Fluturasi de martie-aprilie 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

viss, cred ca nu ai citit tot ce am scris .....si te avanti in a ma face rautacioasa fara motiv. eu am spus ca nu are rost dezbatuta discutia despre spitalul elias CU MINE ci doar intre fetele care vor naste acolo.
si nu te pune nimeni sa citesti postarile mele, poti sari si peste, crede ma ca nu ma deranjeaza.

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

viss si pe mine ma intereseaza mult mai mult sa fie medicul meu langa mine, sa nasc usor si sa fim sanatosi decat conditiile. ca nu-mi trebuie sa stau in puf alea 2-3 zile si pe atatia bani care mi se pare aruncati in vant.
mi se pare o hotie ce fac astia, pai sa dai atatia bani doar ca sa stai 3 zile intr-o clinica privata, mi se pare exagerat. si in alea 3 zile mai mult dorm si alaptez si nu fac nimic altceva ca sa merite banii aia. auzi...77 mil pt 3 zile.......
sa nu se supere fetele cu alte pareri, dar v-am zis si eu parerea mea.

S-a intamplat minunea mult asteptata25+

Mergi la inceput

roxy nu se face greu vita?? eu numai asa am nimerit... sau o prepari cumva anume?? eu de vita fac mai mult ciorbica sau gulas....

Mergi la inceput

asa este fetelor, fiecare cu parerea ei, fiecare citeste ce vrea, hai sa nu inceapa iar spectacolul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanales

am reusit si eu o sa ies mai devreme azi, bucuroasa ca ma bag pe forum si cand colo...am un mare semn de intrebare si un vid in cap: am incercat sa mi pun si eu la semnatura si nr de sapt., dar ca sa mi editez profilul imi trebuie din nou, parola si am uitat-o
stiti cumva la cine scriu din administratia forumului sa ma ajute?
noroc ca mai pot trimite mesaje de pe pagina calculatorului de acasa la care m-am logat la inceput....
ca sa vedeti cat sunt de buna in ale forumului, nici nu stiu cum fac cu PM-urile..Madutza, ti am scris unu acum ceva timp despre cartea dnei Culcer, l-ai primit?
uff, tare nu ma pricep la astea
multam de ajutor

14+

incearca la un moderator, la marius de exemplu si te indruma el mai departe.

Mergi la inceput

bb_yasmi mie imi ia mama muschiulet de vita, de fapt este vitel, ca este o diferenta. tai feliute subtiri cat pot, le bat cu ala de facut snitele...cum i-o zice, apoi o condimentez si o las asa putin sa-si ia gust apoi o pun pe gratar la foc mic si o las acolo sa se faca ea asa incet. si iese foarte buna, deloc tare.
o mai fac inabusita cu apa si ulei, condimentata , normal.

Mergi la inceput

fetelor merg si eu la tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

intru si eu.desi sunt jumate adormita

n-am citit cap trecut dar am vazut ca ma intrebatzi de cartofi

pai cartofi fiertzi in coaja toata ziua sau macar cat putetzi si sa betzi cat mai putzina apa

mai exista la Fares ceai pt gravide pt aceeashi problema

eu acum oricat de putzin ash manca ma balonez fantastic,rezolv cu ceai pt colici

sunt bine,sanatoasa..cu cantarul nu m-am mai intalnit,dar la ce dezorganizata am fost sapt asta sigur m-am abatut rau de tot

am reushit sa inchiriez salonul fetelor care-mi plecasera,dupa muulte negocieri...tot eu am avut de pierdut dar macar imi acopar rata la banca si pot sta linishtita in privintza asta

bb e cumintel,il simt doar seara si putzin in timpul zilei
sapt viitoare sper sa-mi intru in normal si sa fac si eu o cura de cartofi fiertzi ca ma simt umflatzica

va pup pe toate si va urez weekend placut

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 21+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

roxy o sa incerc si eu sa il bat inainte de al pune pe gratar!
tu cum de esti la ora asta pe forum??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am ars o clatita scrum am facut-o ca am venit sa citesc aici ce ati mai scris si cand colo ma intrebam ce naiba miroase , eu uitasem complet de clatita mea

mai am de citit , revin ..sper sa nu mai ard nici o clatita

_
Mind the Bump!20+Sophia Nicole

Mergi la inceput