Fluturasi de martie-aprilie 2011 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
roxy_s spune:
si eu beau muuuulta apa dar si toata ziua sunt la wc si azi am mancat si eu toata ziua. acum seara am baut o cana de lapte cu covrigei cu chimen, am mancat 2 mere si napolitane joe.
asa ca bb_yasmi cred ca te-am intrecut.
chiar, este o idee buna fasole fiarta, putin condimentata, cu putin morcov si brocoli asa ca garnitura. oare brocoli ala din piata este romanesc?
S-a intamplat minunea mult asteptata25+
bb_yasmi spune:
roxy mai aproximez si dupa ochi, ca le stiu deja dar astea le-am cantarit. tot zic ca ma voi opri din contorizare si sa mananc fara sa ma mai gandesc la kg, ingrasat, calorii, etc dar NU MAI POT!!!! de cate ori incerc ma razgandesc si imi zic ca daca imi merge bine asa, ma mentin, nu iau in greutate si nici nu imi este greu, m-am obisnuit, atunci de ce??? tot am zis, sa treaca nunta la care am fost, sa treaca nu stiu ce.....acum sa intru in luna a 7-a...caut motive
mami x2 , de fetita cu codite si s 26
bb_yasmi spune:
roxy e superrrr gustoasa fasole verde fiarta cu putin unt si usturoi.... si cu un gratar de piept de pui langa....
roxy_s spune:
bb_yasmi lasa ca este bine cat de cat sa controlezi situatia dar vezi sa nu devii prea stresata din cauza asta si sa faci o obsesie. de fapt, nu faci ca am vazut ca bagi 4 clatite odata.
bb_yasmi spune:
da roxy dar am sarit peste o masa pt clatitele alea....
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi roxy e superrrr gustoasa fasole verde fiarta cu putin unt si usturoi.... si cu un gratar de piept de pui langa.... mami x2 , de fetita cu codite si s 26 |
eu faceam fasolea verde fiarta cu putin ulei de masline si putin otet si usturoi..ca o salata.. e tare gustoasa
roxy, da tu ma termini cat poti sa mananci.. pai eu m-as face cat casa daca as manca asa..ai un metabolism f f bun
mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu
viss spune:
mai yasmi, de ce esti rautacioasa? de ce nu ar merita dezbatuta discutia despre Elias? binenteles ca sunt interesate cele care vor naste acolo. asta e, tu esti din timisoara, nu te interesaza maternitatile bucurestene, dar multe suntem bucurestene.cine stie, poate dr meu pleaca in strainatate in perioada in care nasc, si ajung de la Giulesti la Elias, de ce sa nu casc un pic urechile si spre ce e in alta parte? poate ca eu nu sunt interesata sa citesc in fiecare zi ce ai mancat, ce vei manca, cate kg ai avut dim, seara..ptr mine astea nu sunt informatii de interes public, din care eu pot invata ceva, dar ..ma intereseaza sa aflu cum e la municipal, elias, filantropia, giulesti.
ailed- multumesc de raspuns. imi pare rau de situatia prin care a trebuit sa treci, dar faptul ca ai zis ca ATI era ok, ma bucura foarte mult. imi da un pic mai multa siguranta.pe mine conditiile ma impresioneaza mai putin ca profesionalismul.
20 SA+
bb_yasmi spune:
maine ce meniu aveti>????
eu ma gandeam iarasi la fasole verde cu pui grill si sos de iaurt cu usturoi.
roxy_s spune:
bb_yasmi si eu o sa-mi fac dar cu vita, puiul nu prea il mai suport nu stiu de ce. mananc mai multa vita, porc si peste.
sper sa mai tina piata asta cu salata verde, ridichi, ceapa verde, praz....asa bune sunt, zilnic mananc din astea. parca in alti ani pe vremea asta nu prea se mai gaseau verdeturi, nu? sau era mai frig atunci.
roxy_s spune:
miki crede-ma ca incercam cateodata sa mananc mult sa ma ingras si eu putin si nimic. dar acum nu mai incerc, ma simt foarte bine asa, mananc cat imi trebuie fara retineri.