Fluturasi de martie-aprilie 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna, am revenit si eu.

Nilufer, bine ai venit. Felicitari pt copilasi!

Lalely, exact aceeasi somnolenta o am si eu. Ba parca, mult mai rau decat in primul trimestru. Tot timpul am pleoapele grele si-mi vine sa stau in pat. Chiar daca nu dorm, dar sa motzai asa...

Si eu am papat azi cateva patratele din acelea mici de Milka (stafide si alune). Doar un rand, atat . In rest m-am tinut de plan. Ciorba de dovlecei si spanac cu ou ochi. Plus ceva fructe acum pe seara.

Ma duc sa vad si eu pozele de la Ally si de la Koko

in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Simo, vreau sa cred ca o sa se vada 100 gr in plus, atat cat a avut ciocolata

strumphi, io zic sa mai bagi din aia cu portocala , ca tot ma gandesc de cateva zile sa fac un desert ceva cu portocale. aveti vre-o idee?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 25+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Ar merge o tarta cu portocale/mandarine deasupra sau un pandispan cu portocale bucati, inauntru, numai ca fara pielitza.MMMmm
Sau merge si pandispan cu crema de portocale, exact ca cea de lamaie.

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

bine zici de tarta sau pandispan cu crema de portocale

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 25+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Koko, f frumoase pozele!Ai un baietel tare scump!
Cami, pai cind am mai mult timp liber la serviciu numai pe dc stau...
Seara intru mai putin,dar intru...Baietii mei sunt mai maricei un pic si ne mai intelegem, plus ca se joaca amandoi de n-au treaba!
SI pe mine m-au terminat fetele cu dulciurile astea..
Happy ce idei, crema de lamaie, portocale...Doamne cum tb sa fie pandispanul ala???SI asa salivez inca cu gindul la pozele alea cu visine parca erau..
Strumpf, eu la serviciu nu iau niciodata liftul...si am 3 etaje mari si intortochiate de urcat...rasuflu zici c-am escaladat Everestul...cind ajung la 3...Si degeaba kg stau cum trebuie, poate ar tb sa renunt la sare...mi-e greu sa iau decizia asta...

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Ally na ca am ajuns s-o spun si pe asta. Esti o mamica careia ii vin tare bine rotunjimile. Esti infloritoare, te prinde bine, si la fata te-ai rotunjit...si-ti sta super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Daaa, Ally, arati splendid. Mireasa in schimb, cam trista. Sau poate doar stresata...

Koko, ce baiat dulce .

in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Simonelu, ms mult...am tot 51 de kg..esti o dulcica
Alina, iti multumesc si tie...mireasa este asa mai sobra in general...dar, era super fericita

Ally , Eduard 20 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ally bine ai revenit Scuze ca am uitat aseara sa le spun la fete de tine si sa le salut din partea ta , tare aiurita mai sunt

Am vazut pozici de la nunta, arati superbbbbbbbbbb cata fericire pe fatza ta se vede si se citeste ca iti prieste burtica Imi place rochia ta ce ai avut-o la nunta , super!! Miresica era suparata, stresata sau plansa?

Eu gatesc un papricas de pui pentru soatza cand o veni si apoi ma duc sa mai impletesc eu la paturica lu` bebe

_
Mind the Bump! 20+ Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

simona vroiam sa-ti spun de mult ca iomi plac numele copiilor tai
sunt superrrrrrrr
te admir ca mai ai timp si de net
cand ai fost doar cu cei doi cum te-ai descurcat?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Subscriu si eu Ally esti o gravidutza tare dragutza.Iti sta foarte bine cu burtica si radiezi de fericire...
Alina06..ma bucur ca nu sunt decat eu cu starea de somnolenta..inseamna ca este specific fetelor cu DPN 21-22 aprilie..

16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Caminorocul meu ca cel mic, Matei, a fost foarte cuminte. Nici nu am simtit cum a crescut, chiar comentam cu sotul ca dc e asa de simplu la al doilea, pe al treilea trebuie sa nici nu-l mai simtim...M-a ajutat mult si faptul ca cel mare mergea la gradinitza, o buna parte din zi. Au fost si momente grele mai ales racelile, gelozia, dar uite ca, cu ajutorul lui DUmnezeu le-am trecut pe toate. Iar cel mic il adora pe David, tot ce are si tot ce face ar imparti cu "fratiorul lui". Se mai si cearta pe jucarii, dar mi s-ar parea anormal sa n-o faca...depinde intr-adevar de felul de a fi al copilului si de diferenta d evarsta. Acestea ar putea fi impedimente...DOamen AJuta insa sa avem copilasi cumintei!TOate.
Ally, tot 51?? Nu-ti spun ce culoare am...nu stiu cum reusiti sa va mentineti asa..

Mergi la inceput