Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
eladea2005 spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui rodyka
mai zi, mai zi _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
eu vreau pozaaaaaaaaaaa....vorba Elenei Ceausescu: dovada, dovada...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ochidut spune:
Buna dimineata si de la noi! La Multi Ani tuturor delfinasilor, care s-au serbat ieri si azi
Noi am avut un w/end frumos si plin: plimbari pe afara, intalniri cu prieteni, mall, restaurant, vizita la sala unde vrem sa mergem si acasa alintatura si filme. Evident toate activitatile in 3. La restaurant Larisa a dormit si apoi a apucat-o vorbitul, se distra toata lumea din jur, drept pentru care a primit si un balon.
Intre timp, noi am ajuns cu suculetul de fructe la 100 ml, trebuie sa intreb pediatra care este maximul care il pot da. Parca 120 imi aduc eu aminte..... voi stiti ceva?
Sfatul ei era cand ajung la 100 ml de suc de fructe sa incep sa ii dau putin de piure de legume la masa urmatoare. Dar mai asteptam, nu ne grabim, probabil cand face 5 luni, incercam si din asta cate putin, cate putin.
Si a invatat sa se roteasca/deplaseze in pat printr-un fel de impingere si balansare/tragere a picioarelor. Adica eu o pun intr-un loc,intr-o pozitie si o gasesc in alt loc si in alta pozitie, dar face toate astea fara sa se intoarca pe burta. Cel mai comic, am pus-o in patul ei, normal, paralel cu lungimea si dupa vreo 10 min am auzit ca un chiuit mai disperat. Cand m-am dus ea era intoarsa cu totul, paralel cu latura mica a patului (pe latimea patului), bagata perfect intre laturile mici. Nici nu stiu cum a incaput acolo, ca patul are latimea 60 si ea are 64.
Si am luat bilete de avion, plecam pe 13 ianuarie, asa ca "Andalucia, here we come". Rodyka, sa le zici la aia sa pregateasca covorul rosu. Oricum de cand m-am apucat sa ma mai documentez despre zona asta, am citit si o carticia mi se pare din ce in ce mai frumos, incredibil de frumos! Te invidiez ca stai acolo. Dar toata bucuria concediului este umbrita de faptul ca plec fara Larisa si chiar si acum cand vb mi s-a facut stomacul ghemotoc. Uff nu stiu cum plec eu, poate vezi ca incep sa bazai dupa 3 zile ca vreau acasa.
de Larisa Ioana 24.06.2010
rodyka spune:
Radu Gabriel, de Tina_80
Eva Maria, de ela_mm
Mihai, de Victo
Bebe , de Ana
Maria, de rubia
Miguel, de aelita
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee La multi ani micilor delfinasi, sanatate multa, sa ascultati de parinti! 5 lunite : Radu Gabriel, de Tina_80 4 lunite: Eva Maria, de ela_mm Mihai, de Victo Bebe, de Ana Maria, de rubia 3 lunite: Miguel, de aelita Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA PUI DRAGI !!!
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Si eu mi-am luat Klorane, sampon si balsam. Sa vedem rezultatele. Zicea tipa de la farmacie ca sunt tare bune, dar cat timp le folosesc sa nu mai folosesc alt tip de sampon, doar astea. |
o sa merg sa-mi iau si eu balsam, ca samponul e deja jumatate...
Roxana, . Ma distrezi cu cantatul melodiei... Si io tre sa ii cant sa manance uneori - "in padurea cu alunbe" - asta merge la noi... |
si noi suntem cu padurea, si cu motanuldin Cutiuta muzicala "a plecat motanul/a plecat golanul" si un cantec de leagan superb ptr seara, mi-l canta mie mama. versuri superbe, de St.O.Iosif:
"Cantecul ce-ades ti-l cant
Cand te-adorm in fapt de seara,
Puiule, e-un cantec sfant,
Vechi si simplu de la tara.***
Mama mi-l canta si ea,
Si, la versul lui cel dulce,
Puiul ei se potolea
Si-o lasa frumos sa-l culce.***
Azi te-adorm cu dansul eu,
Ieri el m-adormea pe mine,
Si-adormi pe tatal meu
Cand era copil ca tine...***
Maine, cand voi fi pamant,
Nu uita nici tu si zi-le,
Zi-le doina, cantec sfant,
La copiii tai, copile!"
mai e si un refren unde am pus ***, eu de cate ori il cantam mariei imi dadeau lacrimile, si ei ii placea asa tare ca i-l cantam de 2 ori, acuma il cant la amandoua...
Azi vine soacra la 5 sa stea cu copilul- am chemat-o eu, sa merg in Kaufland. E prima data cand il las cu ea. Asa s-a bucurat, ca abia astepta... |
cred si eu ca se bucura, poate de-acum il lasi pe Vlad mai des, chiar si o ora cat sa faci tu o baie linistita, sau sa dormi, pur si simplu...
Io nu am tinut in viata mea o zi de post, ca nu am simtit ca trebuie sa tin... Dar postul asta vreau sa il tin si eu miercurea si vinerea. Asa ca merg sa cumpar legume, orez, sa am ce manca... |
cand eram la mama acasa , la noi se postea in toate vinerile de peste an, eu chiar de 2 ori am tinut postul negru de 3 zile dinainte de Pasti... apoi m-am mutat, m-am maritat, omul meu nu avea asa educatie acasa si am cam uitat si eu cum e... vreo 3 ani... apoi am zis ca eu vreau sa tin macar miercurile si vinerile din posturile mari, si a fost de-acord sa postim impreuna, ca mi-ar fi fost greu sa fac mancare separata, vase separate etc. si anul trecut am tinut postul Craciunului, gravida fiind, ca doar nu inseamna ca te intinzi de foame, desi la un moment dat ajunsesem in pana de retete. dar acum va am pe voi si ma inspir
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui rodyka Radu Gabriel, de Tina_80 Eva Maria, de ela_mm Mihai, de Victo Bebe , de Ana Maria, de rubia Miguel, de aelita _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
la multi ani!!!!!!!!!!!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
racusor2010 spune:
Roxana si eu am unul destul de gros, asa ca noaptea acum il las acoperit numa pe jumate
dar am comandat ieri unul de www.bebeplanet.ro/magazin/Trusoul-bebelusului/Saci-de-dormit/asc/nume/2,14,0,10,1,lista.bebe" target="_blank">aici
l-am spalat azi, sa vedem cum e. am luat de 90 cm (6-12 luni) si de 1 tog (temperatura 17-24 grade). mie mi s-a parut si asta grosut , sa vedem daca e mai bine.
9 iunie 2010
ooana spune:
citat din mesajul lui Otiliav Oana intrebare de nota 10. Chiar zilele trecute am vazut subiectul acesta despre gatit la aburi. Sper ca se va lamuri dilema. Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
foarte bun subiectul, tocmai l-am citit!
pana una alta cred ca am, sa iau vase de inox din acelea pentru gatit la abur
ieri am fost sa cumparam patut pliant la Miniblu pentru excursiile noastre ...si fiind acolo am intrebat vanzatoarea despre tacamuri si boluri bpa free...am primit o privire duupa care a inceput sa citeasca toate etichetele...si doar pe canile de la Avent scria bpa free, pe farfurii si racamuri nu
mama zice ca sunt foarte bune si tacamurile din argint acum trebuie sa mai aprofundez subiectul ca parca mai bine cumpar asa decat toate plasticele din magazine
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
Cris cum a mai dormit nazdravanul?
eu am o alta problema cu Andrei, de vreo 2 zile, de cand seara primeste si putina completare, se trezeste pe la 4 sa pape, doar ca nu pot sa il fac sa pape mai mult, asa ca se trezeste si la 6, si la 7, si mananca de ambele dati, si la 9 iar papa inainte de primul somnic de dimineata apoi mananca mai rar.
RODI ce frumos e cantecelul
Ochidut andrei face la fel, de mult, dar el isi scoate piciorusele prin gratiile de la pat
fug ca maraie. sta langa mine pe salteluta de activitati si ma striga
m-am hotarat sa imi iau si eu CHICCO POLLY 2 IN 1, poate comand azi, nu e pe site-ul de la chicco.
9 iunie 2010
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA PUI DRAGI !!! mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
...si din partea noastra pupici si La Multi Ani!
La Multi Ani si pentru Matei Alexandru si Matei Gabriel azi de Sf. Matei
noi facem cinste cu un pahar de suc de portocale
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip