Fluturasi de martie-aprilie 2011 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
catank spune:
Seara buna burtici!
Ce frumos povestiti voi aici de toate, ..cu toatele. Bravo!!!
Eu am reusit sa ies de la servici mai devreme cu 30 de min, adica la 16.30 apoi 30 min cumparaturi pentru bucatarie (marintisuri)apoi acasa am fost la 17.30.
Am ajuns, m-am apucat de toate in paralel, de la ciorbita de burta, peste prajit, placinta cu mere si printre picaturi mi s-a pus pata pe o salata orientala foarte misto combinata cu de toate, ...di am facut-o si pe aia. Plus vase, smotru in bucatarie, pe hol, frunzele din faza usii adunate baie, (am o bolta de vita de vie foarte mare, acum pica frunzele zi de zi, ...nici nu ma lasa sa deschid usa dimineata atit de multe se aduna)De ele imi era dor cit am fost plecata...na ca le-am facut felul.
Problema urita este ca sotul inca este la servici...visam la o masa calda impreuna, asa ca... nu-mi ramane decit pe maine dupa ora 17. Atunci scapa si el odata cu mine. Asa ca.... sunt alaturi de voi in acesta seara,
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+
alina06st spune:
Am descarcat si eu, in sfarsit, pozele din super-week-end-ul nostru de la Sibiu. Am pus cateva la albumul de pe picasa . In sfarsit!
in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
strumphitza spune:
Alinaaaaaaa.... ce burticutza sexy am vazut eu acolo foarte bine iti sta cu burtica si se vede pe fetele voastre cat de fericiti sunteti
catank , spor la treburi si fa vant la o bucatica de peste de ala bun si la mine eu tocmai ce am terminat papricasul si a iesit o bunatate, dar numai l-am gustat ca de mancat maine
barbatu nu a ajuns, mi-a dat mail acum o ora jumate ca mai intarzie ca nu stiu ce politician l-a pus sa ii faca nu stiu ce discurs pentru nu stiu ce conferinta de presa la cat de incurcate sunt chestiile aici acum in politica, ma astept sa ajunga de acum inainte din ce in ce mai tarziu acasa si eu stau singura toata ziua de dimineata pana seara tarziu
_
Mind the Bump! 20+ Sophia Nicole
catank spune:
alina06 faina burtica!
alina_aly burtica de burtica, ...
roxy la fel, ...burtica de burtica!
simona de burtica ta nic nu mai zic.
Ma inebuniti voi pe mine ce burtici aveti!
strumphy la fel, ...ce mai.... meriti o portie de peste pentru burtic
Burtici, vad ca e liniste acum pe seara, la cit ati vb astazi cred si eu , ... ma rettrag si eu in culcus. Poate adorm mai devreme, maine din nou la 6 drepti.
Va urez somn usor!
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+
ailed_dota spune:
strumphitzo nu esti singura......
esti cu bbelusa ta balerina
acum am recuperat de citit
seara buna tuturor
azi am avut o zi
m-am enervat cu niste persoane la spital vroiau sa-mi bage niste chestii pe gat si sa platesc de 6 ori mai mult.....
nice, nu?
dar nu m-au pacalit....
mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu
lalely07 spune:
Alina06 ce burtica frumoasa!!!
Ma gandeam daca este asa mai tuguiata cum se zice ca este la baietel..dar nu-mi dau seama.Mie toata lumea care imi vede burtica zice ca este ca un pepene si este burtica de fetita..abia astept sa merg la eco.
16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
ailed_dota spune:
lalely, eu am tot fetita dar a mea seamana cu o paine sau cu un tort mare
mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu
ama22 spune:
vaaaai ce de burtici si fluturasi frumosi au aparut in galerie! asa drag imi este sa ma uit la voi
am pus si eu poze cu burtica si cateva poze de la ultimul eco :)
sa stiti ca eu folosesc si la semnatura si sa ma orientez, data dupa eco si dupa masuratori, adica cu doua saptamani in urma. eu acum ma semnez cu 18 saptamani, desi dupa UM as fi in saptamana 20. Dar eu l-am intrebat pe doctorul meu dupa care data sa ma iau si a zis ca asta cu masuratorile. daca voua va corespunde data cu masuratorile probabil nu va confruntati cu asta :)
18+ Natalia
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
strumphitza spune:
catank, somn usor si sa te odihnesti bine
ailed, acum abia mi-a dat sms ca a plecat de la birou s-a racit si mancarea mea
ama, eu nu am problema asta si ieri chiar la eco mi s-a confirmat, ca bebe este la fel dupa co ca si dupa UM, deci data nasterii o sa fie 25 martie
ma duc sa trag cu ochiul la pozici
_
Mind the Bump! 20+ Sophia Nicole
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nilufera Buna gravidutelor! As vrea sa ma treceti si pe mine pe lista, dupa cate se pare o sa nasc in aprilie desi s-ar putea ca bebe sa ne faca o surpriza si sa se nasca in mai..dar mai vedem pana atunci; nu stiu cum puneti voi tickerele, mai am un baietel nascut pe 12 aprilie 2009, a se consmena la dosar |
Bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei