Fluturasi de martie-aprilie 2011 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
ailed_dota spune:
Viss, eu am facut a doua cezariana la giulesti , dar din pacate nu a fost cel mai fericit m,oment pt mine...
La terapie intensiva a fost super ok, la reanimare bine , dar nu stiu sa-ti sun de bbei ca a mea era la Doamne-Doamne....
oricum dupa evenimentul din august cred ca e mai mult decat ok...
mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu
roxy_s spune:
ce mai faceti burtici?
am citi ce scrieti despre nastere. si eu zic ca este mai bine sa nu il ai pe bebe in camera tocmai pentru odihna si refacere, asa am auzit de la prietenele mele. mergi frumos si il alaptezi din 3 in 3 ore dar in rest dormi, te odihnesti.
mandreeac daca iti trimit aia de la Biogenis detalii pe mail sa-mi trimiti si mie, te rog, sa vad si eu ce conditii au. pana acum am citit de la 3 firme de recoltare si cei mai ok mi s-au parut Cord Blodd.
happiness ce bine arata tarta nici nu vreau sa-mi imaginez ce gust are
S-a intamplat minunea mult asteptata25+
roxy_s spune:
bb_yasmi pentru mine nu sunt multe 4 clatite. pai nu-mi ajung nici pe-o masea cand fac clatite mananc atunci pe loc vreo 6-7 sa ma satur si apoi mai mananc restul a doua zi.
fetelor am uitat sa va zic. ieri am fost cu mama prin magazine si am luat la bebelina un set cu 5 piese cu pantalonasi cu piciorus, bavetica, body, salopetica si caciulita. frumoaseeeee ce-mi plac salopetele si pantalonasii cu piciorus, sunt asa scumpici
bb_yasmi spune:
miki, andreea, fiecare mamica e cu ideeile ei, cu cerintele si asteptarile ei...voi sa fiti multumite de locul unde veti naste. asta e cel mai important.... nu cred ca are rost dezbatuta aceasta discutie despre spitalul elias si conditiile de acolo, eventual doar de voi cele care veti naste acolo.
doamne ca in seara asta simt si eu ca pocnesc.... si am mancat la ora 18 si ceva 100 gr cartofi fierti si 100 gr fasole verde fiarta.... mai bine sa ma roada stomacul decat sa simt ca pocnesc
de abia astept pana luni sa merg la eco!!!!
mami x2 , de fetita cu codite si s 26
bb_yasmi spune:
roxy te odihnesti si cu bb in salon, ca de obicei primele zile el mai mult doarme....si papa....apoi incepe scandalul
aaa....si erau uriaseee clatitele....duble fata de alea normale...
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota eu am trecut la regim si imi e FOAME....(CRED CA DE AIA AM LIMBARITA...) mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu |
bea apa!! sau un ceai
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi miki, andreea, fiecare mamica e cu ideeile ei, cu cerintele si asteptarile ei...voi sa fiti multumite de locul unde veti naste. asta e cel mai important.... nu cred ca are rost dezbatuta aceasta discutie despre spitalul elias si conditiile de acolo, eventual doar de voi cele care veti naste acolo. doamne ca in seara asta simt si eu ca pocnesc.... si am mancat la ora 18 si ceva 100 gr cartofi fierti si 100 gr fasole verde fiarta.... mai bine sa ma roada stomacul decat sa simt ca pocnesc de abia astept pana luni sa merg la eco!!!! mami x2 , de fetita cu codite si s 26 |
pai erau discutii de principiu..nu neaparat despre elias, ci despre spitale si regulile lor interne..
detaliile strict legate de nasterea acolo intradevar sunt pt andreea, ca ea le-a solicitat..sau cine stie, poate mai folosesc si altora care vor naste acolo
te simti asa plina de la 200 gr legume fierte ? ..hmm, poate ca sunt cartofii mai satiosi..sau poate ti-ai obisnuit organismul fara papa seara..
mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu
bb_yasmi spune:
probabil miki....ca doar nu am mancat mare lucru...si sunt si 2 ore deja de atunci!
roxy_s spune:
bb_yasmi nu-mi zi ca ai si cantarit cartofii si fasolea tu le cantaresti, sau asa dupa ochi zici.