Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (162)
Raspunsuri - Pagina 14
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo cadouri de craciun....inca nu...eu umblu dupa toale mie....sotul tocmai si-a tras o geaca , nu mai zic pretul ca ma iau de cap... vine si data de 28 cand sarbatorim 7 ani de concubinaj, a rezervat o camera la hotel, masa la restaurant, cica ne dam intalnire in oras... oricum de abia astept, mi-am luat pana acum cizme f f f inalte si un palton super colorat, brodat, nice, mai trebuie sa imi iau fusta, o bluzita sau corset(vreau sa fiu sexy nu o bitch) mai urmeaza pojartiera, si lenjeria....so....just waiting for!!!din noaptea nuntii nu am mai avut asa emotii!!!poate o punem de bb 2. va pup pe toate! din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"O singura ambitie este legitima:aceea de a fi mai buni ."
Stiati ca:
...Ca sa previi cancerul e bine sa mananci cate un morcov pe zi?
micki_mica spune:
Noi suntem obositi si Kiti marait. De 2 zile exersam mersul in picioare asa ca in afara de rupt de mijloc in episodul 1, de la tinut in brate, acum avem episodul 2. Unde sa mai pun ca sta la titi non stop. O sa le am pana la calcaie...
Am pus poze in album. Ma uit pe poze in general si nu imi vine sa cred ca e baiat mare...
Kiti de Miki
alicredo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "O singura ambitie este legitima:aceea de a fi mai buni ." Stiati ca: ...Ca sa previi cancerul e bine sa mananci cate un morcov pe zi? |
mersi frumos!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
simplicity spune:
citat din mesajul lui micki_mica Noi suntem obositi si Kiti marait. De 2 zile exersam mersul in picioare asa ca in afara de rupt de mijloc in episodul 1, de la tinut in brate, acum avem episodul 2. Unde sa mai pun ca sta la titi non stop. O sa le am pana la calcaie... Am pus poze in album. Ma uit pe poze in general si nu imi vine sa cred ca e baiat mare... Kiti de Miki |
Motto-ul de azi:
Stiati ca:
simplicity spune:
La multe lunite Kiti
Motto-ul de azi:
Stiati ca:
micki_mica spune:
Va pregatim de zor si un tortulet si o sampanie pentru piticul care acum 11 luni incheia odiseea din burtica si a plecat curajos spre lumea de afara!
Sunteti invitatii nostri, cu mare si mic, incepand cu ora 4 30 dimineata (rupere membrane), la petrecere!
KITI implineste 11 LUNITE!!!
Ne bucuram ca am putut impartasi cu voi aceste minunate 11 luni!
La si mai multe!
Semnat: o mamica fericita!
Kiti de Miki
micki_mica spune:
citat din mesajul lui simplicity La multe lunite Kiti Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "O singura ambitie este legitima:aceea de a fi mai buni ." Stiati ca: ...Ca sa previi cancerul e bine sa mananci cate un morcov pe zi? |
Ah! Merci! Ne-ai luat-o inainte! Hihihi!
"Bucataream" de zor la mesaj!
Kiti de Miki
ayanna_xem spune:
Buna!
Mi-am adormit zgubilicea mai devreme in seara asta si am terminat si eu cu treburile la ore mai rezonabile.
Acum am citit ultimile pagini si m-am distrat tare...cu DECE si ranza ei . Mare comedie mai esti!
HARNICUTZ, mami...dar de ce nu-i dai acum antemergatorul ala daca tot i-a placut asa de mult? Poate pana la Mos Craciun o sa aiba alte interese...si oricum nu cred ca poate intelege inca legatura dintre Mos Craciun si cadou...eventual ii mai iei ceva atunci, o jucarie noua ceva pentru ca sa asiguri efectul ala de surpriza.
Maia mica si sper sa fie din ce in ce mai bine cu piciorusele si sa scapati cat mai repede si mai usor de ghetute.
LILLO...ce dulce faza cu tzocaitul!...si fii-mea are o tentativa de pup, dar inca nu stie sa tzocaie, mai mult ma mozoleste...
MIREMIA...ce frumos ai povestit tu acolo de delfinitza sugubeata. Experimentez si eu cu fii-mea aceleasi lucruri si am rezonat tare la postarile tale.
ELEFANTICA...si eu vreau sa vad poze cu Isabela. Mi-amintesc ca in perioada burticilor tu aveai niste poze artistice foarte misto! Mi-ar face mare placere sa mai vad cateva!
SIMPLY...asa cred si eu, ca de fapt nu prietena sau remarca ei te-a deranjat, ci faptul ca acea remarca a atins un punct sensibil si a rezonat cu propriile tale nesigurante. Nu trebuie sa te superi pe ea pentru trairile tale pentru ca sunt convinsa ca fiindu-ti prietena nu a intentionat sa te supere cu acea afirmatie, ci doar sa-ti arate o alta perspectiva...si probabil ca nici nu stia ca e subiect vulnerabil pt tine.
ALICREDO...foarte misto ce intentionati sa faceti! Face bine la relatia de cuplu! Si eu cu barbat-meu mai facem 'nebunii' de astea. Cand ne dam cate o intalnire din asta de seductie, am fluturi in stomac toata ziua in asteptarea evenimentului.
Numai ca in ultima vreme ne-am concentrat pe zgubi si cam am uitat de flirturile noastre si ne e dor de-o escapada...mi-ai dat idei!
MIKY_MICA...mare smecherila Kiti. Are carisma!...o sa fie yumiii pentru gagici!!!
BLUE_FLOWER...ce misto tre sa fie sa te plimbi, sa vezi lumea si sa mai iei si bani pentru asta. Bine, stiu ca muncesti in timpul asta, dar e foarte entertaining stilul asta de job.
Mi-ar place si mie ceva care sa implice mai multa 'socializare', ca eu m-am cam saturat de acelasi cabinet si aceleasi fetze. Ma bate gandul sa ma reprofilez!
TOMACA...ce dulce Tudorel cu 'discursurile'! Poate o sa fie politicianul care o sa schimbe cu adevarat ceva in Romanica asta, asa ca lasa-l sa exerseze din timp!
RUXI...chiar, care-i treaba cu acel cadou primit de Ela?!...ca am tot asteptat deznodamantul...ce anume crezi tu ca e? O declaratie din partea baiatului? Chiar sunt curioasa cum evolueaza treaba...eh, adolescentza!!!
...se foieste fii-mea...ma duc s-o mufez inainte sa se trezeasca de-a binelea...Va !
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui micki_mica Va pregatim de zor si un tortulet si o sampanie pentru piticul care acum 11 luni incheia odiseea din burtica si a plecat curajos spre lumea de afara! Sunteti invitatii nostri, cu mare si mic, incepand cu ora 4 30 dimineata (rupere membrane), la petrecere! KITI implineste 11 LUNITE!!! Ne bucuram ca am putut impartasi cu voi aceste minunate 11 luni! La si mai multe! Semnat: o mamica fericita! Kiti de Miki |
repede, repede sa fac si eu urari...
LML Kiti. Sa fii sanatos si sa cresti mare si destept!
cris.dogarel spune:
cu frishk ...
si una Irish pt ALICREDO sa aiba inspiratzie la/de top
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana