Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 18

Otiliav spune:
 Intru si eu pe fuga ca trebuie sa o imbaiez.
Multumim de urari dragutelor 
 tot 
. I-am facut poze dar si filmulete pentru prima data ca deh acum stie si ea cate ceva sa faca.
Eu n-am storcator de fructe si nici nu vreau sa cumpar. La 6 luni vom intra direct la piureuri. Ii pot da mar copt sau para tot asa. Fructe coapte sau la aburi si cat mai repede la bucatele.
Asa am procedat si cu cele mari si acum le fac seara platouri cu diverse amestecuri de fructe crude si uneori bete sau rondele de ardei/morcov/pastarnac/telina si buchetele de conopida.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

rodyka spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui laurika1982
 Am poze dovada cu degetu in tort...  | 

mai zi, mai zi_
 delfinasul  Hannah Isabela (19.06.2010)
    printesita  Anca-Maria (26.06.2001) 

ilinca79 spune:
 Intrebare: de ieri ma doare rau un san la atingere, nu areola ci partea inferioara a sanului (sper ca ati inteles ceva din explicatia mea 
)Nu se simte nici o umflatura, oare ce poate fi? Stiu ca unele din voi ati mai avut dureri de sani, oare ce sa fac? Multumesc 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Victo spune:
 ilinca, eu am frecvent din astea. masaj, mai ales cd suge bebita.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Roxana_Theo spune:
 Buna seara fetelor.
Am folosit si eu noaptea trecuta sacul de dormit. Dar numai pana pe la 3 caci atunci s-a trezit Theo si si-a dat seama ca nu poate face ce vrea el cu picioarele . A inceput sa tipe asa ca i l-am scos. As vrea sa repet figura si noaptea asta desi mi se pare ca se cam incalzeste in el. Si chiar nu e gros. Voi de care folositi?
Ilinca, multumesc de raspuns.
Racusoreu am ceva de la Imaginarium si sunt multumita de ele. Sunt jucarii cu adevarat inteligente.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Roxana_Theo spune:
 Victo de ce nu folosesti seringi de unica folosinta de 2,5 ml sau de 5 ml in functie de necesitati?
24.06.2010

tina_80 spune:
 Oana, Crispro, Ilinca, Imaya, Michelle, Cris2010, Bamboleta, Laurika, Drahaica, Eladeea, Larisa si Lala, va multumesc din tot sufletul pt urarile facute si va imbratisez cu drag![]()
Crispro, nu tb sa te descurajezi singura.
Eu am ajuns la o concluzie ca delfinasii nostrii isi fac singurei programul de somn si papa numai ca tb un picutz ajutati....cel putin la mine a functionat
Mie nu-mi sta Raducu mai mult de 2,5 ore treaz!!! La primul semn, adica cum scanceste, cum am lasat totul balta si ma apuc de leganat pe picioare sau amandoi la orizontala cu tzatza in gura (avem doar 2 variante). Cand doarme tragem draperiile sa fie mai intuneric, cand ne treizim facem din nou lumina![]()
Iti povestesc programul nostru de somn, de azi
La 7 s-a trezit, la 9 somn pana la 10 (binenteles stat cu el in pat, altfel n-ar fi dormit)de la 10 in leagan, in pat cu bara de activitati, in patut la carusel pana la 12 cand i-am dat sa suga, chiar daca aveam musafiri si deja nu ma mai intelegeam cu el, ca ii era si foame si somn si cand sunt ambele combinate nu e bine pt ca nu face nimic bine. A venit Cata acasa sa ma ajute sa-l scot pe usa afara ca altfel nu reuseam sa-l fac sa ma astepte sa ma imbrac.
La 13 a adormit in masina, am ajuns la ferma, pus scoica pe carut si plimbat si leganat pana la 16.30 cand am ajuns in fata blocului. In tot acest timp am stat cu neamurile la aer dar cu o mana pe carut de-l leganam, altfel casca ochii mari![]()
A mancat cand am ajuns acasa pana la 5 p.m., dupa a stat sotul cu el, l-a pus in leagan, bara de activitati pana am mancat si eu, am spalat vasele si-un dus. La 6 (dupa o ora si jumatate de cand s-a trezit ultima data iar a venit mos Ene si l-am pus la san, n-a vrut!...l-am pus pe perna si l-am leganat, a inceput sa maraie precum un caine, sa planga

...i-am bagat suzi cu 2 pic de glicerina, a supt de cateva ori si si-a luat somn.
Deci si al meu adoarme cu alai!

La 8 facea baitza, dupa care papa si la 9.30 iar somn
Eu nu cred ca mai vrea sa-ti doarma in fisher pt ca s-a marit si el, ca doar nu o sa mai aiba aceleasi tabieturi ca la o luna. Incearca alta varianta, cum sti tu mai bine ca ti-ar dormi, ghideaza-te dupa el.
Mai aveam cate ceva de spus dar am uitat si sper sa nu te superi pe mine

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

aelita spune:
 RODICA am intrebat azi (abia azi mi-am amintit) la farmacie ,ce mai au de Klorane pt caderea parului,ca vazusem pe prospect.si aveau o solutie de dat dimineata si seara ,la 18 € ,nu am luat asta pt ca eu imi dau deja cu nistefiole de Kerastane,si mai au BALSAM de par,la 10€ tot din gama Klorane anticaida,si mi-l aduce maine.

Roxana_Theo spune:
 Denisa ce povesti horror ai si tu cu soacra. Daca si-ar cunoaste interesul ar trebui sa fie mai maleabila, ca altfel si nepotii se vor purta la fel cu ea.
In legatura cu unghiile incarnate, la noi in familie sotul este campion la asa ceva. Avem insa o unghiera speciala ptr colturi si pot spune ca este excelenta. 
Voiam sa va spun ca Theo in ultima vreme mananca sau se opreste din plans numai pe melodia cu broscuta Oac. Cantata de mine. 
 Asa ca va inchipuiti de cate ori trebuie sa cant eu cele 3 strofe pana termina el de mancat sau pana il termin de imbracat dupa baita (caci altfel are program de plans).
24.06.2010

aelita spune:
 DRAGAICA ,pai la tine e simplu sa ai trei,din doua lovituri![]()
super ca vine la voi Hrusca si Maia!
tina-La multi ani!!!
Laurika hahaaaaaaa mor cu bunicaaaaaaa si destu-n tort

cu mutatul la soacra,nu stiu cum rezisti..
CARLA uf,nasol rau situatia la tine..si cu certurile din cauza soacrei,si pur si simplu ca pt ajutorul acordat iti ies peri albi !!foarte greu sa poti sa imparti viata cu altcineva,mama,soacra,care sa iti comande in casa pt un pic deajutor.mai bine lips..dar din pacate tu nu poti scapa de ea dincauza lui..
sterilizatul--eu din cauza laptelui sterilizez,chiar daca cei mari il pupa,pun mainile pe el,etc,chiar daca eu spal biberoanele,le clatesc imediat,si tetinele,sunt santzurile alea la tetina,pe dedesupt,unde ramane laptele ,poate nu se clateste bine,si prefer sa stiu ca nu ramane lapte stricat pe acolo(bine,acum dau rar vreun bibe,dar la ceilalti copii asa sterilizam).si la suzete ,la fel prin santurile alea,nu stiu cum saexplic,peunde pot intra diverse si se strica pe acolo,de la voma,lapte din gura,etc...ceea ce mi se pare mie mai periculos decat virusii de la copiii ce mari-pe care dealtfel nu am cum sa ii opresc.

scuza-ma dar... e de rasu-plansu bunicuta!!