Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (162)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatzaaaa

cris multumim de cafea
ma servesc si eu repede cu una pana nu se scoala bebe, sa am timp sa o savurez

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

La multe lunite Kiti

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"O singura ambitie este legitima:aceea de a fi mai buni ."

Stiati ca:
...Ca sa previi cancerul e bine sa mananci cate un morcov pe zi?

SUBSCRIU

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata! noi suntem fresh, ca am dormit cred ca cel mai mult de cand s-a nascut kupilu...adica...asta micu a adormit pe la 8 jumate, frant, zob.....f ciudat, ca eram obisnuita cu ora 11 spre 12....pe la 12 jumate am cedat si eu, de fapt cedasem pe la 11, cand l-am mufat putin ca incepuse sa "zica" ceva.....peste noapte cred ca o data sau de 2 ori....pana la 7 si ceva. iupi! sa tot am nopti din astea!

sa nu uit...lorex, bobitza rules !

legat de intarcat...inafara de cazul in care mama vrea cu intentie sa renunte, in rest....copilu hotaraste......unii renunta singuri pana la un an, altii se agata pana spre 2 ani....vazand si facand....ca eu zic ca pana la un an, dar poate ma razgandesc.....ca e placut seara sa adormim el la tzata, eu pe langa el...peste zi nu prea mai cere, adoarme si fara mai nou, in brate la soacra-mea, asa ca vad......oricum, nu ar trebui sa fie o chestie brusca, ci treptat, sa nu fie traumatizant nici pt copil, nici pentru mama.

simply, revino-ti! a avut si femeia aia o parere, treci peste!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

mda, Ema s-a trezit la 6, adik a sculat-o Ana...si de atunci zice ca ii e somn: ma tzatzaie 2', apoi iar se joaca, iar trage de ureki, iar la tzatza, de vreo 7 ori pana acum. nici calare, nici pe jos. o sa fie tare, tare grea de cap sau....exceptia de la zicatoare

BOBITZA e o actrizza artista

LORENA de carmita e frumi foc, iar mami super sexoasa, vezi ultima poza. dar scumpe la vorba, frate

elena elefantica pt ieri
cata
kiti

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

iar e zi de "post":

LARISEL
VI4I
DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Sunt suparata,asa in sinea mea, o viitoare mamica(apropiata) imi spune,referitor la faptul ca noi ne mai dorim un copil in viitorul f apropiat,ceva de genul:"dar nu e corect nici pt Ariana sa o intarci ca sa faci un alt copil (cand oricum ai timp) plus ca nu mai poti sa te ocupi de ea dupa ce vine ala mic care te solicita"...in conditiile in care eu nici nu am mentionat ca vreau sa o intarc(pt ca nu se pune problema asta,cel putin nu pana la 1 an si jumatate),si orice varsta ar avea un copil,mereu va avea nevoie de tine,depinde de tine ca mama,ca organizare etc...nu i-am raspuns nimic,am considerat ca nu are rost,dar m-a durut ce a spus....

sorry ca am deranjat cu off-ul meu,dar am simtit nevoia sa vorbesc despre asta

citesc din urma si revin

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"O singura ambitie este legitima:aceea de a fi mai buni ."

Stiati ca:
...Ca sa previi cancerul e bine sa mananci cate un morcov pe zi?

dau eu buna dimi pe urma...

nu te mai lua dupa ce spune lumea si ce e corect pt tine si fam ta...TU STII CE-I MAI BINE...apoi nu-ti fa asa mari iluzi cand zici luna asta il facem pe..pufuletz...ca nu-i asa...el vine cand o sa vrea...si eu am spus...luna asta....vreo 2 ani....asa ca ia si te calmeaza si lasa lkucrurile sa mearga de la sine....totul are un rost si nimic nu e intamplator

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Buna seara!

Multumim, Dece, pentru cuvintele frumoase, prea frumoase.... ai vazut c-am atentionat-o pe Maia ca n-are voie sa se uite prea tare la Jiji, ca-i cam sclipeau ochii la cat de frumusel e si gazela e gazela pe bune, nu stiu de ce se vaita de kg in plus...nu-s pe-acolo...

Poate e vremea buna in WE si iesim mai multe la o plimbare printr-un parc mai in centru, ca tare mi-ar placea sa va cunosc mai bine pe multe dintre voi

Am luat jucaria care-i prisosea Jijelului, antemergatorul vtech, o s-o primeasca Maia de un mos(nicolae sau craciun, inca suntem in tratative). I-am aratat-o in seara asta, ca nu mai aveam noi rabdare s-o vedem() si bazandu-ne ca pana atunci uita c-a mai vazut-o() a fost teribil de incantata, la nici o jucare n-a mai facut asa, nu putem s-o mai dezlipim de ea. Voia sa stea in picioare, in fata jucariei, sa se tina si de maner si sa apese pe minunile alea de pe ea, sa se catere, s-o impinga, s-o traga spre ea....in fine, o sa-i placa sigur cadoul de la mos

La ortoped totul a fost ok(Myky de urari), piciorusele arata foarte bine, daca totul o sa fie bine e posibil sa reducem timpul pe care il are de stat cu ghetutele(de la 14 ore/zi cat sta acum la 12, 10...) eu nu-mi fac mari iluzii, ma rog numai sa-i merga bine si sa nu recidiveze, chiar daca o sa ramanem la mai multe ore...

Maia a plans de cand l-a vazut pe dr, n-a apucat sa puna mana pe ea stiu ca nu-l mai tine minte de la punerea ghipsurilor, dar il respinge tare de tot....s-a strambat si la secretara, si la asistent....

In schimb cand a vazut-o pe gazela a fost toata un zambet asta sa intelegeti cat e de draguta

Din pacate n-am putut sta mai mult cu Jijel si mami a lui pentru ca noi, 2 parinti responsabili(de obicei), i-am uitat copilului mancarea acasa si cum e destul de greu cu meniul la noi...fuguta acasa.

Lunea trecuta, inainte sa inceapa febra de la roseola, i-am dat prima data banana. N-am mai apucat sa-i dau zilele urmatoare, dar sper sa o accepte, sa-i pot da la masa de 6, sa nu mai fim legati de cereale cu lapte sau legume care trebuie incalzite....

BF, eu cand am intrebat-o pe soacra mea cat l-a alaptat pe sotul meu mi-a zis 9 luni, ca asa se face. daca trece de 9 luni nu-l mai dezveti decat foarte greu...babisme de care suntem satule cu toate, cred...

Ana, si eu sunt verde de invidie...Viena super, super. Sa va distrati!

Miremia, ce smecheruta ai tu acolo cred ca-i tare dulce cand vrea leganata in brate, si Maia are momente de-astea care ma topesc

Elefantica, WB ne-ai lipsit ma bucur ca Isabela e bine, ne-o mai arati si noua?

Miki, multumim de avertizarea cu radiatiile ce-i drept n-am prea scos-o azi pe Maia....

sa aveti o noapte linistita

mami de fetita finuta

aoleu ce zici tu acolo....i-ai aratat-o...a fost incantata si i-ai luat-o?????????????????????
pai...nu puteai sa hotarasti ca aseara e UN MOS???????
lasa-i jucaria daca-i place....pana o intelege ea care e faza cu mosul.....poa' sa vina in fiecare zi....

Mergi la inceput

neatzaaaaa

sarumana de coffe cris...

LML....KITI....si tuturor....sanatosi sa fiti ca restul se fac ele pe rand...

mami de kiti..sarumana de tratatie....io doar apa plata ...k de cand am prb cu ranza....tre sa tin regim

intarcatul...nici nu-mi bat capul..nu ma inte carti ..babe etc..cand o fi o fi..ca toate de altfel...momentan...revelatia din ochii lui o vad doar cand ii arat tzatzale....nimic nu-l incanta mai mult...asa ca nu vreau sa-l privez de marea lui fericire...

io sunt la capitolul shmotru de zi cu zi...am fc o mik pauza sa va citesc....dar fug ca acusica cere moldoveanu papa si....tre sa fiu pe pozitie...

va pup

daca toate sunt bune si frumoase ...azi cred ca se aranjeaza de o intalneala in parc...cine mai doreste cine mai pofteste...intrarea e gratis...privitul de asemenea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!

CrisD, multumesc de cafea imi pare rau de cupchilu' marait....trece..

Simply, Ayanna a pus punctul pe i tu stii sa-ti iei deciziile cel mai bine. Ariana s-ar putea sa-ti multumesca atunci cand o sa aiba un partener de joaca si nu un frate/o sora atat de mic/a incat nu se pot intelege

Alicredo, sunteti super, super tari sa va distrati, sa va bucurati unul de celalalt

Dece, Ayanna, nu i-am smuls jucaria din mana, am luat-o atunci cand am dus-o la schimbat pampers-ul, la intoarcere in sufragerie n-a mai gasit-o....e tare incantata dar e periculoasa acum pentru ea. Aluneca tare pe parchet, o sa aducem un covor sa-l punem in sufragerie sa-i dam si ei putina aderenta ca nici in picioare nu poate sta prea bine. Plus ca ea incearca sa se catere pe ea, sper ca in cateva sapt se mai 'coace' si se mai prinde cum sta treaba are alte jucarii care o incanta si alea destul de mult, cand e si mami prin preajma

A dormit pana la 8,30, fara treziri de la 10 de aseara m-am uitat socata la ceas...

sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

iar e zi de "post":

LARISEL
VI4I
DARIA

subscriu
+elefantica