Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Buna fetelor

Am si eu o intrebare. Voi noaptea ii acoperiti pe bebelusi cu paturica sau ii tineti in saci de dormit? Mie mi se oprise inima noaptea trecuta cand l-am gasit pe bebe mic cu paturica trasa pe cap si infasurata. Si el se zbatea/juca ca nu mi-am putut da seama. Nici nu am mai stat sa vad ci m-am repezit sa smulg paura de acolo. Eu pana acum credeam ca tipa daca cumva isi infasoara paturica pe cap, ins acum m-am lamurit ca nu se mai pune problema sa-l acopar.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Pentru copilasi zbatacei in somn s-au inventat paturicile cu gaurele. Cam www.barnashus.no/nettbutikk/detaljer/barnerom/tepper/pia-helseteppe.html" target="_blank">asa ceva din bumbac/lana si stai fara griji.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Buna ziua, dragi mamici!

Multumim frumos pt urari.
Ieri am sarbatorit cu invitati si tortulet. Natali a fost putin suparici de la vaccinul de vineri.
Vineri am fost la pediatru. Am tres linia la patru luni: 7kg, 63,5 cm. Am primit si un plan de diversificare sa-l studiez. Incepe cu piure de legume, nu tu suc de fructe sau de legume... Revin intr-o alta postare cu amanunte.

LML sarbatoritilor de ieri si de azi !!!

Am vazut-o pe vorbareata Larisa si pofticioasa Isa.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto Luna 3+

Tii ce grasunica ai si tu. Lptic bun, mami manechina draguta foc.

Eu asa am inceput diversificarea la Elisa, direct cu piure din mai multe radacinoase. Am inteles ca se recomanda asa celor care la 6 luni sunt pe medie ca raport greutate/inaltime.
Nu te ingrijora ca nu incepeti cu sucuri. Diversificarea merge asa de repede ca intr-o luna ajungeti si la masa de fructe.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Bravo ca tineti post. Ma bucur pentru voi ambitioaselor.

Dragaica, cam asta-i varsta la care cer sa stea in fundulet. Le place sa vada tot in jurul lor. Si eu tot asa o tin putin ori pe perna or la un colt de pat/canapea. Imi place sa-i fac poze asa ca altfel pare.
Mycya, bravo tie ca ti-ai revenit asa spectaculos. E mare lucru ca burta e cel mai greu daca s-a rupt n-ai ce face. Stiu eu sigur
Referitor la greutate stiu ca depinde foarte mult de inaltime ca necorelata nu are valoare prea mare.
Diana asa-i ca-s foarte utili sacii de carut. Si aici varietatea e foarte mare. Sunt scumpi dar important este sa doarma bb la plimbare. Eu la Ana nu am avut un carut confortabil si-s convinsa ca de aceea nu dormea bine in el. Am testat cu Elisa. Cum am pus-o in el cum nu mai era copil cuminte. La capitolul acesta se aplica vorba ca dai un ban dar stii ca face. Pentru mine conteaza enorm ca daca ies dupa supt cu ea la plimbare/magazin sa-mi doarma 3 ore.
Oana intrebare de nota 10. Chiar zilele trecute am vazut subiectul acesta despre gatit la aburi. Sper ca se va lamuri dilema.
Tina, m-ai dat gata cu ce voinic ai tu. Ce mutrita scumpa face aici. Cred ca multi nu cred ca el s-a nascut micut.
Larisa, Btz, se pare ca avem aceleasi mixere verticale. Ma rog ceva similar. Par ele jucarii, sunt chiar foarte bun ca raport calitate/pret iar pentru diversificare isi fac foarte bine treaba ca e vorba de cantitati micute. Eu am si blender mare si nu-l pot folosi pentru o portie de bb.
Bumblebee, nu te ajuta sucul de morcovi/mar daca scade productia. Adica vin prea putine calorii in locul unei mese consistente de lapte. Eu am inceput diversificarea la Ana cu suc pentru ca era prea pufoasa si dandu-i suc cu tot cu pulpa de fruct in locul unei mese de lapte a stagnat cu greutatea intr-o luna si s-a mai vitaminizat si ea. Pentru cei care nu se mai satura se incepe cu cereale. Dar cum al tau e voinicel as zice sa incepi cu legume si imediat cu fructe. Ai inteles ceva ?
Bun si kilogramul care l-ai dat jos a tu esti oricum categoria fulg.
Btz, stai ca acum m-am prins. Voi i-ati dat din prima un borcan de piure de fructe? Si el a mancat tot borcanul ?
Pufescu raportam la tabel la inceputul fiecarei luni. Dar pana atunci ne sustinem, da? Eu am dat jos cu chiu cu vai un kilogram care de fapt cam dadusem ceva din el de saptamana trecuta. Am zis ca vad de copii unei prietene si a venit cu tava de negresa. Dupa care ieri sotul s-a gandit sa mai faca si el una . Si uite asa noroc ca am putut iesi la plimbare ca altfel ma faceam de kakao pe aici. Eu raportez 68 de kg, parca 2 cm in minus la talie, la coapse doar juma de centimetru dar e bun si ala. Ma simt asa bine intr-o pereche de blugi normali ca imi vine sa zbor
Ilinca, ale mele n-au racit niciuna pana la 10 luni, cele mari. Si nici vreo boala a copilariei desi au avut ocazii garla prin prieteni.
Michelle, e ca o papusica Bianca, frumoasa foc de tot. Avem si noi caciulita asa numai ca e cam folosita ca a ramas de la Elisa. Imi place mult ca se muleaza pe forma si marimea capului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani micilor delfinasi, sanatate multa, sa ascultati de parinti!
5 lunite :
Radu Gabriel, de Tina_80
4 lunite:
Eva Maria, de ela_mm
Mihai, de Victo
Bebe, de Ana
Maria, de rubia
3 lunite:
Miguel, de aelita

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Cristinuta, iubita, esti o draguta, e drept ca nu-mi pierd cumpatul usor, dar totusi noaptea eu dorm, parca si maraielile in ultima vreme au fost mai rare, ori m-am obisnuit eu. Lipsa de odihna poate aduca la exasperare si cel mai calm si docil om. Nu te mai critica! Esti cea mai buna mama pe care o putea avea Vlad, tie ti l-a daruit Dumnezeu! E aiurea ca nu prea are cine te ajuta, dar na, poate macar o zi pe saptamana il lassi pe sot de veghe, sa-ti mai incarci bateriile.
Al meu afara nu doarme mai mult de juma' de ora, dar atata timp cat nu comenteaza nu-i bai, ii multumesc Bunului Dumnezeu in fiecare zi pentru ce minune am, cum ne-a umplut viata. In momentul de fata nu mi-as putea imagina viata fara el. Sunt sigura ca asa simtim toate.

Otilia, am bagat la capusor. Nu stiu la ce m-am gandit, am uitat ca mie dupa fructe mi-e si mai foame

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

La multe lunite dragi delfinasi! Sa fiti sanatosi si cuminti!

Radu Gabriel, de Tina_80
Eva Maria, de ela_mm
Mihai, de Victo
Bebe, de Ana
Maria, de rubia
Miguel, de aelita

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Racusor am incercat mai de mult cu debridat si nu a functionat...a facut doar in prima zi de la administrare si apoi gata

Btz la inceput i/am dat putin...apoi am crescut cantitatea...acum ii dau in jur de 40-50ml dar nu bea mereu tot...cum are si ea chef

Denisa tu parca vorbesti de sotul meu...asa e si el...cu iesiri dese,ba la fotbal,ba la o cafea cu baietii...ma supar destul de des pe el dar n/am ce sa/i fac...asa e el...asa era si cand l/am luat

Crispo of ce te inteleg cu trezirile astea dese...eu m/am resemnat la gandul ca voi mai dormi bine peste vreo3-4 ani...sper

Larisa daca citesti te rog sa/mi zici si mie cand e SF Anton sa stiu cand o sarbatoresc...

A stat sotul pana acum cu fata si am reusit sa aspir,sa sterg praful,sa spal pe jos...mai am prin baie si sa schimb patul la el in camera...mai tarziu sper sa apuc sa fac o ciorba de vacuta si o musaca

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

Giorgia daca tu esti ortodoxa o vei sarbatori pe Antonia de Sfantul Antonie cel Mare care se praznuieste pe 17 ianuarie. Uite aici link:
http://www.sfantulantonie.ro/

sfantul Anton e tinut de crestinii catolica. ortodoxia nu sarbatoreste atunci.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

apropo, vin si eu cu intrebari... am inteles ca exista si un Sf. Filip pe 14 noiembrie...asa e? ca nu stiam...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, . Cum sa ma supar pe tine, ca mi-e asa de drag de tine! Ma bucur de fiecare data cand va citesc cum sunt copiii vostri, cum dorm, mananca, se joaca, asa mai invat si eu.

Si eu mi-am luat Klorane, sampon si balsam. Sa vedem rezultatele. Zicea tipa de la farmacie ca sunt tare bune, dar cat timp le folosesc sa nu mai folosesc alt tip de sampon, doar astea.

Roxana, . Ma distrezi cu cantatul melodiei... Si io tre sa ii cant sa manance uneori - "in padurea cu alunbe" - asta merge la noi...

Laurika, . Vrem pozici de la botez!

Azi vine soacra la 5 sa stea cu copilul- am chemat-o eu, sa merg in Kaufland. E prima data cand il las cu ea. Asa s-a bucurat, ca abia astepta...

Io nu am tinut in viata mea o zi de post, ca nu am simtit ca trebuie sa tin... Dar postul asta vreau sa il tin si eu miercurea si vinerea. Asa ca merg sa cumpar legume, orez, sa am ce manca...

Si sa nu uitam de sarbatoritii zilei :

La multi ani Raducu de Tina!

La multi ani Mihai de Victo!

La multi ani Miguel de Aelita!

La multi ani bebe de Ana si Maria de Rubia!

Sa creasca delfinasii sanatosi si cuminti!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Pe 23 Decembrie merg la concert de colinde cu Hrusca, abia astept sa-l vad, iar pe 28 Noiembrie e spectacol cu Maia Morgenstern.

ce fain de tine, eu ma multumesc cu cd-urile...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Eiii.....de cand imi doresc sa merg la un concert cu Hrusca. E prima data cand merg aici in Montreal la un concert cu el, vine rar desi locuieste in Toronto.
Din cate am inteles de Craciun are multe spectacole in tara de asta nu ave sansa sa-l vedem mai des aici.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

ce amintiri frumoase am si eu legate de Hrusca...tin minte perfect ca, in 4 sau 5 decembrie, 2007, am fost la mall la concertului lui de colinde...Eric dansa in burtica de mama focului...iar dupa 4 zile a venit pe lume... deja m-am emotionat... si acusica face 3 ani domnisoru'...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Intru si eu pe fuga ca trebuie sa o imbaiez.

Multumim de urari dragutelor tot . I-am facut poze dar si filmulete pentru prima data ca deh acum stie si ea cate ceva sa faca.

Eu n-am storcator de fructe si nici nu vreau sa cumpar. La 6 luni vom intra direct la piureuri. Ii pot da mar copt sau para tot asa. Fructe coapte sau la aburi si cat mai repede la bucatele.
Asa am procedat si cu cele mari si acum le fac seara platouri cu diverse amestecuri de fructe crude si uneori bete sau rondele de ardei/morcov/pastarnac/telina si buchetele de conopida.

otilia, fetele tale mananca legumele crude? sau? cum adica le pui bete sau rondele din....??sau le fierbi? Eric al meu nu accepta nici o leguma/zarzavat/verdeturi, nimic... imi vine sa morrrr...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput