapea il mai iau si mai ma dau pe mess cu surorile mele

2. Nu ma dau cu nici o crema pe fata, doar cu crema pe maini ca stau toata ziua cu mainile in apa si spal si dezinfectez si mi se crapa rau si ma ustura.

3. Ceaiuri: am baut ceai de urzica, macese, echinaceea, tei , musetel, hibiscus si lemon gras, si nu stiu daca o fi bine, o sa o las mai moale si o sa beau numai de musetel si tei si foarte rar de celelalte feluri, dar eu am citit ca sunt bune aceste ceaiuri numai sa nu faci exces. Acum nu stiu ce sa cred, doctor nu sunt si nu stiu ce sa spun, o sa ma mai documentez

Simona , unde e burtica???? Nu se vede mai deloc, felicitari si mai mult te admir ca e a 3a sarcina la tine

Miki, burtica ta e micuta, sigur e fetitza acolo ascunsa ?

Madutza, dar ce baietel scumpel am vazut eu acolo in pozici I-a scris scrisoare la Mos ??

scrish, bafta la eco si sa vii cu vesti foarte bune

Yasmi sa ne spui cum dormi cu perna aia dupa ce ti-o cumperi ca si eu sunt tentata , eu acum nu dorm cu nici o perna, inca mai dorm pe o parte asa, si putin pe burta, mai da Sophia cate un piciorus cand o mai turtesc, sper sa nu fac prostii, dar drepti pe o parte fara sa ma inclin putin si pe burta nu pot dormi poate mi-ar trebui si mie o perna de aia ca sa nu mai turtesc bubulina

Ma duc sa mai caut prin dulap sa vad daca mai am biscuiti de aia cu multe cereale ca-s asa buni , mai ales cu lapticu` meu cu nesquik

_
Mind the Bump!21+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Laura, sa-ti traiasca fetitza!Si sa nu mai ai probleme cu calculatorul!
Strumph, biscuiti cu cereale...mmmmDoamne , poftesc la orice. Merci pt compliment, dar sincer burta e mai mare ca in poze...cum nu stiu...cred ca in realitate o si simt, in poze doar o vad...Vreme frumoasa la noi...asa dor de duca am, abia ma tin pe scun aici la birou, nici nu prea am treaba...

Mergi la inceput