Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (162)
Raspunsuri - Pagina 16
haircut spune:
lml Kiti
multumim, mami fericita, pentru cinste
Si va multumesc tare mult pentru urarile de bine pt piciorusele Maiei
as vrea eu in parc, da' mai mult decat un Moghioros in care ajung la pas nu pimesc....poate in we daca mai sunt doritoare, sa avem sofer la masina
dastefa spune:
salut
va invit la o felita de toret..facut de manutele mele,eco 100%, f gustos (na ca mi-au murit laudatorii)
noi am petrecut dumineca
poate reusesc sa pun si ceva poze
LARISEL, VI4I -sa fiti sanatoase ,fericite ,sa va puteti bucura de copii vostri
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Sunt suparata,asa in sinea mea, o viitoare mamica(apropiata) imi spune,referitor la faptul ca noi ne mai dorim un copil in viitorul f apropiat,ceva de genul:"dar nu e corect nici pt Ariana sa o intarci ca sa faci un alt copil (cand oricum ai timp) plus ca nu mai poti sa te ocupi de ea dupa ce vine ala mic care te solicita"...in conditiile in care eu nici nu am mentionat ca vreau sa o intarc(pt ca nu se pune problema asta,cel putin nu pana la 1 an si jumatate),si orice varsta ar avea un copil,mereu va avea nevoie de tine,depinde de tine ca mama,ca organizare etc...nu i-am raspuns nimic,am considerat ca nu are rost,dar m-a durut ce a spus.... sorry ca am deranjat cu off-ul meu,dar am simtit nevoia sa vorbesc despre asta citesc din urma si revin Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "O singura ambitie este legitima:aceea de a fi mai buni ." Stiati ca: ...Ca sa previi cancerul e bine sa mananci cate un morcov pe zi? |
Tu sa fii sanatoasa, ca in rest nu conteaza. Copilul il faci cand ti-l cere sufletul, nu cand iese ecuatia matematica. Este adevarat ca Ariana va simti o modificare, dar o va simti oricum, orice varsta ar avea. Fiecare perioada a copilului ridica problemele ei.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui micki_mica Va pregatim de zor si un tortulet si o sampanie pentru piticul care acum 11 luni incheia odiseea din burtica si a plecat curajos spre lumea de afara! Sunteti invitatii nostri, cu mare si mic, incepand cu ora 4 30 dimineata (rupere membrane), la petrecere! KITI implineste 11 LUNITE!!! Ne bucuram ca am putut impartasi cu voi aceste minunate 11 luni! La si mai multe! Semnat: o mamica fericita! Kiti de Miki |
Vai ce aranjament frumos ai Kiti de ziua ta. LML, sa te faci mare si sa asculti de mamica. tare frumos ti-a mai decorat "camera"virtuala!!
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel cu frishk ... si una Irish pt ALICREDO sa aiba inspiratzie la/de top Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Lillo
E ceva de genul www.buburuza.com/in-casuta-mea/articole-pentru-siguranta/casca-de-protectie?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link" target="_blank">asta. Banda aceea ce trece peste frunte e insa mai lata la a mea si nu am apucat sa cos partea de deasupra. Am folosit un burete grosut imbracat in finet. |
Bun, merci. Bine de stiut.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui dastefa salut va invit la o felita de toret..facut de manutele mele,eco 100%, f gustos (na ca mi-au murit laudatorii) noi am petrecut dumineca poate reusesc sa pun si ceva poze LARISEL, VI4I -sa fiti sanatoase ,fericite ,sa va puteti bucura de copii vostri Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Multumim de tratatie. Sa se faca Daria mare, mare si sa fie sanatoasa.
Ce de sarbatorite astazi!! Sa fiti sanatoase cu toate: Daria, Larisel si Vi4vi.V-am mai povestit eu ce se spune despre cei nascuti in aceeasi zi nu?
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Buna dimineata, ca n-am dat.
Azi la ora 7 am facut si noi vaccinul de 9 luni (ma rog de 9 luni si jumatate ca la 7 am facut prima doza la 7.5). L-am luat din somn. Mai somnoros, n-a avut prea mare chef de vorba. Mai mult a zambit de sub mustati. Si dupa ce i-a facut injectia, sa te tii pe plans. De fapt pe certat. Mai mult ne certa decat plangea, si le urmarea pe doctorita si asistenta. Se uita la doctoritza si parca-i zicea: daca stiam eu ce urmeaza, te trageam de stetoscopul ala...
Una peste alta in 2 luni si un pic de cand nu l-a mai vazut, a crescut 4 cm. Are 78 cm, si mi-a zis ca l-a cat de mare este nici nu are cum sa se ridice singur de jos. De cantarit nu l-a mai cantarit caci nu mai este relevant (acum 3 saptamani depasise 11 kg). In rest ok, dar la sfarsitul lunii trebuie sa-i facem totusi analize de sange ca sa vedem cum stam cu fierul, sa fim siguri ca-i ok. Noi ii dam in continuare si fier si calciu.
iar despre dintzi arata asa . Jus stau 4 sa pocneasca, unul deja a pocnit de fapt, iar jos alti doi. Noroc de noi ca ne intelegem totusi cu el. Suporta destul de bine. Sa scapam totusi cu temelia casei neroasa
O zi buna sa aveti.
varsta lui Tudor
miremia spune:
Neatza!
LMA Larisel! Sa traiesti 1000 de ani mama rabdatoare, sa fii fericita langa minunile tale!
LML Kiti! Sa cresti mare si voinic! Multumim mami de cinste....mai e DOAR 1 luna!
Revin...
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel mda, Ema s-a trezit la 6, adik a sculat-o Ana...si de atunci zice ca ii e somn: ma tzatzaie 2', apoi iar se joaca, iar trage de ureki, iar la tzatza, de vreo 7 ori pana acum. nici calare, nici pe jos. o sa fie tare, tare grea de cap sau....exceptia de la zicatoare |
Stim trasul de urechi, frecatul la ochi, tzatzaiala si....veselie!!
citat din mesajul lui cris.dogarel LORENA de carmita e frumi foc, iar mami super sexoasa, vezi ultima poza. dar scumpe la vorba, frate! Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Subscriu!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)