Bananele... si alte alimente benefice

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Am facut si renumitul guacamole!!! Bun domnule!!! Am mancat cu 2 felii de paine prajita de nu am avut treaba. Astept sa se mai coaca si celalalt si o sa il fac tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Mi-ati facut o pofta de avocadooooo
eu il tai in doua, il umplu cu miere si scortisoara, si mananc cu lingura

guacamole ziceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu fac 2 tipuri de quacamole:
unul cu mult ardei iute in el, e spicy si merita o bere langa, niste tortilla coapta de asemenea
si unul cu usturoi pisat, care merge de minune la carnitza de pui.

mie imi place avocado cu branzica sarata, si daca va zic ca io slabii cu asta, nu o sa ma credeti: am inlocuit masa de seara cu o jumate de avocado mare (ori un avocado mic) in care puneam branza sarata firmituri (feta) si mancam cu lingurita direct din coaja. Are grasimi sanatoare :) si merge de minunte cu ceai verde langa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

apropos de miere si scortisoarea mentionate de Nikole, iaca ce am gasit:

http://www.evenimentul.ro/articol/beneficiile-amestecului-de-miere-cu-scortisoara.html

Mergi la inceput

Eu guacamole l-am facut cu branzica, usturoi si ardei iute si a iesit mai bun decat ma asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Am facut si renumitul guacamole!!! Bun domnule!!! Am mancat cu 2 felii de paine prajita de nu am avut treaba. Astept sa se mai coaca si celalalt si o sa il fac tot asa.

Only me

reteta, bitte!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Reteta guacamole:

1/2 avocado
20 g de branzica (eu am pus de regim ca de asta mananc)
pudra de usturoi (mi-a fost lene sa curat usturoi normal)
pudra de chilli- foarte putina

Am pasat avocado cu furculita ca nu am blender, am amestecat cu branzica, usturoiul si chilli si am papat. Pasta nu a iesit atat de fina ca la blender, dar a fost ok si mancabila.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

apropos de miere si scortisoarea mentionate de Nikole, iaca ce am gasit:

http://www.evenimentul.ro/articol/beneficiile-amestecului-de-miere-cu-scortisoara.html

De asta nu s-o prinde grasimea de mine, ca pun scortisoara in orice, eu cred ca abuzez de scortisoara, pun in cafea, cereale, avocado, oriunde simt eu ca ar merge..mierea la fel, manc de rup

azi am facut aprovizionarea cu fructe, stiti ce am cumparat, in cant. industriale?
CARAMBOLA
nu stiu daca ati mancat vreodata, e cel mai racoros fruct pe care l-am mancat pana cum...
contraindicat totusi, celor cu insuficienta renala,si diabeticilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

cum le mananci?
eu le evit ca nu stiu nimic despre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

cum le mananci?
eu le evit ca nu stiu nimic despre

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Carambola?

Le spal, si le mananc...nu trebuiesc decojite,le cumpar verzi, astept sa se coaca , si le bobinez...cate 4-5, odata ce simt gustul nu ma mai pot opri

Arata ...waxy, astept insa sa se coaca bine,pana ajunge la un galben frumos, aprins...
neaparat trebuie sa le gustati.
Brazilienii arunca ceva fructe cu gheata si nitica apa in robot si fac suc, mie insa imi plac asa simple , imi place sa simt fructul, sa-l vad, tin in mana...
sunt extrem de zemoase dulci si racoritoare.

Sunt contraindicate persoanelor cu insuficienta renala, din www.nutritionatc.hawaii.edu/Articles/2003/202.pdf" target="_blank">ACEASTA cauza

Mergi la inceput