Fluturasi de martie-aprilie 2011 (68)
Raspunsuri - Pagina 3
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 svetlana, personalul e cat se poate de amabil..mai dai si peste cate o scorpie, da na..asa e peste tot program exista de vizite, eu i-am vazut pe ai mei imediat dupa ce am nascut, inainte sa ma duca in salon, mi-au dat sa mananc si am stat de vorba..pe urma de a doua zi la program..si l-au vazut si ei pe bebe tot atunci cand l-au scos inainte sa-l duca la neonatologie. mandreac, vizita da, nu vin in salon pt ca eu cred ca ar fi haos..mai venea cate un tatic ( probabil cu ceva spaga la intrare se rezolva ) insa eu n-am apelat..e cam aiurea pt colegele de salon, unele poate vor sa se odihneasca, altele poate sa se mulga si tot asa..asa ca iseam eu pe hol la intalniri, ba chiar am facut si o plimbare afara in curtea spitalului, era soare si frumos..toaletele sunt pe hol, comune..curatenia ce sa zic, mai depinde si de locatari asta daca nu-ti aranjezi cu dr tau pt rezerva.. mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu |
DA, voi vb pentru rezerva cu dl dr , insa nu stiu cum se va putea daca eu nasc natural, dar sper sa fie totul bine pana la sfarsit. Vreau rezerva ca stiu ca are baie proprie.
Cum l-au vazut pe bebe, i-ai dus tu la neonatologie???? Chiar imi puneam problema cum ma vor vedea ai mei, ca daca stiti cum fac tiganii cand merg si la spital si la proces claie peste gramada asa sunt si ai mei. Noi am mers 5 persoane la morfologia de trim 2, ca se uita toata lumea la noi, dar dl dr mi-a spus ca am voie sa vin cu sustinatori sa il vada pe bebe si veneau si la aia de trim 1, dar fiind transvaginala nu au intrat decat sora mea si mama.
Asa si intrebarea mea este cum il vad ei pe bebe, ca pe mine ma macina ideea asta, va dati seama macar mama , sora , sotul, cumnatul si tata sa il vada pe micul printz pana ajungem acasa?????
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei
mandreeac spune:
citat din mesajul lui ailed_dota cu sarea Lavi, si cu faptul ca nu consumi apa sufienta si organismul tinde sa-si faca rezerve strategice mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu |
Cred ca aici e buba la mine, ca nu consum suficienta apa. Eu beau ca mi se face sete foarte des, dar nu am contorizat cat . Ar fi cazul sa incep sa calculez cata apa beau, ca eu sare nu folosesc dupa cum v-am zis. Ce cred ca mai duce la umflarea picioarelor e faptul ca stau si mult in picioare.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei
ioanales spune:
am reusit si eu o sa ies mai devreme azi, bucuroasa ca ma bag pe forum si cand colo...am un mare semn de intrebare si un vid in cap: am incercat sa mi pun si eu la semnatura si nr de sapt., dar ca sa mi editez profilul imi trebuie din nou, parola si am uitat-o
stiti cumva la cine scriu din administratia forumului sa ma ajute?
noroc ca mai pot trimite mesaje de pe pagina calculatorului de acasa la care m-am logat la inceput....
ca sa vedeti cat sunt de buna in ale forumului, nici nu stiu cum fac cu PM-urile..Madutza, ti am scris unu acum ceva timp despre cartea dnei Culcer, l-ai primit?
uff, tare nu ma pricep la astea
multam de ajutor
14+
bb_yasmi spune:
multumesc de raspunsuri. ca gandeam la asta...eu cum beau multa apa.....
cris cam asa gandesc eu ca si tine in legatura cu nasterea la privat, mai ales ca am trecut printr-o nastere la stat in conditii chiar mai bune fata de ce povestesc fetele aici la noi nu se punea pb de iesit afara sau pe hol la vizite, copilul statea (daca mama vroia) non stop in salon (doar la baita si vizita dr il luau),fiecare salon cu 3-4 paturi avea baie proprie ff bine pusa la punct si curata, etc, etc ceea m a deranjat pe mine am mai spus-o, atitudinea personalului, care se poarta cu tine zici ca ti-ar face cine stie ce favor...:(, spaga peste spaga, de la portar pana la infirmiera, de dr nici nu mai spun (ca nu am auzit nici unul la noi care sa nu i a bani),etc. acum sa vedem....mai e pana la nastere!
mami x2 , de fetita cu codite si s 26
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
DA, voi vb pentru rezerva cu dl dr , insa nu stiu cum se va putea daca eu nasc natural, dar sper sa fie totul bine pana la sfarsit. Vreau rezerva ca stiu ca are baie proprie. Cum l-au vazut pe bebe, i-ai dus tu la neonatologie???? Chiar imi puneam problema cum ma vor vedea ai mei, ca daca stiti cum fac tiganii cand merg si la spital si la proces claie peste gramada asa sunt si ai mei. Noi am mers 5 persoane la morfologia de trim 2, ca se uita toata lumea la noi, dar dl dr mi-a spus ca am voie sa vin cu sustinatori sa il vada pe bebe si veneau si la aia de trim 1, dar fiind transvaginala nu au intrat decat sora mea si mama. Asa si intrebarea mea este cum il vad ei pe bebe, ca pe mine ma macina ideea asta, va dati seama macar mama , sora , sotul, cumnatul si tata sa il vada pe micul printz pana ajungem acasa????? Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei |
pai atunci depinde cum ai noroc cu rezerva..si sa fie locuri libere ca sunt si perioade cand nu mai primesc, sunt toate locurile ocupate..chiar ieri trebuia sa nasca o prietena si dimineata au trimis-o acasa dar a rechemat-o dr la pranz..se pare ca se rezolvase..bine, era nastere declansata si se putea..
acum cu vazutul, dupa ce l-au scos pe bebe si mi l-au aratat si mie l-a luat asistenta cu dr. neonato sa-l duca la el in salon..in drum i-a lasat sa intre si i l-au aratat, i-au facut si poze..intre timp pe mine m-au cusut si dupa, pana sa ma duca in salon, am stat intr- o camera langa cea unde am nascut, singura cu ai mei, am papat, am stat de vorba ..ideea e ca asistentele se tot plimba pe acolo si ai tai trebuie sa vorbeasca dinainte, sa spuna ca au pe X care naste si ca vor sa vada si ei pe bebe..si bineinteles cu o mica atentie..
mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu
mandreeac spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi multumesc de raspunsuri. ca gandeam la asta...eu cum beau multa apa..... cris cam asa gandesc eu ca si tine in legatura cu nasterea la privat, mai ales ca am trecut printr-o nastere la stat in conditii chiar mai bune fata de ce povestesc fetele aici la noi nu se punea pb de iesit afara sau pe hol la vizite, copilul statea (daca mama vroia) non stop in salon (doar la baita si vizita dr il luau),fiecare salon cu 3-4 paturi avea baie proprie ff bine pusa la punct si curata, etc, etc ceea m a deranjat pe mine am mai spus-o, atitudinea personalului, care se poarta cu tine zici ca ti-ar face cine stie ce favor...:(, spaga peste spaga, de la portar pana la infirmiera, de dr nici nu mai spun (ca nu am auzit nici unul la noi care sa nu i a bani),etc. acum sa vedem....mai e pana la nastere! mami x2 , de fetita cu codite si s 26 |
Yasmi, Eliasul este sg spital din cate stiu eu in care bebelusul nu sta cu mama in salon, in rest in celelalte spitale, eu am fost si la CF2 si la Municipal si Filantropia si bebelusul statea cu mama in salon. Aici asa este practica, intr-un fel mai bine spun unele mamici, intr-un fel stai cu dorul de el, dar 2-3 zile nu o fi foc, acum stiu eu ce sa zic.
Voi cu ce clinica veti colabora pentru celule stem???? Eu tocmai ce am trimis un e-mail la Biogenesis, sa vad care sunt conditiile si pretul pentru kit si recoltare.
mandreeac spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miki1979
pai atunci depinde cum ai noroc cu rezerva..si sa fie locuri libere ca sunt si perioade cand nu mai primesc, sunt toate locurile ocupate..chiar ieri trebuia sa nasca o prietena si dimineata au trimis-o acasa dar a rechemat-o dr la pranz..se pare ca se rezolvase..bine, era nastere declansata si se putea.. acum cu vazutul, dupa ce l-au scos pe bebe si mi l-au aratat si mie l-a luat asistenta cu dr. neonato sa-l duca la el in salon..in drum i-a lasat sa intre si i l-au aratat, i-au facut si poze..intre timp pe mine m-au cusut si dupa, pana sa ma duca in salon, am stat intr- o camera langa cea unde am nascut, singura cu ai mei, am papat, am stat de vorba ..ideea e ca asistentele se tot plimba pe acolo si ai tai trebuie sa vorbeasca dinainte, sa spuna ca au pe X care naste si ca vor sa vada si ei pe bebe..si bineinteles cu o mica atentie.. mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu |
Cu cat ma voi apropia mai mult de perioada nasterii, te voi bombarda cu intrebari, sa fii sigura de asta ca sa stau si eu cu ai mei si sa il vada pe bebe.
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi multumesc de raspunsuri. ca gandeam la asta...eu cum beau multa apa..... cris cam asa gandesc eu ca si tine in legatura cu nasterea la privat, mai ales ca am trecut printr-o nastere la stat in conditii chiar mai bune fata de ce povestesc fetele aici la noi nu se punea pb de iesit afara sau pe hol la vizite, copilul statea (daca mama vroia) non stop in salon (doar la baita si vizita dr il luau),fiecare salon cu 3-4 paturi avea baie proprie ff bine pusa la punct si curata, etc, etc ceea m a deranjat pe mine am mai spus-o, atitudinea personalului, care se poarta cu tine zici ca ti-ar face cine stie ce favor...:(, spaga peste spaga, de la portar pana la infirmiera, de dr nici nu mai spun (ca nu am auzit nici unul la noi care sa nu i a bani),etc. acum sa vedem....mai e pana la nastere! mami x2 , de fetita cu codite si s 26 |
bbyasmi, dar sunt puncte pro/contra la ce am povestit noi aici..practic mie mi s-ar parea mult mai obositor si neigienic 4 fete in salon cu parinti, soti/bunici/prieteni si cu 4 bebei pe langa care n-au acelasi program..cand unul plange altul doarme si tot asa..pt mine ar fi mult mai obositor asa, eu nu vad aceste lucruri ca si conditii proaste..sunt bune pt odihna mamei, pt linistea ei si pt reculegerea dinainte furtunii iar toaletele pe hol sunt folosite doar de mamici, nu vine nimeni din exterior acolo..iar cat stai acolo dupa fiecare toaleta mergi la asistente si-ti fac toaleta locala cu iod pt dezinfectare..e cat se poate de igienic..
sunt puncte pro si contra pt fiecare caz in aprte..mie personal mi-a parut rau ca nu l-am avut pe bebe langa mine, insa prietene care au nascut la municipal si au stat cu bebeii mi-au spus ca am fost norocoasa ca ele dupa 4 zile au iesit traumatizate de acolo, nu erau conditii de odihna nici pt bebe nici pt mama, era un haos total, n-au inchis un ochi zilele/noptile acelea si acasa intri in priza cand ajungi..deci depinde, totul e variabil..
mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu
ailed_dota spune:
Miki sa sti ca prietenele tale au dreptate...
si eu am nascut pe printesa mea la Municipal si a fost terifiant...
de abia asteptam sa ma duc acasa...
1. eu facusem cezariana pt ca nu se declansau contractii, nu tu dilatatii, etc.. nici macar induse (oricum petrecusem ultimele 2 luni in pat asa ca muschii mei erau ...)
2.chiar dac cu mine in salon numai era nimeni (pt ca s-au nascut putini copii atunci)a fost naspa:m-a lasat asistenta de la neonatologie cu bb in brate si cu neonul aprins in ochi ( care se stingea doar de la intrare...)si eu de abia puteam sa ma dau jos din pat sa fac pishu, sa ma dau cu copilul in brate era imposibil...si uite asa am stat eu 2 ore jumate cu bb in brate cu frica sa nu adorm sa-l scap (asta de la 3 la 5 jumatate noaptea )
desi am sunat n-a venit...
si oricum se strigau "doamnele" asistente pe hol ca pe camp...
si nu numai la mine..
dupa 5 ani cand a nascut cumatra mea era la fel bani, bani, bani, atentie cand au ele chef si nesimtire muuuuulta
pacat de doctori...
si desi e dragut teoretic sa stai cu bb in camera mie mi se pare mai ok sa ti-l aduca la alaptat sau la cerere, mai ales ca se gasesc toi sa vina in vizita la spital , nu zic nu, e dragut dar tu mai vrei sa dormi , poate nu esti intr-ale tale..., nu cred ca esti in cea mai buna forma fizica..., avea soacra-mea o prietena care venise la mine.. dc? nu imi explic ca nu era prietena mea si se apucase sa curete masa pe acolo ( nu stiu dc.. ) , i-a adus lui bb o papausa din aia chinezeasca cu cap, par si haine si se tot baga in vb, iar eu nu vroiam decat sa ma ia sotul in brate si sa ne minunam de de printesa.... noroc ca ma sculam greu din pat
asa daca vrei sa vada copilul , bine, daca nu imi pare rau dar e la salon, si nuti-l tine nimeni in brate , tras de obraji (asta e ca pusul mainii pe burtica cand esti gravi)s.a
Eu zic ca daca se poate si ai banuti e bine la privat si daca ai cum vizite cu grija...apropo la Euroclinic cam 25 de milioane sunt acoperite de casa de asigurari, cumatra mea a nascut in mai anul asta si asa a fost..
pupici
eu am trecut la regim si imi e FOAME....(CRED CA DE AIA AM LIMBARITA...)
mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu
viss spune:
pisuc, ma bucur ca esti bine, si fericita.mai ales ca a mers bebele la conferinta, unde a si fost observat. eu a treb sa ies in timpul conferintei de la Sinaia, iar pe hol, deja varsam in mana, ca sa nu mai zic ca am busit usa toaletei si am stricat luciul chiuvetei din Intercontinental- de, hotel cu 5 steleapoi m-am intors la conferinta, am mai stat 30 min, dupa care ma simteam atat de epuizata, incat la 11 dim. am ajuns in pat, si am adormit pe loc. a fost de pomina ziua aceea,bine ca, nu am varsat in sala, atunci chiar as fi fost de pomina
stie careva cum e la Giulesti? eu acolo voi naste.dr. mea lucreaza acolo, si la Regina Maria, binenteles ca prefer statul, din motive financiare , dar si de siguranta medicala - nu am incredere in manageriatul urgentelor la privat.
20 SA+