Fluturasi de martie-aprilie 2011 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
dyadyazuza spune:
buna mamici cu burtici.
revin si eu dupa o lunga pauza de forum si cu 3 zile de spitalizare si cu venele si fundu gaurit de ampicilina si no-spa.nu ma chinui sa recuperez ca e ffff mult de citit. in schimb am vazut ca a revenit strumphitza si ma bucur enorm.am fost internata pt ca ma durea ff tare burta in partea stanga de jos pana un pic mai sus de buric si spatele initial se credea ca e infectie urinara dar analizele au iesit bine. nu stiu de ce mi-a mai facut ampicilina dar important e ca mi-au trecut dureile. in schimb a mai aparut o problema la spital la una din examinari din cauza valvelor mi-a curs sange si m-am speriat ingrozitor de am inceput sa bocesc pe acolo si radeau toate asistentele de mine si pt linistea mea mi-am sunat doctorita si a venit de acasa si m-a consultat si ea si a zis sa stau linistita ca nu e nimic rau sa stau cat mai mult la pat, fara contact sexual si sa iau cate un utrocestan de 200mg seara ca am un vagin mai sensibil si ca mi sa atins rana de pe col cu valvele. fara sa platesc absolut nimic toata lumea s-a purtat fff frumos cu mine si asistentele chear incercau sa ma calmeze si ma faceau sa rad si ma intrebau din juma in juma de ora cum ma simt si daca mai curge ceva. in fiecare dim si amiaza ascultau inima lu bebe, in schimb sunt dezamagita ca nu mi s-a facut nici o eco
va si ma retrag la patut
20http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw
Happiness_4_us spune:
Am mancat si eu sapt trecuta clatite cu gem de gutui la cae=re am mai adaugat niste miez de nuca, nu de alta, dar sa aiba mai multe calorii.
Au fost buneeeeeeee!!!!!!
Islandezii le mananca umplute cu zahar.
Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
pisucmic spune:
Meniu: maine sarmale si salata de boeuf si cornulete aduse de soacra mea va fi WE mniam mniam!
Miki, multumesc ca mi-ai raspuns! Super util!
Nimeni nu mai are opinii despre cartile despre crescut bebei din comert? Doar papa, doar papa?
Viss, Roxy
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 18+ cu un dragalas
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happiness_4_us Am mancat si eu sapt trecuta clatite cu gem de gutui la cae=re am mai adaugat niste miez de nuca, nu de alta, dar sa aiba mai multe calorii. Au fost buneeeeeeee!!!!!! Islandezii le mananca umplute cu zahar. Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria Am produse la bazar. Ajuta si tu! |
eu le fac cu branzica de vaci la cuptor cu smantana si vanilie , ca sa aiba mai multe calorii dar eu o sa mananc numai una ca deja e foarte tarziu , e 7 acum le fac pentru Nick ca el e innebunit de clatitele astea de cand a mancat prima data
acum doarme saracu a venit de la munca pe la 5 si un pic , a plecat super devreme ca ii era rau si a spus ca se simte super obosit si l-am trimis de urgenta in pat la nani
nu stiu pana la cat sa il las sa faca nani ca dupa aia nu mai doarme la noapte si maine dimineata la 11 avem trenul spre socri
cina e gata, mi-a iesit o super ciorbita de perisoareeee acum mai am de copt vreo cateva caltite, le umplu si le dau la cuptor
Multumesc de raspunsul despre magneziu Am luat o pastiluta de 150 mg de Magneziu si juma de Vitamina B6 , sper sa nu fie prea tare, 25 mg , as fi rupt-o in 3 sau 4, dar e micuta micuta si abia am rupt-o in 2
_
Mind the Bump!20+Sophia Nicole
bb_yasmi spune:
offf dya prin ce ai trecut....nu ai aflat ce se ascunde in burtica???
pisuc eu nu ti-am raspuns pt ca nu am nici o carte despre crescut copii. am avut super nanny dar asta e pt mai tarziu
strumphy, happy....sunt atatea combinatii super de umplut clatite.... mie imi plac toate.... dar mai ales cele de care spune strumphy, sau miere cu banane si nuca, etc
mami x2 , de fetita cu codite si s 26
strumphitza spune:
pisuc , eu nu stiu ce sa-ti raspund, dar cred ca stii ca eu am o carte "depasita" Mama si copilul , mai am si altele de la englezoi de aici, vrei sa iti spun cum se numesc ?
dyadya, imi pare rau sa aud ca nu te-ai simtit prea bine , dar ma bucur ca esti acum ok acasa
ma duc sa termin papa si dupa sa il trezesc pe Nick desi mi-e mila de el ca e super obosit cred ca daca l-as lasa ar dormi pana maine la ora asta
_
Mind the Bump!20+Sophia Nicole
viss spune:
dyadya- groaznic. de nedorit nici dusmanilor.am fost insa uimita de cum ai descris personalul spitalului, si faptul ca au fost atenti cu tine, cu sarcina in general, si deci nu neaparat nesimtiti. La ce spital ai nascut?
eu una sunt satula sa aud de personalul medical - doar lucruri negative- de , si eu fac parte din acest personal, pe de alta parte sunt dezamagita de cei care intradevar nu se comporta corespunzator, neuman, neprofesional; eu una sunt tare multumita de dr. mea,a 3-a in drumul meu spre fericireinclusiv , dupa o garda survenita dupa 2 zile in care am stat la un deces in familie- am avut sangerare, am cerut sa vin la eco= dezlipire de placenta la 9 saptamani, a spus casieritei sa nu platesc ecografia, la cabinetul particular.mi s-a parut un gest de mare omenie. acum ma gandeam, ca eco era 1 mil., dupa ce nasc, as putea sa cumpar un buchet de flori in valoare de 1 milion, 2 milioane- multe, multe flori..nu din ala amenajat, flori - 20-30 fire, viu colorate..
20 SA+
alina06st spune:
Strumphy, eu iau magne b6. Unul romanesc, Magneziu forte se numeste, se ia o pastiluta pe zi, medicul mi-a zis cand am avut probleme, ca pot lua 2 pe zi fara grija. O pastila contine doar 50 de mg de magneziu si 5 mg de B6.
Dar la ei pe cutiuta nu scrie cam cat ar fi recomandat pe zi?
Pisuc, referitor la carti, au am tot auzit de asta de la dr Spock ca ar fi buna. Am auzit multe pareri bune despre ea si de la persoane din afara tarii, si pe la tv... Eu inca nu m-am uitat. Am o "Mama si copilu" a sotilor Capraru, varianta veche si o sa ma uit mai incolo sa iau si eu ceva, cred ca voi opta pt dr. Spock. In rest mai am cateva luate anul trecut cu "Banii de carti" primiti de la scoala (sunt profa). Dar sunt pt ceva mai incolo. De-astea de alimentatie, de educatie, nici nu mai stiu, una e a lui super nany... O sa ma uit maine dimineata, ca acu' mi-e lene sa ma duc in living. Sunt deja in pat
Fetele e bine ca vorbiti si despre spitale, mai ales pt cele care sunteti din acelasi oras. Cat despre privat sau stat, eu zic ca cine isi permite, are bani si are o sarcina fara probleme, sa mearga la privat. Orice s-ar zice esti tratat altfel. La noi nu exista, asa ca merg la stat. Deja m-a enervat o asistenta cand am mers dupa medical. M-a luat la pertu, "Stancu, hai vino-ncoa" pe un ton de ziceai ca-i cel putin directorul spitalului, iar eu femeia de serviciu. Dar asta e. Cum au rezistat prietenele mele, o sa rezist si eu.Important e ca am incredere in medicul meu ca va avea grija de mine, ca la neonatologie e sectia ok, la prematuri de asemenea.
in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Deea99 spune:
am apucat sa va frunzaresc si eu un pic
Pisuc Dr. spock zic eu...din punctul meu de vedere nota 10...mie mi-a raspuns la multe intrebari avute in cap....dupa prima vizita a doctorei , mi-am dat seama ca trebuie sa imi fac o lista cu intrebarile ce ma framanta..faceram lista cu tot ce imi trecea mie prin cap si nu gaseam un raspuns si cand ma vedeam cu doctora..ba incepeam cu altele..ba dezbraca bebelush si incepea sa planga de nu ne mai auzeam si mereu ziceam ca m-am dus vaca si am plecat bou din cabinet
dupa ce mi-am cumparat dr. spook am gasit multe raspunsuri in ea si mi-a parut rau ca nu am avut-o de la prima zi...acum nu o mai am ca am impurumutat-o si nu am mai primit-o inapoi..nu stiu daca char varianta spusa de acea prietena e reala sau a dat-o ea uitata la ea in biblioteca....cert este ca acum nu o mai cumpar..ma bazez pe flerul meu de mama perfecta ca doar am mai crescut o fata
Pusic cat s-a facut dr. Spock?
eu nu mai stiu cat am dat pe ea..dar m-a cam ars la buzunar in 2000
Viss eu am nascut la giulesti....in 99 cei drept dar pot spune ca am fost multumita, desi conditiile nu erau ca acum...acum nu stiu ce sa zic daca am fost multumita fiindca varul meu primar era medic acolo sau ca asa se puarta personalul
acum am inteles si am vazut si eu cat de cat ca s-au schimbat mai multe..s-a modernizat salonul bebeilor . sala de nasteri etc...ce ma nelinisteste este ca varul meu nu mai lucreaza in spital si era si un anestezist renumit....iar mie cam de anestezie imi e frica....eu m-am trezit ca o floare dupa..dar erau alte fete care fusesera anesteziat de o dr. nu ii mai stiu numele si vomau sa-u le durea rau capul....marti la 14.30 am nascut si miercuri deja ma plimbam prin salon, ba am urcat si scarile de la 1 la 2 sa vad fata cu sotul..in loc sa luam liftul...a si bebeii stau singurei si mergeam la program la ei...mie aceasta metoda mi se pare super ok...maoi ales pt cele care sunteti la prima nastere...pai eu ma uitam ca la o nava extraterestra la primul alaptat..dar sa mi-o puna in brate si sa plece asistenta imediat dupa ce am nascut
acum nu stiu ce sa fac..sa vb pt rezerva sau sa stau in salonul ala cu 4 paturi ca data trecuta....cand mergeam la cumnata mi se parea cam pustiu asa in rezerva....eu cat am stat in spital eram o gasca de fete toate nascute in aceesi zi (operate) si faceam o caterinca de nici nu ne-am dat seama cand a venit timpul sa plecam acasa....cativa ani buni am si pastrat legatura
Strumfy esti suparici????
ma duc sa citesc pe magnebeul meu si iti zic de cat e
a, vad ca ti-a raspuns Alina...ca si eu tot ca ea iau magneziul si de la aceeasi firma...dar ma simt nemaipomenit
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....22s+cronologic