Fluturasi de martie-aprilie 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetelor..vorbiti de retete de tarte,gogosi..strumful cu cioco..mmmm..dar noi ne abtinem.Am declaraat nu kilogramelor si ne tinem tari deocamdata...Sa vedem cat ne tinem...ca daca inamicul nr 1 cantarul tot urca..tb sa luam masuri..

Alina06..ai dreptate legat de medicul de la firma...habar nu are cum se procedeaza si de aia da din colt in colt,dar luni merg la serviciu si ii fac o vizita sa inteleg ce vrea...

Maine facem si noi 17 saptamani si mai facem o poza..mi-am propus sa fac in fiecare saptamana...s-ar putea sa va uimesc caci iarasi burtosul a mai crescut...sper ca nu de la kg ci de la bebe...

Nu am mai intrat azi pt ca am dormitat..nu stiu daca voua vi se intampla dar eu as dormi mereu.Asta pateam la inceputul sarcinii si ziceam ca este de la Utrogestan dar acum se pare ca mi-au revenit starile..Dupa-amiaza obligatoriu somn...

16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

Buna gravidutelor!

As vrea sa ma treceti si pe mine pe lista, dupa cate se pare o sa nasc in aprilie desi s-ar putea ca bebe sa ne faca o surpriza si sa se nasca in mai..dar mai vedem pana atunci; nu stiu cum puneti voi tickerele, mai am un baietel nascut pe 12 aprilie 2009, a se consmena la dosar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Simo, vreau sa cred ca o sa se vada 100 gr in plus, atat cat a avut ciocolata

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 25+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Dc e pe asa...sa-mi spui si mie de care ai mancat, sa-mi iau si eu citeva...

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Buna seara
Mi-am trimis baietii la plimbare si am deschis repede PC-ul
Miki, nu fac eu kineto, Cezar face...cica pentru prevenirea talus valgus...se vede ff putin cand merge.

Mandreeac in ultima poza din albumul meu , aia cu par mult care tzine carutzul ...sunt eu...iar fetitza e nepotzica mea.

Multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase...sunt tare mandra

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Buna seara
Miki, nu fac eu kineto, Cezar face...cica pentru prevenirea talus valgus...se vede ff putin cand merge.

In ultima poza din albumul meu , aia cu par mult care tzine carutzul ...sunt eu...iar fetitza e nepotzica mea.

koko, banuiam ca Cezar, de aceea te-am si intrebat..dar cum ti-ai dat seama de acest talus valgus ? se observa la mers ? eu am un mare stres ca Vlad al meu merge pe varfuri destul de mult..si tot aman sa ajung cu el pe la doctori..

mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miki da f greu cu situatiile limita in cazul bebicilor

simo tu ce mai faci? cum de ai timp sa ne si scrii? ca mereu ma intreb ...

yasmiiiiiiiii sper ca e frumoasa plimbaricaaaaaaaa ... te astept sa povestesti

mai fetelor ma zapaciti cu atatea dulciuriiiiii
eu incerc din rasputweri sa ma abtin
nu reusesc dar macar nu bag cate as vrea
din cauza ca ma gandesc la glicemieeeeeee
offfffffffffff

strumph sa iti iasa maine prajituricaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Buna seara

In ultima poza din albumul meu , aia cu par mult care tzine carutzul ...sunt eu...iar fetitza e nepotzica mea.

koko, banuiam ca Cezar, de aceea te-am si intrebat..dar cum ti-ai dat seama de acest talus valgus ? se observa la mers ? eu am un mare stres ca Vlad al meu merge pe varfuri destul de mult..si tot aman sa ajung cu el pe la doctori..

mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu

Soacra-mea m-a tot batut la cap.
Kinetoterapeuta mi-a spus ca de fapt nu ar fi talus valgus...si tot kinetoterapeuta mi-a zis ca e normal ca unii copii sa mearga pe varfuri pana la 3 ani. Dar spre linistea ta mergi la un ortoped pentru un control.

Mergi la inceput

Fetele, am trimis acum ceva timp pe mail un link sa va descarcati cartea "Mama si copilul" de Elisabeth Fenwick - acolo este si un capitol dedicat primului ajutor...prinde bine de citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara burtici!!!
Eu intru tot pe fuga si acum sa va salut si sa va sp ca sunteti minunate...am vazut pozele..
In mare va sp ca sambata la nunta a fost foarte frumos, am dansat, am mancat....am plecat la 5 dimineata iar la prima ora eram la urgenta....am racit foarte tare si s-a acumulat cu oboseala....sunt ok acum.
Bebe Edy a ramas tot baietel...ne-a confirmat iarasi la eco....este foarte activ si mor de dragul lui
Astazi am implinit 20 de sapt....sunt la jumatatea drumului.
Sunt inca in tara, ma pregatesc de plecare...Va pe toate si abia astept sa incep si eu forumeala ca inainte ca imi este tare dor!!!

Ally , Eduard 20 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Aaaaa, am pus poze de la nunta

Ally , Eduard 20 sapt bebe

Mergi la inceput