Bananele... si alte alimente benefice

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Ina, avocado nu are cam nici un gust, daca era amarui probabil era stricat. Elena a explicat deja cum sa alegi unul. poti sa-l tii pe masa din sufragerie/bucatarie pe platoul de fructe, cateva zile ca se mai coace. sa fie cald in camera.
Elena, in sake pun doar un sfert de fructa, daca fac numai pentru mine. daca prepar ptr toata familia pun una intreaga.

in seara asta am mancat o salata dintr-un mar, un morcov, o bucatica de telina, un sfert de avocado si branza de capra. cu ulei de nuca si zeama de lamaie.



kaki se mai numeste si Persimon, cred ptr ca e din Spania. fructa e de obicei tare la magazin, dar se poate tine cateva zile pe masa langa alte fructe si se coace. miezeul e foarte placut la gust, dulceag.




Bazar general pe DC

*********************


VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David


_M-am nascut pentru succes!







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Inteles.
Mai incercam si maine cu un avocado.
Sincer eu cred ca imi schimb sursa, ca le tot cumpar de la acelasi magazin.

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Am fost la magazin si am luat avocado printre alte fructe. Vin acasa nerebdatoare, il decojesc, musc si constat ca are un gust !!!! Il intorc pe toate fetele si vad ca e cam necopt desi la magazin cand am pus mana pe el era moale. Si uite asa mi-a pierit cheful de a manca avocado. Mai am unul si vreau sa il las cateva zile sa se mai coaca si o sa il fac cu ceapa si usturoi ca nu vreau sa ma mai stramb de la gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Am uitat sa va intreb: culoare miezului trebuie sa fie mai galbuie nu verde cum e la asta, nu? (la acest avocado galbui era doar locul unde era samburele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

E poftim acu suntem doua cu rateuri in cumparat de avocado :)
O sa ma duc si eu sa iau unul. Cred - nu bag mana in foc - ca miezul tre sa fie untos, pasabil. Vad ca fetele il fac pasta...eu nu as fi avut sanse sa fac pasta pe ultimul, era asa tare ca a racnit blenderul de jale cand l-am bagat inauntru.






24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Ina de untos e untos, moale, se poate pasa... numai ca e mai mult verde decat galben.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Nu cred ca trebuia sa fie musai galben tot?
Nush am dat un google search dupa "ripe avocado"

apare ceva in genul asta:

http://fashiontribes.typepad.com/main/images/avocado.JPG



24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Ina e clar ca avocado asta al meu mai trebuie sa se coaca. La mine e galbena numai zona de langa sambure. Oricum cu jumatatea ramasa ca sa nu o arunc am facut guacamole. De abia astept sa mananc cu paine pajita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

culoarea miezului de avocado trebuie sa fie cam cum e in fotografia Inei. si sa aibe consistenta untului. e adevarat ca gol nu se poate minca, musai la salata sau in alta combinatie.


Bazar general pe DC

*********************


VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David


_M-am nascut pentru succes!







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Kariguld, Ina saru'mana pt. lamuriri.

Mergi la inceput