Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (413)
Raspunsuri - Pagina 4
luy spune:
Valentina, la voi sunt numai probleme, offf... Multa sanatate tuturor, sa treceti cu bine peste perioada aceasta grea ! Iar tie sa-ti dea un tratament eficient si sa te pui pe picioare cat mai repede posibil. Poate te mai ajuta sora ta, ca nu te poti descurca ajutata doar de sot ( in masura in care ii permite serviciul ).
Puppi, multa, multa sanatate ! Insanatosire grabnica ! O imbratisare stransa pentru Mara si toate gandurile noastre bune ! 
Gabriela, foarte frumos proiectul, a fost o zi minunata si pentru tine si pentru Sara, se vede din poze. Bravo !
Sanatate multa fetelor !
La multi ani, Ayumi !
Fiecare zi sa-ti fie luminata de zambetele baietilor tai !
Bebeka, ma bucur ca ai mai dat pe la noi. Imi pare rau sa citesc de problemele Rebecai la gradi. Cred ca o deranjeaza ceva acolo si este modul ei de a protesta. Nu cred ca o discutie cu psihologul gradinitei ar strica, ba dimpotriva. V-ar putea ajuta sa gasiti cauza comportamentului. Si la Maria la gradi au psiholog, eu chiar vreau sa fac cumva sa ajung sa vorbesc cu dna respectiva, sa o intreb ce sugestii are pt ca Maria sa accepte mai usor regimul impus de celiachie.
ramonaiani, frumos si la voi cu activitatile de la gradinita Elizei. Mai, eu nu incetez sa ma minunez si sa te admir pentru felul in care te descurci cu amandoi copiii. Esti 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Roxali, ce bine ca ti-ai reparat pc-ul si ai revenit printre noi
. Nu stiu ce sa zic de Sonia, poate fi influentata si de lipsa tatalui ?
Cecilia, n-am mai ajuns sa scriu PM 
Sunt pe fuga, trebuie sa 'mesteresc' niste invitatii la o aniversare de 2 ani. Ne 'vedem' mai tarziu...
Sa aveti o zi frumoasa !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Yaia, am anulat prajitura O noapte la Venetia, ca are ou crud in crema, chiar daca e pe baie de aburi, prefer sa nu mai sar calul, ca am facut-o data trecuta si am remuscari. ![]() Azi o sa fac o tarta cu fructe, care nu are ciocolata deloc si fac budinca de vanilie ca umplutura. Deci nu stau, evident. |
Cine crezi ca are timp sa fiarba crema pe baie de aburi? Direct pe foc am pus-o, ba am mai adaugat si o lingura-doua de faina, ca sa se ingroase, ca mi se parea prea lichida. si am fiert-o bine, amestecand mereu. Ca eu acum nu am timp de fineturi, asa ca adaptez!
Pofta buna la tarta si alte bunatai...nu-mi mai vorbi de kg, sunt obeza deja si nu stiu daca o sa mai ajung vreodata la greutatea de dinainte de sarcini. Am inceput sa nu mai mananc dupa 7 seara si sa tin si ceva regim-post (adica fara dulciuri si carne). Sa vedem cat ma tine.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy eu chiar vreau sa fac cumva sa ajung sa vorbesc cu dna respectiva, sa o intreb ce sugestii are pt ca Maria sa accepte mai usor regimul impus de celiachie. |
Luy, cum de ati facut voi analize pentru celiachie? Nu lua Maria in greutate?
Sa stii ca la sora-mea a ajuns deja pachetul si al ei nu a fost nici macar recomandat si mai sta si in creierul muntilor. Ma tem ca postasul la voi nu prea e om bun!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Gabriela77 spune:
Buna ziua, fete dragi!
Multumim in primul rand de complimente
Asa e, aveti dreptate, Sofi e bucatica din C
Si e si atrasa de el, ceva fantastic, cand ii aude vocea, intrerupe brusc orice activitate si se transforma. E singurul pe care il pupa cu toata dezinvoltura, ce mai...fata tatii...Si evident, Sara, a mamei, ea parca se lipeste pe zi ce trece mai tare de mine. E asa mamoasa, ceva de speriat.
Erina, la acelasi lucru ma gandeam si eu. Primisem un email de la revista Mami, m-am bucurat ca va fi publicata si povestea Sofiei si va primi si ea tabloul inramat, mi-am dorit sa aiba amandoua si uite ca a fost posibil. Si cand mi-au spus ca va fi in ianuarie, am realizat ca Sofia va avea in ianuarie...1 an. Cand a trecut asa vremea? Ma uitam la David, la Alexia, ce bine stau in patru labe, ce expresii au, Sofi paseste asa bine, se ridica in patut si patruleaza, in curand nici ei nu vor mai fi bebelusi
Luiza, chiar asa, ce mai face bombonica Irina?Tot asa creste ca Fat-Frumos? Pardon Ileana-Cosanzeana?
Yaia, asa pofta mi-au facut pozele voastre de spa, noi tot am amanat, voiam de revelion, dar cade prost si C are putin liber, asa ca ramane pe la mijlocul lui ianuarie. Se vede ca v-a priit concediul. Ce mi-au placut pozele de dragaleala
Teo, am vrut sa-ti dau mesaj. Unde esti?
Noapte alba la mine, o durere crunta de masea, am fost la stomatolog, m-a tinut vreo 3 ore, abia mai vorbesc
Nu mai zic nimic de portofel si inca nu am terminat
of, of, mai-mai
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui luy Roxali, ce bine ca ti-ai reparat pc-ul si ai revenit printre noi . Nu stiu ce sa zic de Sonia, poate fi influentata si de lipsa tatalui ?Cecilia, n-am mai ajuns sa scriu PM ![]() Sunt pe fuga, trebuie sa 'mesteresc' niste invitatii la o aniversare de 2 ani. Ne 'vedem' mai tarziu... Sa aveti o zi frumoasa ! Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
nici o problema, nu prea aveam timp sa ma ocup de treaba aceea.....iti trimit eu Pm
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
gabitz78 spune:
buna seara.
am fost si noi la controlul de 3 ani nitel mai tarziu...13 kg si 95 cm.e mai maricica decat era stefan la varsta ei.
in rest, tocmai am trecut iar
printr-o laringita.luni mergem la orl sa vedem cand ne operam.
va pup, we placut si multa sanatate tuturor.
cecilia L spune:
Ce este linistea aceasta...vremea buna v-a scos din casa si din acest motiv nu ati mai scris nimic de vineri?
Noi am fost plecati la Olanesti, o vreme superba, numai buna de plimbare...desi Cristi este putin tusitor...am riscat. Pentru el a fost o incantare, s-a catarat..cica a vazut lupul(un caine urat care era unde sus), a facut primele poze, Fotograful lui mama
...si cam atat
Aaaaaaaaa, de dormit a dormit, dar de mancat greva totala, nu stiu ce mananca el la gradi, dar pt mine a devenit un cosmar masa lui, refuza, nu vrea sa pape, spune ca nu-i place...cu greu ma abtin sa nu explodez, dupa o zi de bucatarit aud"nu vreu" sau "nu-mi place"..nici macar nu vrea sa guste

Am trimis poze de la Olanesti si de la gradinita.
Cecilia si
Roxana_G spune:
Nu imi dati extemporal ca nu sunt in stare sa il iau. Sunt dupa o saptamana nebuna la munca si un weekend de cursuri. Da, iar, dar e ultimul, acum urmeaza studiu individual pana la examen.
Am citit insa de bolnaviori, si le doresc multa multa sanatate! Valentina,
tinem pumnii si tie si iti doresc sanatate.
Cand citesc de problemele de sanatate realizez ca ma cam rasfat vaicarindu-ma de toate nimicurile de zi cu zi, carora eu insami le dau amploare. Noi suntem ok, eu tot fara voce, dar in revenire, iar copiii sanatosi. Au profitat de vremea buna, cu tati in special, dat fiind ca eu nu prea am fost pe acasa.
Va pupacesc si sa auzim numai de bine. O saptamana usoara si frumoasa tuturor! Eu nu stiu cand mai apuc sa forumesc in liniste, dar nu va ingrijrati musai daca nu apar o vreme.
cecilia L spune:
D-na Teo, mai ai poze cu camera copil?
poti sa-mi trimiti si mie, sunt in cautare de edei......
Cecilia si