Fluturasi de martie-aprilie 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu mi-am pregatit cina: cartofi fierti si fasole verde fiarta cu usturoi

andreea, pt mine conteaza mult cele 3-4 zile. la prima nastere am stat 5 nopti in spital, a 6-a am plecat. cum vizitele sa fie pe hol??? si mi se pare ffff nasol sa fie baia pe hol ca atunci ai nevoie ffff mare de baie/toaleta/igiena.
si eu care aveam impresia ca maternitatile din buc sunt multtt peste cele de la noi din oras...

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am si eu o intrebare, poate cam prosteasca.... dar retentia de apa din organism are vreo legatura cu faptul ca bei multa apa??? sau doar cu sarea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cu sarea Lavi, si cu faptul ca nu consumi apa sufienta si organismul tinde sa-si faca rezerve strategice

mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

buna seara

roxy m-ai strigat tu mai devreme dar aveam muuuuuulta treaba, de abia acum m am eliberat

am vazut ca discutati despre nastere la stat sau la privat. eu voi naste la privat 100%. din fericire, aveam demult banii pusi deoparte pentru asta.

referitor la ce zicea miki, noi d-aia am ales euroclinicul din toate spitalele private din buc, e poarta in poarta cu spitalul de urgenta, daca doamne fereste se intampla ceva am de traversat doar un hol...dar prefer sa nu ma gandesc...

si pentru noi evident asta e o cheltuiala importanta dar am fost in vizita la prietene care au nascut si la stat si la privat, si m-a atras mult mai mult ce se intampla la privat. daca nu aveam banii pusi deoparte faceam un efort ca sa nasc la privat. de asemenea, vorbind de bani, cel putin in cazurile pe care le cunosc eu, daca stateai sa aduni spagile date in stanga si in dreapta se ajungea la o diferenta de vreo 25 de milioane.

sincera sa fiu, o sa nasc (sper) de doua ori in viata. prefer sa fac un efort mai mare si sa dau 25 de milioane in plus pentru a imi asigura o experienta cat mai placuta a nasterii.

va

s 19, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

svetlana, personalul e cat se poate de amabil..mai dai si peste cate o scorpie, da na..asa e peste tot program exista de vizite, eu i-am vazut pe ai mei imediat dupa ce am nascut, inainte sa ma duca in salon, mi-au dat sa mananc si am stat de vorba..pe urma de a doua zi la program..si l-au vazut si ei pe bebe tot atunci cand l-au scos inainte sa-l duca la neonatologie.
mandreac, vizita da, nu vin in salon pt ca eu cred ca ar fi haos..mai venea cate un tatic ( probabil cu ceva spaga la intrare se rezolva ) insa eu n-am apelat..e cam aiurea pt colegele de salon, unele poate vor sa se odihneasca, altele poate sa se mulga si tot asa..asa ca iseam eu pe hol la intalniri, ba chiar am facut si o plimbare afara in curtea spitalului, era soare si frumos..toaletele sunt pe hol, comune..curatenia ce sa zic, mai depinde si de locatari asta daca nu-ti aranjezi cu dr tau pt rezerva..

mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragele mele
Azi m-am bucurat tare fiindca:
1. am fost la o conferinta si toata lumea s-a prins ca am burtica si astept un bebe
2. bebele a miscat tare entuziast de mai multe ori in zi, si l-a simtit in sfarsit si taticul lui!

Am trecut si prin Carrefour, si o sa reactivez discutia despre carti pentru cresterea copilului (va rog sa nu ma/va mai certati! eu nu ma supar oricum, chiar daca n-am nimerit-o pe cea mai buna): m-am uitat o gramada ca sunt multe frumoase, mari, cu desene sau poze. Am zis ca o sa le cer de la Mos Nicolae, ca sa le primesc dupa morfofetala de pe 29 noiembrie (asa, de superstitie).
Cel mai mult mi-a placut Mama si copilul de Elisabeth Fenwick, are niste poze atata de faine si de pe inteles, pare foarte buna. Poate nu e excesiv de detaliata, nu stiu, voi ce ziceti?
Mai era una a unui grup de italieni: Avem Un Copil! 0-3 Ani - Grazia Honegger Fresco care iar mi-a placut mult, cu multe scheme si destul text.
De Dr Spock ce ziceti?

Va pup si sper sa citesc cat mai multe din parerile voastre!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 18+ cu un dragalas

Dr Spock e no 1..pe bune, merita din toate punctele de vedere..eu nu mi-am luat-o chiar de la inceput, ci cand avea vlad vreo 8 luni dar e f fbuna..
pt perioada aia imediata dupa nastere, pt sugar cat si pt mamica eu o recomand tot pe clasica Mama si copilul, Capraru..nu dati cu rosii, nici eu nu vreau sa reactivez discutiile..
a, si pisuc, eu zic sa nu te iei dupa poze, sti cum e..ambalaj frumos si continut.. acum nu stiu ce sa zic despre cartile alea, dar eu am avut mai multe de scriitori straini toate cu poze frumoase dar nu am retinut ceva informatii pretioase de pe acolo..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am si eu o intrebare, poate cam prosteasca.... dar retentia de apa din organism are vreo legatura cu faptul ca bei multa apa??? sau doar cu sarea??

nu, se pare ca cu cat bei mai multa apa cu atat drenajul e mai bun..asa am citit..sarea cred ca e de vina in schimb, eu de cand am renuntat la muraturi se vad schimbari in bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Strumphitz, eu am gasit doar asta:
Stiati ca? Necesarul zilnic de magneziu al unui adult este de 300-400 mg în functie de sex, greutate si înaltime. O dozare inadecvata a magneziului cauzeaza deseori spasme musculare si este asociata cu boli cardiovasculare, diabet, hipertensiune si osteoporoza.

Mie mi-a dat dr. Pregnacare 1 tb/zi si contine Mn 150mg si B6 10mg.M-am uitat pe cutie.

Te

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

buna seara

roxy m-ai strigat tu mai devreme dar aveam muuuuuulta treaba, de abia acum m am eliberat

am vazut ca discutati despre nastere la stat sau la privat. eu voi naste la privat 100%. din fericire, aveam demult banii pusi deoparte pentru asta.

referitor la ce zicea miki, noi d-aia am ales euroclinicul din toate spitalele private din buc, e poarta in poarta cu spitalul de urgenta, daca doamne fereste se intampla ceva am de traversat doar un hol...dar prefer sa nu ma gandesc...

si pentru noi evident asta e o cheltuiala importanta dar am fost in vizita la prietene care au nascut si la stat si la privat, si m-a atras mult mai mult ce se intampla la privat. daca nu aveam banii pusi deoparte faceam un efort ca sa nasc la privat. de asemenea, vorbind de bani, cel putin in cazurile pe care le cunosc eu, daca stateai sa aduni spagile date in stanga si in dreapta se ajungea la o diferenta de vreo 25 de milioane.

sincera sa fiu, o sa nasc (sper) de doua ori in viata. prefer sa fac un efort mai mare si sa dau 25 de milioane in plus pentru a imi asigura o experienta cat mai placuta a nasterii.

va

s 19, in asteptarea baietelului nostru minunat

asta cu spagile e discutabila..eu cum am povestit n-am dat mai mult de maruntisuri, sa zic 5-6 mil..daca ma chinui sa adun..si asta pt ca am vrut eu, obtineam acelasi rezultat si fara..dar depinde de medici, de spital..deci diferenta incazul meu e substantiala..dar e normal daca ai banii necesari sa-ti doresti sa nasti in conditii mai bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

eu mi-am pregatit cina: cartofi fierti si fasole verde fiarta cu usturoi

andreea, pt mine conteaza mult cele 3-4 zile. la prima nastere am stat 5 nopti in spital, a 6-a am plecat. cum vizitele sa fie pe hol??? si mi se pare ffff nasol sa fie baia pe hol ca atunci ai nevoie ffff mare de baie/toaleta/igiena.
si eu care aveam impresia ca maternitatile din buc sunt multtt peste cele de la noi din oras...

DA, Yasmi e foarte bine daca iti permiti sa nasti la spital particular, evident ca pleci de acasa doar cu mainile in buzunar si acolo iti ofera totul. Si mie mi-a zis colega mea ca a fost tratata regeste si merita, dar eu am zis ce prefer, atat.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput