Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (162)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo
cadouri de craciun....inca nu...eu umblu dupa toale mie....sotul tocmai si-a tras o geaca , nu mai zic pretul ca ma iau de cap... vine si data de 28 cand sarbatorim 7 ani de concubinaj, a rezervat o camera la hotel, masa la restaurant, cica ne dam intalnire in oras... oricum de abia astept, mi-am luat pana acum cizme f f f inalte si un palton super colorat, brodat, nice, mai trebuie sa imi iau fusta, o bluzita sau corset(vreau sa fiu sexy nu o bitch) mai urmeaza pojartiera, si lenjeria....so....just waiting for!!!din noaptea nuntii nu am mai avut asa emotii!!!poate o punem de bb 2.

va pup pe toate!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

vai cat te invidiez!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

salut
va invit la o felita de toret..facut de manutele mele,eco 100%, f gustos (na ca mi-au murit laudatorii)
noi am petrecut dumineca
poate reusesc sa pun si ceva poze

LARISEL, VI4I -sa fiti sanatoase ,fericite ,sa va puteti bucura de copii vostri

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

LMA Daria!
Multumim mami de cinste!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata buna,sar'na de cafia
pup pe kiti
cuscra,lasa lumea sa vorbeasca,asta-i rostul ei...parca asa erau versurile unui cantec de pe vremea mea daca ma tine hardul destul,cred ca interpret era cornel constantiniu
harnicutzsi pe tine,dar lasa mosu' sa vina mai repede la maia
tomaca,zi-mi si mie cum e,ca fimiu e intr-o zi cu cine oare?ce bine creste buturel!
vazut poze tare frumoase cu cuscrii,maria izabela,bobitza,kiti,lorena

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ana, haircut....ce noapte frate! La cat mai multe de genul asta!

Mara dupa ora 4 dimi a supt iar din ora in ora. Stiu ca suge de sete dar apa nu vrea....ma mai gandesc la solutii.

Haircut exista niste sosetute cu cauciuc pe toata talpa. Nu genul ala cu cateva punctisoare antiderapante. Noi avem o pereche mostenita de la verisori si ne prinde bine tare. Mi-a zis sora mea ca le lua din miniblu si erau undeva la 20-30 de ron perechea acum vreo 4 ani.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Am pus niste poze cu Tudor care-si savureaza prada de razboi.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Buna si LML sarbatoritilor! Kiti 11, facau! si Daria!

discutati pe acolo de intarcat... sotul ma "incurajeaza" sa alaptez pana intr-un an, considerand ca dupa aceasta varsta este inapropiate... ma rog, nici mie nu mi se pare simplu sa alaptezi un vlajgan, dar mai vedem... pana una alta, tzatza e de mare ajutor, dar mai nou - de vreo juma de luna adoarme si fara sa ma mozoleasca, ii cam ia o juma de ora de foit prin pat timp in care se intoarece pe toate partile posibie, in toate pozitiile, pe tot patul (de 3 mp), important e ca am depasit faza si ca acum poate sa adorma si netzatzilit daca nu-i este foame.

Si ref. la al doilea copil... sunt cam de aceeasi parere cu doamna... atat ca mai adaug ca va priveste cand faceti al doilea copil! Am mai vazut bebelusi care cresc in umbra fratilor mai mari carora li se acorda mai multa atentie pentru ca stiu sa acapareze atentia parintilor, iar cei mici stau cuminciori in "banca" (tzarcul) lor... ma rog, mai e si invers... copilul mai mare sa fie neglijat pentru ca celui mic i se acorda toata atentia. Cum o intorci, tot prost iese, asa ca caci... Faceti al doilea copil cand credeti ca va puteti descurca cu amandoi... eu nu as face un copil dupa altul, mi-as mai acorda ragaz (mie!) vreo 3-4-5 ani intre... unele mamici se grabesc pentru ca au o varsta, altele vor sa traga o data apoi sa scape (de scutece, nopti nedormite, olite, etc)... fiecare isi gospodareste "maternitatea" cum crede de cuviinta.

La noi azi e very dry day, inca n-au intrat banii de indemnizatie, si am ramas in pana de pampersi... nu stiu cum rezistam pana in seara (la Ela aveam multi-multi chiloti-pantaloni-dresuri) - am improvizat doar un sistem de uscare rapida in bucatarie de-asupra aragazului...

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Am vazut poze noi. Tare cochete fetele astea domnle'. Una si una. De la mamici li se trage.

Kiti esti un voinic. Impresionanti muschii abdominali

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

si haircut, felicitari pentru picioruse! e remediabil tal valgul (sau ce ati avut voi) definitiv? in sensul ca poate si sa nu recidiveze deloc? eu am un verisor cu aceasta problema, a fost operat cand a fost mic, dar problema persista... probabil totul e sa incepi recuperarea cat mai devreme posibil. Inca o data felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Va multumesc pt cuvinte,un brat de si multi

La multi ani Larisel
La multi ani Daria
La multi ani Vi4i
Sa aveti parte de tot ce va doriti

O zi minunata va doresc

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Doua lucruri sunt imposibile: a vedea cu ochii pe Dumnezeu si a povesti dragostea."

Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.

Mergi la inceput

Intrebare - le mai dati pufilor vigantol? (avand in vedere ca a fost retras de pe piata, ca e degeaba, samd)

Mergi la inceput