Bananele... si alte alimente benefice

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mie imi place la nebunie dragon fruit!

si daca tot am cautat un pic despre, gasesc ca mi-e tare folositor (am tensiune mare), hahahaha!
deci cine o sa manance mai mult dragon fruit?
cica curata si ficatul (asa ca ii bag si pe ai mei la un regim de dragon fruit, ca amandoi bagara in ei 10 zile antibiotic)

avocado: cand apesi pe coaja sa simti moale pulpa, dar nu putred, nu stiu cum sa explic (nu f moale)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Maru ce super e acest dragon fruit!!! Am citit despre el ca nu mai auzisem niciodata si mi s-a facut o pofta de la cum e prezentat acolo, dar la noi cred ca nu se gaseste asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Stie cineva ce sunt si ce gust au fructele mici, portocalii, tepoase din Carrefour, sectorul cu fructe exotice?
Alea scumpe ....
Nu m-am apropiat de ele pana acum, pretul e prohibitiv si aspectul imi aminteste de un film SF.
Dar deh, curiozitatea.

24 +

Mergi la inceput

Ca tot suntem la capitolul intrebari intrebatoare vreau sa va intreb daca ati mancat sweeties -cred ca asa se scrie. Sunt niste fructe asemanatoare cu grapefruit-urile, dar verzi. Ce gust au?

Mergi la inceput

Un gust fad de ...grapefruit...dar ..nu amare..dulcege.
Au fost o dezamagire pt mine sweeties :)

24 +

Mergi la inceput

Ina saru'mana de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Ina, astea sunt fructele ? http://hedonia.seantimberlake.com/hedonia/images/lychees.jpg
Mie imi plac lycheele astea, sunt niste fructe chinezesti, iar interiorul este alb si zemos, dupa ce sunt decojite, si gusta dulce acrisor, ca si o corcodusa coapta bine cam asa ceva, numai mai acrisor.. Sucul este f bun de asemenea.
Mai e un specimen asemanator cu lychees, si anume rambutan http://blog.hotelclub.com/wp-content/uploads/2008/05/01_rambutan.jpg
Din asta nu am mancat dar daca se aseamana cu lychees trebuie sa fie f bun

Nu am mancat niciodata nici dragon fruit Cum se mananca? are seminte inauntru, alea nu se mananca banuiesc

Apropos, voi cum mancati rodiile (pomegranate) ? Eu nu mananc si semintele ca cica pot face apendicita..

Mi-am facut lista de fructe pt urmatoarea vizita la piata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Ca tot suntem la capitolul intrebari intrebatoare vreau sa va intreb daca ati mancat sweeties -cred ca asa se scrie. Sunt niste fructe asemanatoare cu grapefruit-urile, dar verzi. Ce gust au?

Only me

Mie mi-au placut. Au un gust de portocala mai dulce.
Sunt si mai bune daca dai pielita de tot la o parte.
Cele pe care le-am cumparat eu nu erau fade, dar nici asa suculente cum e o portocala.

--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´

Mergi la inceput

Alea sunt, da :) Rambutan adica.

Rodii (pomengranates) le mananc de cand ma stiu cu tot cu samburi. De fapt samburii contin nu stiu ce substante nutritive f importante.
Sunt si recomandate in sarcina; sunt printre putinele fructe care contin si acid folic.

Singurul dezavantaj e ca ma fac ca porcul pana termin de mancat o rodie, sar boabe, suc peste tot.

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu nu stiu cum se mananca rodiile. Sunt mereu aici in oferta, dar sincer, ma intimideaza
am mancat un pilaf persan cu rodii, si stafide, un soi care nu se gaseste "pe toate drumurile" bestial de bun...

Mergi la inceput